Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktoras z was jest na maciezynskim z najnizszej krajowej?

Polecane posty

Gość gość

pracuje na umowe o prace na najnizsza krajowa. te pieniadze sa tylko na papierku , bo dostaje tyle ile zarobie(powiedzmy ze praca akordowa) , dodatkowe pieniadze dostaje do reki. jestem w ciazy i zastanawia mnie ile dostane pieniedzy na L4 ciazowym a pozniej na 80% maciezynskiego, bo planuje isc od razu na rok.

Gość gość
Nie ma czegos takiego jak maciezynski.

Gość gość
dostaniesz tyle ile masz na papierku -reszta do ręki dla Zusu nie istnieje. Chyba że masz to w umowie wpisane.

Gość gość
ja

Gość gość
Hej, ja sobie zarabiam w domu z dwójką małych dzieci. Jestem od prawie pięciu lat w firmie katalogowej która daje wiele możliwości. Nie ma co liczyć na pracodawców bo niestety można się rozczarować, jeśli chciała byś poznać firmę w której ja współpracuję i dostać ode mnie darmowe materiały bardzo przydatne w pracy to napisz: betterware11@o2.pl pozdrawiam, Sylwia

Gość gość
Dostaniesz tyle ile na papierku. L4 pełnopłatne, z tym ze pierwszy miesiąc placi pracodawca więc albo dostaniesz najniższą, albo Ci wypłaci tyle ile zawsze ( ale jak masz akord to szczerze wątpię;)). na macierzynskim albo 6 miesięcy 100%, potem 60%, albo cały rok 80% stawki