Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A JA NIE WIDZE NIC ZLEGO W BRANIU ZA ZONE BYLEJ DZIWKI AMATORKI

Polecane posty

Gość gość

miala kase, miala przyjemnosc, urok mlodosci i tyle wazne, by byla mi wierna i kochajaca

Gość gość
Ubrania też pewnie przechodzone w lumpexie kupujesz :o Tylko że żona to nie spodnie , trudniej na śmietnik wyrzucić :( t

Gość gość
mężczyzna nie ma prawa wymagać od kobiety bycia porządnej

Gość gość
bo p***a to nie zabawka jak chce sie ***** to musi.

Gość gostek z kostek
Moim skromnym zdaniem ludzie się zmieniają i każdy kiedyś robił w przeszłości rozmaite rzeczy nie zawsze dobre czy przyzwoite sprawą ludzką jest popełnianie błędów znam to dobrze bo sam kiedyś popełniłem błąd w życiu los dał mi szansę i wszystko jakoś dalej spokojnie się potoczyło. A to że jakaś dziewczyna ma za sobą taką czy inną przeszłość jest wyłącznie przeszłością dla tego ja jeśli bym taką dziewczynę poznał i powiedziała by mi o sobie prawdę nie odrzucał bym jej z powodu przeszłości po prostu doceniłbym odwagę ,że miała na tyle siły by do tego się przyznać. Hm mógłbym się nawet z nią związać pod pewnymi warunkami po pierwsze gdybyśmy byli razem musiało to by być miejsce w ,którym nikt jej nie zna i nie wie o przeszłości po drugie powinna być szczera i wierna. Tyle w temacie

Gość gość
Wydymaj sobie mózg bo do tego ci słuzy. Pomysl jak wsadzić tam swojego grzecznego i wymagającego fiuta, To zadanie dla ciebie na dziś.

Gość gość
Przeszłość partnerki wyjdzie na jaw w niespodziewanym momencie. Co wtedy zrobisz ? Od tego się n ie ucieknie.

Gość gość
Nic wyobrażę sobie jak wypluwała jego spermę, a potem dam jej buzi. I też sie jej spuszczę.

Gość gość
Skoro tak lubisz, to "róbta co chceta"

Gość gostek z kostek
Hm pewnie gdyby taki niespodziewany moment nastąpił myślę ,że znalazł by się jakiś odpowiedni sposób by w danym momencie sobie z tym poradzić

Gość gostek z kostek
Gorzej by było gdyby taki niespodziewany moment nastąpił a ja bym wcześniej nie wiedział jaką ma za sobą przeszłość moja partnerka

Gość Trynkson Mariusz
A jak jest różnica między profesjonalistką a amatorką?

Gość RÓŻNICA
Amatorka boi się przyznać, że jest profesjonalistką.

Gość Trynkson Mariusz
TY PO CZYM ODRÓŻNIASZ ? 2014-05-09 19:52:56 [zgłoś do usunięcia] RÓŻNICA Amatorka boi się przyznać, że jest profesjonalistką.

Gość nholikujhgbfdy6uy5egr
[zgłoś do usunięcia] gość Nic wyobrażę sobie jak wypluwała jego spermę, a potem dam jej buzi. I też sie jej spuszczę. 09.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Skoro tak lubisz, to "róbta co chceta" 09.05.14 [zgłoś do usunięcia] gostek z kostek Hm pewnie gdyby taki niespodziewany moment nastąpił myślę ,że znalazł by się jakiś odpowiedni sposób by w danym momencie sobie z tym poradzić 09.05.14 [zgłoś do usunięcia] gostek z kostek Gorzej by było gdyby taki niespodziewany moment nastąpił a ja bym wcześniej nie wiedział jaką ma za sobą przeszłość moja partnerka 09.05.14 [zgłoś do usunięcia] Trynkson Mariusz A jak jest różnica między profesjonalistką a amatorką? 09.05.14 [zgłoś do usunięcia] RÓŻNICA Amatorka boi się przyznać, że jest profesjonalistką. 09.05.14 [zgłoś do usunięcia] Trynkson Mariusz TY PO CZYM ODRÓŻNIASZ ? 2014-05-09 19:52:56 [zgłoś do usunięcia] RÓŻNICA Amatorka boi się przyznać, że jest profesjonalistką.

Gość gość
profesjonalistka pracuje w burdelu lub na prywatce, ma kilku klientow dziennie (czasem nawet 8-10, choc przewaznie mniej), ma za kolezanki inne prostytutki, ma kontakt z branza, ze swiatem alfoncko-mafijnym amatorka to studentka, ktora sobie dorabia do studiow na ciuchy, albo ma jedngo sponsora, albo raz na 10 dni przespi sie z facetem z czatu w hotelu za 350 zlotych, traktuje to jako latwy zarobke, i czasami tez jako przygode nie ma typowych nawykow d****** nie ma kolezanek dziwek, nie ma stycznosci z branza alfonsow, swiatem przestepczym moze udawac grzeczna corke, wnuczke, narzeczona

Gość gostek z kostek
Ja tam dalej myślę ,że należny dać każdemu szansę zapominając o przeszłości chociażby są przypadki kiedy kobiety poznają przez różne anonse prasowe więźniów odbywających długie wyroki nie patrzą wtedy na przeszłość często nawiązują uczucie które jest najlepszą resocjalizacją dla takiego skazanego. Ot takie porównanie chociaż trochę z innej beczki ale wszystko kręci się w okół przeszłości człowieka

Gość gość
Dziw.. to Dziw.. profesjonalistka czy amatorka finalnie będzie zawsze Dziw..

Gość gość
Taka dziewczyna która chce zapomniec o przeszłości może okazać się dobrą żoną i matką

Gość gość
Nie jedna laska puszcza się za kilka drinków każdemu kto postawia a wy tu obrażacie kobiety pracujące

Gość demaskujcichodajke kropka pl
pisać, pisać

Gość gość
co demaskujesz ?