Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość above

nocne rozmowy

Polecane posty

Gość gość
above, już widzę jak przyjmujesz ze stoicką miną taką uwagę :D im się przecież wydaje, że "myją pałę"

Gość above
dość niekomfortowo czułbym się śniąc o pałach jako facet : P

Gość gość
myślę, że to było do mnie :D

Gość above
akurat nie muszę się obawiać takiej uwagi pod swoim adresem ;) z ręką na sercu (na penisie? :P ) dbam o to jak trzeba ; p

Gość gość
Tak, to było do Gościa :-) buahahaha / ja

Gość above
jak zwykle powiem coś naprawdę (nie) na miejscu ... ; p

Gość gość
ale gdybyś coś takiego jednak usłyszał, to nie odpowiedziałbyć raczej: "no dobra, może być" ;) a im się całe życie wydawało, że dbają o higienę...

Gość gość
z ręką na ....sercu? (yyyy...penisie?) :-) I jedno i drugie to dobre miejsce i... na miejscu :-)

Gość above
jakbym takie coś usłyszał to zacząłbym go chyba myć domestosem dla pewności

Gość gość
zapomniałam się podpisać / ja

Gość gość
above jak masz na imie? bo jakos tak wole zwracac sie do kogos po imieniu a nie uzywac nicka ;)

Gość gość
i czułbyś się nisamowicie niezręcznie, a przy tym poniżony, jak mniemam. Tak przynajmniej wyobrażam sobie samopoczucie po tego typu uwadze... dlatego też wolałam zrezygnować z seksu oralnego niż walnąć z buta w cudze poczucie godności. A jego obecnej dziewczynie to nie przeszhadza (WTF?! jak to możliwe?!)

Gość above
2014-05-10 04:17:08 [zgłoś do usunięcia] gość i czułbyś się nisamowicie niezręcznie, a przy tym poniżony, jak mniemam. Tak przynajmniej wyobrażam sobie samopoczucie po tego typu uwadze... dlatego też wolałam zrezygnować z seksu oralnego niż walnąć z buta w cudze poczucie godności. A jego obecnej dziewczynie to nie przeszhadza (WTF?! jak to możliwe?!) jak stajnia brudna to i koń nie musi być czysty hehe 2014-05-10 04:17:04 [zgłoś do usunięcia] gość above jak masz na imie? bo jakos tak wole zwracac sie do kogos po imieniu a nie uzywac nicka oczko.gif Marek :)

Gość gość
tak czy siak: dobranoc :) świta już :)

Gość Bruised_Pristine
A nie lepiej grzecznie zapytać: czy nie mógłbyś dbać o higienę obszaru pomiędzy pępkiem a kolanami? Może tamta dziewczyna cierpi w milczeniu?

Gość above
bruised, grzeczność zawsze mile widziana ale wiele ludzi dopóki nie powiesz wprost to będą to olewać no bo skoro ktoś grzecznie prosi to pewnie nie ma wielkiego problemu

Gość Bruised_Pristine
Ja nie rozumiem jak ludzie mogą coś takiego znosić :( i się męczyć.

Gość above
gorsze jest to jak ludzie mogą nie dbać o higienę, no po prostu nie wyobrażam sobie nie ogarniać takich rzeczy

Gość gość
Bruised, myślę że to jest tak jak z myciem zębów...jeden myje i szoruje a jednak... z paszczury zieje smrodem. Wiadomo, nie zawsze można komuś wypalić z grubej rury, ale jak ktoś "cierpi" dość długo to gdzie jest limit na to "cierpienie"? I po kiego diabła?

Gość above
jak ludzie są ze sobą i się kochają i szanują to i taki problem można rozwiązać

Gość Bruised_Pristine
Ja właśnie o tym mówię, żeby mówić, to właściciel powinien się wstydzić. Higiena to podstawa podstaw, a jej brak to brak szacunku.

Gość above
Dokładnie. Nic dodać nic ująć. Może powinni zrobić kampanie społeczną np pt "Myj dokładnie swój sprzęt" i obrazki czystych narzędzi, umytego samochodu i na koniec czysty jak łza penis.

Gość gość
Ano. Mnie często zastanawia (gdy czytam, bo w sumie nic już nie jest mnie w stanie zadziwić) jak to jest że ludzie dzielą się swoją naintymniejszą częścią siebie...swoich ciał, a jednak nie potrafią porozmawiać o co chodzi. Co im sprawia przyjemność, czego nie lubię, nie tolerują, co je odrzuca. Może to ja jestem dziwolągiem ale...no kurde, nie wyobrażam siebie w roly męczennicy. / ja

Gość above
ani ja, w imię czego się nad sobą znęcać. rozmowa zawsze pomaga tylko ludzie muszą potrafić ze sobą rozmawiać

Gość gość
Above...hi..hi..hi... dobry pomysł. Ale jakoś "widzę" że facet wtedy wpadłby w jedną skrajność w drugą...Zacząłby pucować i polerować swojego penisa jak samochód! "jaja" błyszczały by się jak felgi buahahaha...sorry...Sikam ze śmiechu :-) / ja

Gość above
ale właśnie o to chodzi ! żeby pomyślał o swoim przyrodzeniu jak o porshe o które trzeba dbać, pielęgnować itd idąc tym tokiem myślenia to można byłoby wypuścić specjalną serię kosmetyków np. lakier do penisa, płyn do czyszczenia napletka, specjalne szmatki to przecierania na sucha. panna ma do czynienia z czystą fujarą a facet się cieszy, że ma porshe

Gość above
"Żadna panna nie chce jeździć brudnym samochodem, na Twój sprzęt jeśli będzie brudny też nie wsiądzie"

Gość gość
heh...rozmowy... Nie jestem pewna, ale wydajemi się że dyplomacja przychodzi z wiekiem. Trochę brzmi jak paradoks. O ile zgadzam się że trzeba rozmawiać to zależy jakiego się ma partnera/partnerkę. Czasami strzeli focha i gadaj tu t takim/taką, albo z całeh pogadanki usłyszy tylko same negatywy i wiesz... zaczyna się. "Nie kocha mnie!!" itp bzdury.

Gość above
zgodzę się, trzeba się nauczyć rozmawiać z innymi

Gość gość
Above, serio mówiąc, masz patent na super reklamę!!!! Pomyśl, może niby takie "nic", a jednak siedzisz na fortunie i nawet nie wiesz! Sprzedaj pomysł, co Ci szkodzi?