Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stany mnie przerażają, albo ja za mało zwiedziłam Polskę.

Polecane posty

Gość gość

Jak patrzę na gogle maps po tych różnych miastach amerykańskich to przeraża mnie ta pustka. Długa ulica jak nie wiem co, a tam jakiś ultra mały kościółek, które zgaduję był zbudowany w czasie tej całej gorączki złota(nie ogarniam historii, ale mniej więcej wiecie o co mi chodzi). Do tego jakieś parę domów jednorodzinnych, które beznadziejnie wyglądają jakby tam jakieś rodziny z typowych filmów amerykańskich, gdzie ojciec to typowy bekający facet z wielkim brzuchem w podkoszulku. Wszędzie jakieś wielkie pola. W ogóle wygląda jakby ich do Nowego Jorku czy LA dzieliły km świetlne. Wyglądają jak miasta o których Bóg zapomniał. Serio.

Gość gość
Oczywiście! Ale nawet jak się po Polsce podróżuje to aż taaakiego poodrapanego syfu nie widziałam. A nawet jeśli to nie całe miasta np. Detroit.

Gość gość
up :(

Gość gość
Ale o co Ci chodzi? Stany są wielkie i rozległe to dlatego ulice, drogi, autostrady itp są długie. PL jest maciupka. Można w jeden dzień zajechać od krańca do krańca, więc co Ty porównujesz? Całą Europę można zmieścić pomiędzy półtorym stanem, a Ciebie to tak dziwi. Typowo "bekający ojciec" znajdzie się wszędzie. Co kraj to obyczaj i tak samo co Stan, to różnica.