Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oświeccie mnie

"Kobieta z dzieckiem" gorsza od puszczalskiej bez dziecka

Polecane posty

Gość gość
A ty jestes materacem tamtej ?ze wiesz ze sie puszcza? Teraz kobieta ktora jest wolna nie jest zamezna nie ma obciazenia typu dziecko i sypia sobie z facetami to robi tak bo lubi i nikogo tym nie rani. I co robi ze swoja dupa to jej sprawa..... Kazda z nas szukala sobie faceta w ten czy inny sposob. I zanim wyszla za maz przetestowala paru, bylo si en ailus nieudanych randkach, mialo sie iles nieudanych zwiazkow, sypialo sie z niejednym facetem - ale jest jedna roznica - jakos malo osob bylo na tyle glupich zeby wpasc. A ty wpadlas .... pewnie dlatego ten slub z tym bylym a potem rozwod .....normalne Sory ale kobieta z dzieckiem samotna to osoba ktor ani eprzemyslala do konca komu d**y dala i tyle. A puszczalska przynajmniej d******py i ma z tego przyjemnosc ale jest na tyle madra zeby nie wpasc! A panna z dzieckiem to balast dla faceta niestet. Skoro twoj chlopak jest sam to jego matka jeszcze go zacheca zeby zwiazal sie z odpowiedzilna kobieta wolna od zobowiazan. Znajdz sobie jakiegos rozwodnika z dzieckiem a wolnego chlopa zostaw w spokoju

Gość gość
"Tu niby jest taka wspólczująca dla tamtej , anie umie dostrzec tego, że ja tez potrzebuję miłości?" teraz bierzesz nas na litośc kombinatorko. Ale milość nie wybiera. Twoja potencjalna teściowa kocha tamta dziewczyne.

Gość luti
ale gdzie Ty pytasz kobieto?:O Nie na tym forum oglupialas do reszty,czego chcesz sie dowiedziec,ze masz dziecko to jestes przegrana? To jasne dla tutejszych swiatlych umyslow:-D Xxx Nie jestes ani gorsza ani lepsza od tamtej ani od zadnej, jestes soba i jestes jaka jestes. Matka sie nie przejmuj z Nia nie bedziesz niech se gada takie czesto nic innego do roboty nie maja:-D Ten narzeczony jak Was kocha to nie bedzie sluchal innych ale zwroc dokladna uwage na to jak wielki wplyw ma matka na niego i jesli zbyt duzy to spierniczaj bo bedzie sie wtryniala wywloczka:-D

Gość oświeccie mnie
wiesz,wrzucać to można na forum. Rozumiem, że moja chęć dobrych relacji z teściową to rzecz swiadcząca o mojej antypatii? że zalezy mi na opinii kobiety, która urodziła mojego ukochanego? Prawda jest taka,ze kobiety z dzieckiem dla wielu to coś gorszego od łatwych dziewczyn. Zrobiłam głupotę dawno temu i teraz ciagle za nią placę. i to boli, ze nie liczy się, kim jestem, tylko że mam dziecko. Widocznie taki świat. boli, że rozwięzłe panienki sa więcej warte od kogoś kto się pomylil raz.

Gość oświeccie mnie
Właśnie o tym mówię: puszczanie się, sprawdzanie faceta. trzeba było się puszczac z zabezpieczeniem. Wtedy byłabym porządna.

Gość luti
i czy wy w ogole musicie spotykac sie z tesciowa? jak jest walnieta to nie musisz jej odwiedzac, narzeczony niech sobie jezd******oncu to mama ale Ty? Po co? Ty chcesz tylko jego a nie jego rodzine wiec jak z nim sie uklada to super a rodzine miec w nosie i tyle

Gość gość
A swoją drogą, jak to jest możliwe, że Ty skromna, samotna matka, tak dużo wiesz o swojej rywalce. Sledzisz ją ? Chodzisz po dyskotekach i podglądasz ? Czy tylko ponosi Cię fantazja, żeby oczernić wolną, młodą dziewczynę.

Gość gość
cudze dziecko to balast, facet bedzie je cale zycie utrzymywal a i tak usyszy "nie jestes moim ojcem".

Gość luti
oczernic? :-D a ciekawe przed kim jak nikt jej nie zna:-D

Gość oświeccie mnie
Śledzę ją, co wtorek chadzam za nią z psem. Może zwyczajnie ją znam... - nie wpadliście na to, bo wiecie tyle co przeczytacie mniej lub bardziej uwaznie. Niewazne juz jak po mnie jedziecie - zrozumiałam: do śmietnika.

Gość gość
O twojej antypatii swiadczy coś innego, ocenianie wszystko pod siebie zeby wyszło na twoje -ty biedna,popełnilas bledy, ale bylas taka dobra, chciałas dobrze dla wszystkich ale w końcu musiałas uciekac dla dobra dziecka - moze jeszcze boso z dzieckiem na ręku ? I oto znowu życie rzuca ci kłody pod nogi -wredna niedoszła teściowa wyrywa ci z objęc ukochanego,gardzi twym biednym dzieckiem,na piedestał stawia puszczalską, no scena niczym z uwolnienia barabasza,co za niesprawiedliwosć. Weż sie babo do życia, nie smec i przestań kombinować

Gość oświeccie mnie
zawsze szczery możesz pisac pod nickiem, a nie na pomarańczowo. Masz rację jesem kombinatorką, usidlam mężczyzn, żeby lożyli na moje dziecko. oczerniam w internecie anonimowo młode, zdolne, utalentowane i mające powodzenie dziewczyny. Nie mam swojego zycia, interesuje mnie tylko zdanie mojej przyszłej teściowej. --------- ogłaszam oficjalnie baba z dzieckiem jest gorsza od k***y. Bo głupsza.

co ty pi.lisz autorko, nie pisze na pomaranczowo, w przeciwienstwie do Ciebie swoja droga jestes tak durna, ze najprawdopodobniej nie mialabys szans w starciu z rywalka nawet bedac dziewica orleanska :-)

Gość gość
No tak i ten cynizmik tez skałada sie na twoj kiepski charakterek i do tego jaka podejrzliwa, myslisz ze tylko jedna osoba w internecie moze za toba nie przepadać? Porownuj sie nawet z krowami z indii jak chcesz. Przegrywasz konkury z "puszczalka" a zwroc uwage ze jest jeszcze masa prawdziwych konkurentek - madrych kobiet bez przeszlosci. Co jesli ten twój taką nagle pozna? Lepiej sie śpiesz. No ale skoro on ma tylko taki wybór to cóz-też to daje do myślenia co za chłopak to jest ...

Gość gość
.... i gitara....

Witam :-) Problemem dla matki Twojego narzeczonego jest Twoje dziecko. Dla nich to obcy człowiek, którego Twój narzeczony po ślubie z Tobą będzie musiał utrzymywać. Nie miej żalu do jego matki. Pomyśl raczej o tym w jakim swietle ta sytuacja stawia jego, skoro on przekazuje Ci opinie mamy o Tobie.

Gość gość
Matka to Twojego narzeczonego to ciemna masa, zacofana, pewnie do kościoła co niedziela biega, woli puszczalską bez dziecka, niz porządną z dzieckiem, to zwykła hipokryzja. Kurde tak to nawołują do rodzenia dzieci, zmuszają kobiety do rodzenia, ale jak urodzisz dziecko to jestes gorsza niż byle puszczalska panna. To zwykła hipokryzja, ciemna idiotka nie masz się co przejmować!

Sluchaj sobie babo. :) Oczywiscie, ze jestes gorsza, bo masz bachora, ktorego nikt nie chce. Nikt nie chce cudzego pomiotu u siebie w domu :o A tamta? Co ona zrobila? Lubi seks to nic zlego, jak bedzie w zwiazku to bedzie wierna, a tylko to sie liczy. Ty jestes durna bo sie dalas zaplodnic wiec cierp :o a matka mu dobrze radzi, odp*****l sie od niego bluszczu.

Gość gość
"Pomyśl raczej o tym w jakim swietle ta sytuacja stawia jego, skoro on przekazuje Ci opinie mamy o Tobie." ale jej to nie przzeszkadza, że jej cxhłop jest głupi jak but. Ona chce złapac byle jakiego który jest w miarę i przeszkadza jej tylko że przyszła teściowa nie pieje glorii nad nią . A za pare lat znowu będzie pisała jaki blad popełnila i jak musiala uciekać dla dobra tym razem dzieci.

Gość gość
do autorki. Wiesz, myślę, że tu nie chodzi kto jest lepszy. Tylko to za kogo Ty sie uważasz, jesli masz kompleksy wobec tamtej to to od Ciebie bije zapewne. Zacznij się szanować, jesteś normalną osobą i nigdy nie będziesz taka jak ona czy taka jak jakas inna sąsiadka. I On albo pokocha i będzie chciał mieć taką albo nie. Jeśli mu coś nie pasuje (np. Twoe, je dziecko) to jak jak by mu nie pasowalo to, że np. jesteś niską blondynka a on lubi wysokie brunetki. Albo się kocha i akceptuje, bo calość jest Twoim dopełnieniem, albo coś nie pasuje i szuka sie dalej. On powinien być albo w jednej albo w drugiej grupie, inaczej będziecie się oby dwoje męczyć. Decyzja i tak zawsze powinna być jego a nie jego matki.

Gość gość
"Jeśli mu coś nie pasuje (np. Twoe, je dziecko) ...Albo się kocha i akceptuje, bo calość jest Twoim dopełnieniem, albo coś nie pasuje i szuka sie dalej. On powinien być albo w jednej albo w drugiej grupie, inaczej będziecie się oby dwoje męczyć. Decyzja i tak zawsze powinna być jego a nie jego matki." zgodnie z tym myśleniem ona powinna akceptować i kochac jego matke bo to całość jego i jego dopełnienie więc jej opinia też jest istotna ale obawiam sie, ze to moze byc "milosc" jednostornna bo potencjalna teściowa woli "puszczalska" .

Gość gość
zgodnie z tym powinna kochac go mimo tego ze ma taką matkę, a nie kochac jego matkę...litości

Gość gość
Zgodnie z tym można kochac puszczalską z dyskoteki mimo tego że jest puszzalską z dyski bo ma lepszy charakterek niż rozwódka ktora jedzie po innych a z siebie robi świetoszkę z jednym bledem zyciowym - spoko że tak wyraza się o swoim dziecku ! "świetoszka"

Gość gość
"Jeśli mu coś nie pasuje (np. Twoe, je dziecko) to jak jak by mu nie pasowalo to, że np. jesteś niską blondynka a on lubi wysokie brunetki." z takim tokiem myslenia na poważnie można przyjąc założenie, ze jej musi pasować jego matka w calej rozciaglosci , bo to tak jakby jej sie nie podobalo że on jest niskim brunetem. Ulituj sie nad swoim tokiem myslenia lepiej.

Gość gość
oczywiście, że wlaśnie tak należ to interpretować. Więc albo chlopak woli puszczalską- bo to ona w calości, albo świętoszkę z dzieckiem. Ale i ta i tą warto aby zaakceptowal i wybral, a nie podejmowal decyzje na zasadzie, najlepiej to 50% tego 50% tego, bo takiego wybory na ten moment to on nie ma. Dojrzaly mężczyzna bierze odpowiedzialność za swoje wybory, a ten jest jeszcze wahająco-dojrzewającym mężczyzną.

Gość gość
I w dodatku konsultuje swoje wahania z niedoszla żona? a jej w tym najbardziej przeszkadza stosunek niedoszełej teściowej (bo babka myśli) bo to że on jest głupi to jej nie przeszkadza, wręcz przeciwnie. kombinatorka. pa

Gość gość
12:59 - błagam Cię..to chyba ulituj się sam nad swoją interpretacją. Nie chodzi o to, że ona ma zaraz tą teściową akceptować, bo nie o tym tu mowa w wątku. Mowa jest o tworzeniu potencjalnie nowej rodziny, dwojga młodych ludzi. Teściową i owszem, warto zaakceptować- nie wyobrażam sobie nie akceptować własnej teściowej, ale mogę sie nie zgadzać z jej zdaniem.

Gość gość
moze ty na przyszłosc nie porównuj posiadania dziecka do posiadania włosów danego koloru lub cm wzrostu. Nie narazisz sie na śmieszność i proste parafrazy swoich słow, ktore obnaża ich absurd. cześć

Gość gość
słyszałeś o czymś takim jak metafora? wróć dziecko do szkoły, bo interpretowanie czegoś na tak płytkiej płaszczyźnie jakiej oczekujesz abyś to zrozumiał to chyba przerabiają w podstawówce , trzymaj się.