Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę go rozgryźć

Polecane posty

Gość gość

Poznałam faceta - ok 30 lat Jest moim sąsiadem. Odkąd się wprowadziłam wpatrywał się we mnie, ale nigdy nie zagadywał Dopiero w tym tygodniu jakoś tak się stało, że dłużej porozmawialiśmy, okazał się miły, ma poczucie humoru, widać było, że chce się o mnie dużo dowiedzieć. Kolejny raz rozmawialiśmy wczoraj - krótko ale jednak, sam do mnie zagadał, spodobał mi się spokój w jego głosie. Dziś spotkałam go z kolegą i zachowywał się inaczej - to znaczy był miły ale trochę ironiczny zarazem. NIe sprawiał wrażenia zawstydzonego ani onieśmielonego jak to było wcześniej. I teraz już sama nie wiem, co o nim myśleć - może to zwykły podrywacz? Nie wyglądał na takiego w ogóle. Co mam zrobić? Chciałabym mieć jasną sytuację - jak poznać, czy chce się ze mną umówić i ile mam czekac na ewentualne zaproszenie? Podoba mi się jestem pewna, że on to widzi, więc nie wiem, jak to rozegrać. Po dzisiejszym spotkaniu mam wrażenie, że on może po prostu robi sobie ze mnie żarty...

Gość gość
Pomoże ktoś?

Gość gość
?

Gość gość
normalny gostek, który był miły dla sąsiadki obok. Rozkminiasz za bardzo, spokój cię tylko uratuje :) ;)