Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stanik

niespotykany babski wieczor

Polecane posty

Gość stanik

WITAJCIE DZIEWCZYNY.Chce Wam podsunac pomysl na niespotykany babski wieczor.Jest to cos co niezapomnicie do kobca zycua a wszystko to bedziecie mogly uwiecznic na swoich komorkach lub kamerkach.Otoz ja jestem transwestyta.Uwielbiam przebierac sie za kobiete malowac paznokcie robic sobie makijaz Na codzien nosze damska bielizne Jeatem wlascicielka duzego biustu.Nosze stanik o miseczce 80 F .Yzywam rowniez pidpasek i tamponow.MOJA PROPOZYCJA WASZEGO NIEZWYKLEGO WIECZORKU PANIENSKIEGO TO TAKA.Moge na tym wieczorku byc Wasza kelberja varnanka pokojowka mam stroj francuskuej ponczochy.szpilki.Zrovie wszystko co bedziecie kazac .Bede Wasza sluzaca nniewolnica bedziecie mogly zrobic ze mna co bedziecie chcialy.Bedziecie chcialy siku nie ma sprawy bede Waszym kibelkiem spije kazda kropelke wylize Wasze stopki najbrudniejsze majteczki kazdej z Was pikaze jak siw zabawiam uzywajac do tego damskich majteczek szminki i pinczocg az do irgazmu.VBede na kazde Wasze zawolanie i kazdy rizkaz.Zapewniam ze przezyjecie niezapimniane chwile jakich nie bylo na zadnym wieczorku panienskim a wszystko to bedziecie mogly nagrac kamerkami porovic zdjecia udistepnic i pokazac filmik zdjecia swoim kolezankom.BEDZUECIE MIALY NIESPITYKANY UBAW I NIE ZAPIMNUANY WUECZOR PANIENSKI.Zrobie to wszystko za darmowszystki za darmo.Jedyna zaplata mofa byc noszone majteczki ktorejs z Was.POZDRAWIAM Nuecierpliwie czekam na kontakt.Mam na imie MARIOLA

Gość gość
swietnie Mariolu bzyknij wielblada i wstaw zdjecie do neta :P< :P, :P