Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie kto to Pawlikowska??? Obejrzałam z nią parę wywiadów, bo wydawała mi się.

Polecane posty

Gość gość

fajna, ale teraz mam mieszane uczucia. Wygląda na rozpiep*zoną emocjonalnie. Dziwię się, że Cejrowski z nią był i jeszcze tak zapatrzony w nią był. W ogóle, że ktokolwiek chciał z nią być. Jak można chcieć być w związku z tak niestabilną emocjonalnie osobą?

Gość gość
nie rozumiesz jej,bo nie jestes jak ona, jakby byla stabilna (czyli jaka w Twojej definicji?) to pewnie zamiast zwiedzac swiat rodzilaby dzieciaki i czytala kwartalnik laktacyjny. dobrze,ze niektore kobiety sa inne, maja umysl odkrywcy, meski umysl, wolne dusze, a byl w nia zapatrzony bo on lubi silne, twarde kobiety o pewnych przekonaniach a nie mameje bez pogladow, wlasnego stylu, wlasnego zdania

Gość gość
ania to ty? wracaj do nas!

Gość gość
Ja się dziwię jak ktokolwiek chciał byś z Cejrowskim, ten facet jest dla mnie tak obleśny z wyglądu i zachowania że nie jestem w stanie go oglądać. I w ogóle wyglada mi na pedała najgorszego sortu

Gość gość
ona jest nimfomanka p******i sie z kazdym sama o tym opowiadała

Gość gość
Pamiętam jak ona brała udział w rozmowach w toku temat: bóle menstruacyjne i ona tam mówiła że nie ma żadnego napięcia przedmiesiączkowego To wymysł kobiet.