Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieważny paszport a lekarz ?

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie będąc dzisiaj u lekarza nie działał im system ubezpieczeń czy coś takiego no i chcieli dowodu osobistego a ,że nie mam 18 lat to go nie mam no i dzwoniłam do mamy i podałam im nr paszportu bo inaczej by mnie nie przyjeli ale sęk w tym ,że paszport jest nieważny zorientowałam się dopiero w domu .Mogą być jakieś konsekwencje tego ? Czy jeśli się nie zorientowali na początku to już się nie zorientują ?

Gość gość
zglosilam na MO. policja juz jedzie po ciebie:classic_cool:

Gość gość
Nic się nie stanie. Jesteś pewnie ubezpieczona przez rodziców, a nawet jeśli nie to za osoby do 18 roku życia jeśli nie są ubezpieczone płaci Skarb Państwa. Jakbyś miała skończone 18 lat i byłabyś nieubezpieczona dostałabyś na adres domowy rachunek.

Gość gość
No tak jestem ubezpieczona na pewno przy rodzicach :) W takim razie nie mam się co martwić ? A myślicie ,że przy następnej wizycie mogą coś o ty powiedzieć ?(dodam ,że te baby są wredne i wg nie idzie z nimi gadać bo wszystko wiedzą najlepiej jak się dzisiaj ze mną kłóciła o prawo jazdy ,że jest od 17 roku życia ,bo się pytała czy mam przy sobie a ja ,że nie ,bo nie mam 18 lat )

Gość gość
?

Gość gość
?

Gość gość
?