Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę swojej twarzy

Polecane posty

Gość gość

Wygląda dziwnie, niby nie jest paskudna, ale ma kilka cech które ze sobą nie współgrają.. nienawidzę swoich zapadniętych oczu bez wyrazu, których nijak nie da się dobrze umalować, wielkiej mordy.. i niejędrnej skóry :/. Dzisiaj wieczorem idę na randkę z kumplem brata, ale jak wstałam to prawie się popłakałam.. oczywiście, wyglądam jak zawsze źle, a oczy opadają jeszcze bardziej niż zwykle.. ja się chyba wychudzę do granic możliwości (mimo że BMI i tak mam bliskie niedowagi), może wtedy będę wyglądać jak człowiek..

Gość gość
Trudno.

Gość gość
Jak chcesz mieć jędrną skórę, to musisz porządnie jeść. A po oczach znać charakter człowieka. Nabierz trochę optymizmu i dystansu do swej fizjonomii, to i aparycja się poprawi.

Gość gość
nie martw sie, takie paskudy jakos za mąż wychodzą

Gość gość
Wiem, właśnie dlatego od 3 tygodni zdrowiej się żywię, piję codziennie szklankę wody z cytryną i zaczęłam trochę ćwiczyć. Na razie nie widzę zmian, Co do oczu, to mam stany depresyjne, ale bardziej chodzi o to, że one wydają się smutne przez to, że powieki mam opadające.. w ogóle mam wrażenie, że z każdym dniem moja skóra jest coraz mniej jędrna, a maluję się tylko podkładami mineralnymi, pod spód daję filtr przeciwsłoneczny i nie walę żadnych cieni na powieki, tylko kredkę i tusz. Moje koleżanki, które korzystają z solarki parę razy w tyg, mają jędrniejszą skórę niż ja. Może to dlatego, że ja mam ją też bardzo cienką, żyłki mi wszystkie widać.. i na nogach potrafią mi zostać ślady po depilacji maszynką na zawsze.

Gość gość
Paskudy? nie jestem paskudna, jestem dziwna po prostu.. A co do małżeństwa, to ja kompletnie nie czaję, po co one komu. Wolę związki partnerskie.

Gość gość
Zrób sobie masaż kostkami lodu na powiekach, albo masaż tanaki na całą buzię. krople do oczu też pomagają oku się otworzyć, ja używam visine A. Rzęsy wykręć na maksa do góry i zrób smokey eyes. Myślisz, że każda jest królową piękności? Mój jak mnie rano widzi to się żegna, a po godzinie w łazience i przed lustrem jestem miss. Niestety, jak natura nie dała, trzeba nabyć prawy w sztuce kamuflarzu. Nie jęcz tylko jazda do łazienki i testuj jaki makeup C***asuje, jaka fryzuraJak dasz zdjęcie to Ci doradzę.

Gość gość
I ja niby miałam kiedyś powodzenie.. wiele osób mi mówiło, że mam uroczą twarz..ale ja widzę, że cudownie nie jest.

Gość gość
Znam masaż tanaki :) i kiedyś robiłam.. ale teraz nie robię, mam taką skórę, że mam czerwoną i brzydką cerę 3 dni po takim masażu :D za to opukuję sobie twarz, żeby chociaż nadmiar limfy ściągnąć (technika z Azjatyckiego Cukra), i robię masaże na mięśnie w okolicach oczu, ale to też mi niewiele daje. Ale o kroplach nie słyszałam, wypróbuję koniecznie :). Zalotki używam, ale mam dość liche rzęsy, teraz zbieram na Revitalasha. Daj maila to Ci podeślę jakieś zdjęcie :)

Gość gość
nie przejmuj się :) wygląd to nie wszystko

Gość gość
a.leliwa@wp.pl :) Na rzęsy pomaga olejek rycynowy. To tak zanim kupisz revita:)

Gość gość
nie mozesz tak myslec...

Może właśnie jesteś za chuda - skóra wisi bo nie ma na czym się trzymać.

Gość gość
no właśnie nie wisi bo mam pełne policzki..(a w twarzy mi przybywa ledwo 1 kg przytyję).. jej struktura jest mało jędrna po prostu.

Jeżeli masz naturalnie "okrągłą" twarz to zawsze będzie wygląda na dużą i "niejędrną" na bardzo szczupłym ciele....a oczy można umalować, nawet te głęboko osadzone :)

Gość gość
dobra maseczka tzw bankietowa działa cuda

Gość heniutaa od bolaa
jak tak o sobie myslisz to stajesz sie brzydka, trzeba o sobie dobrze mysec. To blad ze nie uzywasz cieni, bo cieniami wydobywasz oko. i koniecznie podkreslona kreska na gornej powiece do gory jak zielinska w barawach szczescia. wejdz na bloga love and great shoes i zobacz jakie cuda laska tworzy z mordo.

Gość gość
Olejku używałam, trochę je wzmocnił, ale nie ma wyraźnych efektów. A o revitalash słyszałam sporo opinii, że nie tylko rosną rzęsy, ale też są podkręcone - to byłoby dla mnie zbawieniem ;)

Gość monikaaaaaaaaaaa
operacja plastyczna może byłaby tu wyjściem , szczególnie jeżeli chodzi o zapadniete oczy

Gość gość
Daję sobie taką kreskę, trochę wydobywa oko, choć jednocześnie podkreśla asymetrię oczu. Myślałam o blepharoplastyka, być może kiedyś się zdecyduję.. szczególnie, kiedy latek przybędzie i skóra faktycznie zrobi się mało jędrna.

Gość gość
09.05.14 wysłałam maila, jakby co ;)

Gość Przemooo 23 lat a
w*********j szmato brzydka

Gość heniutaa od bolaa
se zobacz jak Cleo ma pomalowane oczy na onet na konferencji prasowej. Do gosciowy z 11.42 mozesz napisac czy jest az tak tragicznie?? Moze bys dala rady na forum to by inne laski skorzystaly.

Gość gość
..