Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pies

Polecane posty

Gość gość

Czy jak założę psu jakiś kaftanik albo majtki dla psa to będzie lepszym rozwiązaniem od kołnierza? mój pies kompletnie sobie z nim nie radzi.. jest strasznie smutny, ciężko mu jeść, pić, obija się o wszystko. Jest po kastracji.. ( te problemy są stu procentową winą kołnierza)

Gość radziła bym
skonsultować to z weterynarzem, skoro pies się męczy to natychmiast po poradę, nie rób nic sama. A czemu ma kołnierz?

Gość gość
Czy jak założę psu jakiś kaftanik albo majtki dla psa to będzie lepszym rozwiązaniem od kołnierza? mój pies kompletnie sobie z nim nie radzi.. jest strasznie smutny, ciężko mu jeść, pić, obija się o wszystko. Jest po kastracji.. ( te problemy są stu procentową winą kołnierza)

Gość gość
pies ma kołnierz ponieważ jest po kastracji. weterynarz kazał nosić go przez 10 dni, a widzę, że dla psa to straszna mordęga ponieważ jest to "niskopodwoziowy" kundelek i jak chodzi to haczy nim o ziemię, trawę i strasznie mu przeszkadza. potyka się o niego, ciężko mu zrobić siku pod drzewem. czy jak założę mu kaftanik to nie będzie miał dostępu do tego miejsca gdzie były jądra żeby tej rany nie ruszał? ----------- Kafeteria jest mi dizś nie posłuszna i nie chciała wysyłać wiadomości. jak już wysłała to drugi raz to samo. :P

Gość gość
ale po co w ogole ten kaftanik w czasie gdy jest w obecnosci ludzi. Zakladaj mu to tylko na noc albo jak wychodzicie w ciagu dnia.

Gość gość
nie, nie z innego powodu. na spacery nie może mieć ani kaftana ani kolnierza. a ranę musi mieć zakrytą cały czas. wystarczy chwila nieuwagi a on zaraz bedzie tam grzebał