Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wakacje w sierpniu. Co polecacie ?

Polecane posty

Gość gość

Który kraj warto odwiedzić w sierpniu pewnie wszędzie gorąco nie do wytrzymania ale niestety tak mam urlop .. Jakieś specyficzne miejsca godne polecenia? Jestem otwarta na propozycje :) aaa i najlepiej żeby nie było tylko lezenie na plaży i nic więcej

Gość kikajajka
Madera. Jest słońce, ale nie gorąco, widoki z******te, mnóstwo do zwiedzania, i góry niezbyt wysokie za to megamalownicze, kolorowe, piękny ocean i kwiaty, kwiaty, kwiaty... i owoce przeróżne, marakuje pyszne, dziwne ryby (pałasz) i.... ech, mogłabym długo o Maderze:-)

Gość gość
Ooo ciekawe miejsce:) nie wpadłabym na ten pomysł .. A o to mi chodziło by było co robić

Gość gość
Leżeć na plaży to ja mogę w piaskownicy

Gość kikajajka
i jeszcze lewady, coś bardzo charakterystycznego dla Madery właśnie...odjazd:-) byłam na Maderze niedawno, dwa tygodnie, ale na pewno jeszcze tam wrócę, bo dwa tygodnie jak dla mnie to za mało by zwiedzić tę wyspę, mimo że specjalnie duża to ona nie jest:-)

Gość gość
Krym - tylko ie wiadomo, czy to jeszcze Ukraina czy juz Rosja :)

Gość zochaaa44444444
Wpoczynek w Gościńcu Gryszczeniówka niedaleko Poznania. Bardzo fajne miejsce na wyjazd z przyjaciółmi:) Domowa kuchnia, pierożki wyśmienite, przetwory z Przetwórni Gryszczeniowka pyszności :)