Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale mi ktos komplement zrobil.....

Polecane posty

Gość gość

Poszlam do kiosku po papierosy,a sprzedawczyni sie pyta,czy te papierosy sa dla mojego taty czy dla mnie.Mowie,ze dla mnie ."A masz ty juz 18 lat ?"Zasmialam sie i odpowiedzialam,ze 27 a ona oczy wybaluszyla .Powiedziala,ze w zyciu my mi tyle nie dala ...az mi sie milo zrobilo :):)

Gość gość
chcialam sie z wami po prostu podzielic moim dobrym humorem :)

Gość gość
Ja mojej 30letniej siostrze powiedziałam, że wygląda na 25 :P Nie wiem czy to było miłe :P

Gość gość
mnie 2 m-ce temu te poproszono o dowód jak papierosy kupowałam, a kilka dni wcześniej skończyłam 30stke :P nie wiem czy śmiać się czy płakać

Gość gość
sranie w banie z tym trądzikiem jestem niewysoka i szczupła, może dlatego

Gość gość
ość mnie 2 m-ce temu te poproszono o dowód jak papierosy kupowałam, a kilka dni wcześniej skończyłam 30stke jezyk.gif nie wiem czy śmiać się czy płakać x No chyba raczej smiac ;)

Gość gość
do gość z 18.21 jak w ciąży byłam, to na mojego męża patrzyli się jak na pedofila :D a ja wtedy 23 lata miałam he he

Gość gość
Hahhah dobre Ciesz się ! Twoje kolezanki w Twoim wieku mogą tylko pozazdrościć !

Gość gość
Ja kiedyś kupowałam sobie Gin'a i kasjerka chciała ode mnie dowód ! A miałam wtedy 24 lata. Chciałabym w wieku 30 lat być poproszona o dowód :D

Gość gość
Ale sie jaracie, nawet jeśli faktycznie mlodo wyglądacie to pozazdroscic, ale w sklepie czy nawet takim kiosku musza każdego pytac :D:D teraz nawet 14stki wygladaja na 15 lat starsze:)