Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki pędzelek do smarowania patelni do nalesnikow

Polecane posty

Gość gość

?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ja uZywam wacika bawełnianego, nasaczam go olejem i smaruje. Później trzeba uważać żeby się nie poparzyć

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Moze tluszcz w sprayu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
mi sie pedzelek przypalil, wloski sie schajcowały

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
jest to nadzwyczaj doniosły problem do rozważenia i wymaga zakładania tematu na forum...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
pyszne nalesniki no na spokojnie :) www.youtube.com/watch?v=fM3i2-hdbiQ

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ja smażę na oliwie, nalewam trochę na patelnie, rozgrzewam, jak jest gorąca to się dobrze rozprowadza po patelni przez "obracanie patelnią", nadmiar wylewam do zlewu i tyle, pomijam smarowanie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ja do ciasta dodaję oliwy lub oleju i smażę na teflonie już bez tłuszczu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ja nalewam troche tluszczu na patelnie i potem przecieram recznikiem papierowym tak lepiej sie rozprowadza . Jesli konecznie pedzelek to silikonowy bo takie zwykle potrafia gubic wlosie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
takie zwyle to sie jarają na goracej patelni

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Darek Kaniowski
ja nadziewam na widelec kawałek słoniny i natłuszczam patelnię przed nowym naleśnikiem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
wystarczy skórka od boczku, słoniny

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×