Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kojarzenie się par swingers

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj z żoną zostaliśmy zaproszeni na kawę i lampkę wina przez jej kolegę z młodości. Był on w towarzystwie swej żony. Kobiety zadbanej, szatynki o poniekąd kokieteryjnym usposobie niu. Takie wywarła na mnie wrażenie. W trakcie spotkania u nich w domu, delektowania się winem i lużnego wspominania zdarzeń z młodości,nowopoznana gospodyni pokazała żonie album ze swoją nagą sesją zdjęciową. Ja też zauważyłem album i poprosiłem o jego pokazanie. Oglądając po kolei zdjęcia rozbierającej się przed aparatem rozmówczynię, zacząłem się zastanawiać po co to wymuszone zaproszenie, po co pokaz albumu z aktami , po co wreszcie pokazanie pomieszczenia do gry w bilard z mnóstwem alkoholu !. Nadto jeszcze zapraszanie na przyszłość połączone z noclegiem dla mnie i mojej małżonki.Odpowiedzcie co o tym myśleć?

Gość gość
Piszę ponownie , nie ma odzewu . Nie wiem czemu to przypisać, czy temu, że wymiana partnerów to dzisiaj tak a oczywistość!?. żę nikogo to nie interesuje już!? ćzy też jestem jeszcze typem zacofańca. Piszę ponieważ kobieta, która szczyciła się swoim nagim ciałem w albumie, nie odczuwała żadnego zawstydzenia. Nie rumieniła się tym, że obcy mężczyzna widzi jej nagie fotki obok siedzącego męża. Więcej zdążyła jeszcze dodać, że w trakcie sesji zdęciowej poznała jaka jest odważna. A teraz poniekąd to udowadnia, mając na myśli jakiś ukryty cel? Być może to tylko podejrzliwość niczym nie uzasadniona, a może nie. Jej mąż dobry kolega z młodości próbował opowiadać dosyć frywolne kawałki ze swojej młodości. A więc też młodości mojej żony. Co ta ostatnia szybko póbowała prostować lub urywać. A może rosną mi już rogi? Swingersi jak to się zaczyna i czy warto tą drogą iść? Chyba coś mnie kręci.

Gość gość
Mam zonę, dzieci i kochankę tzn tą ostatnia miałem. Wszystko to od ponad dwudziestu lat, a w tym czasie odwiedzam kluby dla singersów. To nieodłączna część mojego życia,. a ty masz taki drobny problem, daj spokój.

Gość gość
Napisałem bo miałem wrażenie,że chcieli z nami odbyć "zamiankę" od zaraz. Okazało się,że oni już tego spróbowali.My nie! Oni mają adresy z całej \polski, a my jeszcze nie. Nie wiem czy moja żona się w panieńsko-kawalerskich układach z nim się nie bzyknęła! Teraz oni próbują znowu wrócić domłodości, ale w tej rzeczywistości jestem ja. Ja jestem zaskoczony i napalony. Chyba bym się ****nął. Myślę, żepowoli dojrzewam do podglądactwa. Chyba chciałbym przeżyć uroczy seksualny wieczór czy noc. W roli łownej moja zona z \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\teofilem w ******iu na gorąco. Wtedy ja się właczam by orgazm mojej żony był ostry!! Był bym tym który stawia ...kropkę nad "i"

Gość Ali Bab1a
warto..oj warto trochę odmienić i ...cos zmienić.. u mnie - sobie To chwalimy - obydwoje ! i to baaardzo cementuje nasz 26 letni związek.