Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cuyja

Kto jest suką?

Polecane posty

Gość cuyja

Wyprzedzę wasze pytania: nie jestem gimbusem. nie jest to prowokacja, mamy 18 lat. Mam przyjaciółkę. Chyba, bo myślę, że się mylę. Miałam też chłopaka, kolegę, z którym kręciłam jakiś czas temu. Był dla mnie ważny, ale z jakiegoś powodu po prostu nie wyszło. Minęło trochę czasu, ochłonęłam. Minęło. Zrobiłam dzisiaj coś, czego nie powinnam, coś co jest w złym stylu, Spojrzałam przyjaciółce przez ramię i wtedy zobaczyłam coś, czego pewnie nie powinnam, Oni piszą ze sobą. Buziaczki.To dziecinne. Mnie i jego nic nie łączy. A jednak poczułam się źle. Ona wiedziała, że mi na nim zależało. Nie zabraniam jej pisać, kręcić z nim tylko nie rozumiem, dlaczego to ukrywa. Co mam zrobić? Powiedzieć: HEEj, czytałam z kim piszesz. Co u niego? Wytłumaczysz mi to?' Proszę o rady. Nie rzucajcie głupich komentarzy, i tak nie traficie na mistrzów czy inne tego typu.

Gość cuyja
up

Gość gość
Skoro Ci nie wyszło z chłopakiem, to w czym widzisz problem? Co Ciebie obchodzi do kogo kumpela pisze smsy? Nie sądzę żeby musiała Ci się z tego tłumaczyć, zwłaszcza że zdaje sobie sprawę że kiedyś kręciłaś z tym chłopakiem i pewnie nie chce Ci robić przykrości.Nie powinnaś jej pytać i poruszać tego tematu.Tak sądzę.

Gość cuyja
Czuję, że powinna mi powiedzieć. To nie pierwszy raz, gdy wypisuje do mojego chłopaka. Poprzednim razem jeszcze z nim chodzilam. Ale wybaczyłam. Obiecała, ze nigdy więcej. Teraz znowu.

Gość JednaTakaSuka
widzę, że temat dla mnie :) zgadzam się z gościem 2014-05-09 22:15:43. pewnie nie chce Ci robić przykrości, a może ich relacje nie są tak zaangażowane, żeby komuś o tym opowiadać. btw z tego co pisałaś to już nie jest Twój chłopak, ale najwyraźniej wciąż chcesz rościć sobie do niego jakieś prawa. pogódź się z tym, że ma swoje życie i nie będzie Cię całe życie wspominał i opłakiwał czekając, że wrócisz do niego

Gość obleśny typ
popieram wpis z 22:15 nic ci do tego wam nie wyszło to co on ma zachować wstrzemięźliwość? Widocznie ona bardziej mu się podoba :P

Gość Ale to już było
Nie wiem dlaczego masz pretensje do swojej koleżanki? Mądrze napisała osoba z godz.22,15 i w zupełności to popieram. Nie musi ci się tłumaczyć z kim pisze Zajmij się swoimi sprawami.Facet pewnie woli koleżankę i co ci do tego/ Jesteś zazdrosna? Odpowiedz sobie na pytanie. Kto jest suką???????.Przeciez nie twoja koleżanka:D