Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o kobietach, które odmawiają bycia matką ?

Polecane posty

Gość gość

...

Gość gość
biedactwo odmowiła ci jakas

Gość gość
Mylismy ,ze osoba zadajaca takie mundre pytania powinna sobie ulzyc w lazience ;)

Gość gość
Nie wtrącam im się do życia, nie komentuje bo wiem, że są różni ludzie i mają różne priorytety i pragnienia w życiu. Ja jestem z tych ludzi którzy zawsze chcieli mieć rodzinę, dziecko, dom, psa, samochód, fajną pracę albo własną firmę itd. Jednak widzę jak ludzie podchodzą do bezdzietnych małżeństw-jak do kalek bo pewnie mają problemy natury biologicznej a jak już któreś powie oficjalnie żeby nie odpowiadać na głupie pytania to jest poruszenie-obgadywanie, wytykanie.

Gość gość
Ja powiedzialam ,ze nie mozemy miec dzieci ,ot tak sobie ,teraz nikt juz sie nie pyta bo falszywie nam wspolczuja ,amy mamy blogi spokoj :D

Gość gość
to samo co o każdym kto podejmuje własne decyzje- czyli nic

Gość gość
kobieta została stworzona przez boga do pełnienia funkcji rozrodczo-porządkowych, więc jeśli nie chce mieć dzieci, to pozostaje jej tylko sprzatanie i słuzenie mężowi.

Gość gość
popieram w 100 procentach kobietę

Gość matkajedynaka
na h*j przedłużać taki beznadziejny gatunek jakim są ludzie. Gwałcą, kradną, zabijają po h*j takim żyć.

Gość matkajedynaka
jestem matką i gdybym wiedziała, że tak życie się j***e po porodzie i gdyby nikt nie ściemniał że to takie cudowne jest to macierzyństwo w życiu bym się nie zdecydowała na dziecko. Mam syna kocham go, ale teraz każdej kobiecie mówię szczerze, żeby nie ulegała presji otoczenia bo to wszystko w telewizji gazetach to ściema. Dziecko to duże obciążenie, duża odpowiedzialność i to nie na chwilę tylko na całe życie.