Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filip_Brow

Odchudzanie laserowe

Polecane posty

Gość Filip_Brow

Witam Drogie Panie. Niedawno rozpocząłem dietę, jednak chciałbym dodatkowo sobie jakoś pomóc. Będąc na zakupach wziąłem ulotkę Slim Express, czyli laserowego odchudzania. Pani w kiosku zapewniała, iż zabiegi pomagają, ale wiecie jak to jest - chciałbym poznać opinie osób, które postanowiły wykonać taki zabieg. Ile centymetrów udało Wam się zgubić z konkretnych partii ciała? Myślę, że te -5cm w brzuchu to byłoby jak spełnienie marzeń :) Pozdrawiam

Gość czikimika
Ja jestem własnie po trzech zabiegach i musze przyznac, że jestem zadowolona. Po pierwszym zabiegu ubytek był 4 cm lecz po kojneych już mniej, ale w efekcie końcowym zgubiłam 6 cm i jestem zadowolona. Podchodziłam do tego z dystansem nie wieżąc w efekt, ale widać działa. Podobno jak sie postarmy to to co zgubimy nie odzyskamy :) to chyba jedna z rzeczy za którą płakac nie będę :)

Gość Roksana277
Powiem tak też korzystałam z zabiegu Slim Express i ubyło mi tylko 2 cm , ale to i tak dużo jak człowiek nic nie robi tylko leży. Myślę ,że się skusze jeszcze bo mam nie długo urodziny i będę mieć -50%;) Bo nie oszukujmy się cena jak dla mnie nie jest za tania , ale warto

Gość Large
Drogie Panie, podałam się zabiegowi lipolizy laserowej w gabinecie Slim-Ekspres (takie fajne zielone budki mieszczące się w centrach handlowych).Pierwszy zabieg miałam 05.05.2014 i od razu ubyło mi w talii 4 centymetry .Jestem po trzech zabiegach i już mam mniej 7 cm w talii. Dodam tylko ,że jednocześnie zakupiłam sobie w tym gabinecie suplement zielonej kawy .Nie odczuwam już tak głodu po nim.Jestem bardzo zadowolona z efektów i na pewno jeszcze będę korzystać z tych zabiegów .

Gość DREW1965
dodam do Waszych komentarzy informację,że ten zabieg nie jest drogi, u konkurencji 1 zabieg kosztuje 450 zł teraz jest promocja a tak to 700 zł Zdecydowanie wolę SLIM EXPRESS.

Gość gość
To drogo ja czytałam, że są takie zabiegi po 500 zł. Tak czy siak drogo! Swoją drogą zastanawiam się dlaczego te zabiegi w Slim- Express są takie tanie?Wydaje mi się, że taka kwota jaką proponuje ta firma jest tą właściwą. Inne firmy zdzierają tylko z nas pieniądze bo różnicy po zabiegu nie ma żadnej. To po co przepłacać? A poza tym w Slim nie trzeba się umawiać na zabiegi i czekać nie wiadomo ile tak jak w innych firmach. A wy co o tym myślicie?

Gość Patryk91
Witajcie. od 26 kwietnia minęło troszkę. Jak wcześniej pisałem wykupiłem 6 zabiegów. Dwa wziąłem od razu na brzuch i uda. Ubyło z brzucha 1cm a z ud 0,5 cm Jestem po kolejnych i nie uwierzycie mi ale z brzucha zeszło mi 5cm , z ud troszkę mniej bo mięśni się nie odchudzi . A waga mniej 4 kg. Morda się cieszy. Mam teraz mały problem finansowy a wykupię jeszcze 6, mam w końcu zniżkę 15% za zakup 6 zabiegów. Kochani polecam.

Gość ewwi
Patryk91 trzymam kciuki... jak Tobie się udało to może mojego męża wyślę by pozbył się oponki do lata. Nie żebym nie lubiła misiów :) ale liczy się nie tylko wygląd estetyczny ale też troska o zdrowie. Wprawdzie wprowadziłam "rygor " :) w menu ale wspomóc może. Mamy tego dowody, prawda Patryk ?

Gość ewwi
Patryk91 trzymam kciuki... jak Tobie się udało to może mojego męża wyślę by pozbył się oponki do lata. Nie żebym nie lubiła misiów :) ale liczy się nie tylko wygląd estetyczny ale też troska o zdrowie. Wprawdzie wprowadziłam "rygor " :) w menu ale wspomóc może. Mamy tego dowody, prawda Patryk ?

Gość Lunka1111
No i super kobietki i panowie oczywiscie tez:P korzystajcie bo zabiegi w Slimie sa w przystepnej cenie a do tego pomagaja. Ja korzystam regularnie mniej wiecej co miesiac, dwa. Otwieraja kolejne nowe punkty wiec cos to musi znaczyc! Pozdrawiam

Gość Ruda6665
Ja tez poslalam na to najpierw meza zeby wyprobowal co to wogole jest itd. Wrocil do domu nie bardzo zadowolony bo wstyd mu bylo przed pania robiaca zabieg ze ma taki bebzon :) w domu przed zabiegiem go zmierzylam i dopiero kiedy nastepnego dnia zmierzylam go znowu to humorek mu powrocil. Byly az 4 cm mniej w brzuchu, sama nie moglam w to uwierzyc.

Gość Ruda6665
Dodam jeszcze ze teraz ja sie zbieram na zrobienie zabiegu takze zobaczymy jak na mnie podziala. Oczywiscie po zabiegu dam znac czy byly jakies zmiany. Pozdrawiam..:)

Gość Basieńka899
Co tu dużo pisać. Po przeczytaniu waszych opinii poposzłam spróbowałam i jestem zadowolona. Dobrze, że są takie fora można zaczerpnąć sporo informacji. Zeszło mi aż 3 cm. Super!! Polecam

Gość gość
Rzeczywiście spróbowałam zabieg działa- obwód brzucha zmalał o 2,5 c..Poza tym zabieg jest zupełnie bezbolesny i przyjemny do tego stopnia ze zasnęłam w trakcie zabiegu. Chudniesz i się relaksujesz zarazem ,dla mnie bomba !

Gość ewwi
Kochani dzisiaj zaprowadziłam mego "misiaczka" na zabieg. Ale było gadania... Troszkę się biedulek zestresował bo Pani zmierzyła mu obwód "Bebzona". Miał przed zabiegiem 114cm w obwodzie a po zabiegu już 112cm . Jak się ucieszył,że działa :) Kupiłam mu jeszcze suplement diety z zieloną kawą. Ale cena miło mnie zaskoczyła, bo tylko 29 zł za 60 tabletek. Zobaczymy efekty. :)

Gość Patryk91
ewwi trzymam kciuki za Twego mężulka. Ja też się troszkę stresowałem przed odkryciem mego bebzona:)- ale fajne określenie- przed młodą kobietką. Ale do lekarza tez się chodzi z różnymi problemami. Pisz o efektach

Gość Mela111
Witajcie kobietki, od jakiegoś czasu używam suplementu diety z zielona kawą. Kupowałam w aptece, za 30 tabletek płaciłam 65 zł.- wystarczało na 1 miesiąc. Koleżanka podzieliła się inf, że otwarto nowe punkty odchudzające i sprzedające tanio suplementy diety. Poszam tylko po "lekarstwo" i miło się zaskoczyłam, Zielona Kawa za 29 zł :) za 60 tabletek ! Ale na tym nie poprzestałam kupiłam 6 zabiegów z zimnym laserem. Ponoć to nowość. Zobaczymy :) czy działa.

Gość Melisa33
To fakt ja kupiłam 2 opakowania po 60 tabletek za 187 zł;(;( Przechodząc koło punktu Slim Express zauważyłam, że też mają w sprzedaży Zieloną Kawę za 29 zł 60 tabletek. Aż się przeraziłam ile przepłaciłam;(;( Teraz już tylko w tym punkcie kupie i jeszcze starczy mi na zabieg;)

Gość Mariola53
Potwierdzam,że w punktach Slim Express mają tanie suplementy. Podczas zabiegu Pani poinformowała mnie o ich produktach wspomagających laserowe zabiegi odchudzające. Kupiłam oczyszczające algi za 29 zł ( śmiechu warte) . Mam wielką nadzieję,że zabiegi i suplementy doprowadzą mnie do wymarzonej sylwetki i lżejszego czyt.lepszego samopoczucia.

Gość Hania1989
zabiegi w promocji też nie sa az tak drogie jak ktoś chce schudnąc a nie chce mu się ruszać "tyłeczka" to niestety ale musi chociaż troche wydac pieniązków nic za darmo nie ma bo nawet podczas wysilku tez trzeba inwestowac w róźne diety więc jak tylko któs chce to ja zachęcam bo to działa możecie nie wierzyc ale sami pomyślcie gdyby to była sciema nie mieli by tyle punktów pootwieranych i tylu klientów co maja a maja ich naprawde duzo ;) Pozdrowienia

Gość Izunia24
To fakt, chyba jako jedyny punkt Slim Express ma najtańsze suplementy w bardzo korzystnej cenie. Ja kupiłam Pure Green cofeebean samopoczucie bardzo dobre, mniej myślę o jedzeniu , bo nie czuje głodu. Także dziewczyny śmiało, nie ma co przepłacać;)

Gość SylwiaFilkusik
Jakoś nie wierzę w takie cuda, ja zamawiam sobie catering dietetyczny i też jest super, jadam zdrowo i smacznie

Gość Patrycja2589
Zeby uwierzyć najpierw trzeba spróbować, ja też nie wierzyłam w takie cuda aż do tej pory. Postanowiłam spróbować z promocji -50% na urodzin i wiecie jakie miłe zaskoczenie -3 cm !! w brzuszku;)

Gość ewwi
Mam wieści o "spalaniu tłuszczyku " mojego misiaczka. dokładnie 8 dni temu był na zabiegu, miał przed zabiegiem 114cm po 112cm. Do tego bierze suplement diety zielona kawę. Był jeszcze na 2 zabiegach,zdziwicie się ale on kupił jeszcze 6 zabiegów. A waga i centymetry schodzą w dół. W obwodzie brzucha ma 104 cm, to sukces lasera i mój także. Pilnuję diety.

Gość Patryk91
haha !!! udało ci się, to fajnie. :) U mnie waga nadal spada, już 5 kg mniej a samopoczucie zajefajne, czuję się lekko i dobrze. Myślałem, że po wprowadzeniu diety będę ciągle głodny i zły. Nic bardziej mylnego. Ewwi zmobilizowałaś mnie, do dalszego dbania o siebie, niestety nie mam jeszcze żony :( więc dbać muszę o siebie sam. Jutro kupuję następne zabiegi, ale robił będę je sporadycznie. Waga nadal spada więc będą teraz wspomagaczem. Pisz o efektach...

Gość Daro81
witam " grubaski" jestem z wami i myślę,że Wy jesteście ze mną. Jakieś 3 miechy wstecz rozpocząłem moją walkę z oponką i muszę Wam napisać,że walka odniosła skutek. Rozpocząłem oczywiście od dietki, wolnej od chleba, pyrów, tłuszczu, soli i cukru. Jem więcej warzyw, surowych i gotowanych na parze, ryb i ryżu. Waga i cm zmniejszyły się, ale została lekko obwisła skóra - nie mam czasu na ćwiczenia. W galerii handlowej znalazłem budki odchudzające laserem. Pani zachwalała wiec skorzystałem i kupiłem algi oczyszczające. Skóra na brzuc****est więcej napięta. Kurczę widzę efekty.

Gość Luiza789
Na mnie niestety nic nie działa;/;/ Stosowałam różnego pochodzenia diety, wspomagacze nawet skusiłam się na zabieg 1 do Slim Express co prawda spadło mi 2 cm , ale co to jest przy mojej wadze jak po tyg znowu powróciło;(;( Jestem załamana co dziewczyny radzicie? Co może być tego powodem?

Gość ewwi
witajcie , pochwalę się i mojego misiaczka :) sorki już nie misiaczka z efektów odchudzania. Pamiętacie jak pisałam że zakupił dodatkowo 6 zabiegów. Otóż wykorzystał je wszystkie do tego Zielona kawa i facet chudszy o 17cm w obwodzie brzucha. Oponka zniknęła SUUUKKKCCCEEESSS

Gość DREW1965
i ja pochwalę się efektami i silną wolą. Od samego początku czułam że dam radę schudnąć , ale zabiegi laserem wspomogły mnie w tym. Zgubiłam - spaliłam 6 kg wagi !!!! O matko jak się cieszę :) Nadal nie jem chleba tylko pieczywo chrupkie, nie używam soli, cukru, tłuszczu. Za to piję dużo wody, jem bardzo dużo warzyw owoców i nabiału- twarożku. Dziękuję Firmie SLIM EXPRESS za wprowadzenie tego urządzenia na rynek Polski.

Gość Lusesita33
Hmm nie bardzo chce mi sie wierzyc w to że az 17 cm na samym laserze??? 5 cm owszem wierze ale na pewno nie 17 cm to przy tym ile kg mniej?? nie robiac nic? nie przecze ze Slim express jest to dobra maszyna ale na pewno nie az 17 cm hehe Pozdro