Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość above

nocne rozmowy

Polecane posty

Gość gość
ale ja nie o tego typu higienie piszę...

Wysiliłabym sie na jakiś pseudointelektualny komentarz ale nie ta pora i mój telefon ze mną nie współpracuje dzisiaj.. 10min sie męcze nad jednym postem

Gość Bruised_Pristine
Np: Zainwestuj w mydło bo Ci jedzie! W stylu osła ze Shreka :D

Gość gość
No c'mon, nie powiem przecież: "tak naprawdę bardzo lubię robić lody, ale nie potrafisz dokładnie domyć penisa"... :/ serio, wierzcie mi, to straszny problem :/

Gość gość
Acha! Teraz zrozumiałam... Hmmm... no to faceta pod prysznic i "wypieścić" mydełkiem we wszystkich prawidłowych miejscach, szeptając przy tym jak bardzo Cię podnieca taka czyściutka skóra :-) Jak człeczek nie załapie.... to czas zmienić na następnego :-)

Gość above
10.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość No c'mon, nie powiem przecież: "tak naprawdę bardzo lubię robić lody, ale nie potrafisz dokładnie domyć penisa"... :/ serio, wierzcie mi, to straszny problem :/ 10/10

Gość gość
no i zmieniłam, raz, drugi, trzeci... nie wiem, może ja mam coś z węchem? za dobry? :(

Gość gość
i bez urazy dla "brzydkiej płci"... nie lubię penisów z czapeczką. Odrzuca mnie. / Ja

Gość above
powiedziałbym, że masz nosa do tych spraw...

Gość gość
haha, above, nie pastwij się nade mną! :D

Gość Bruised_Pristine
Ten temat zrzedł na penisy! I tempora o mores!

Gość above
wybacz ale nie mogłem się oprzeć :D współczuje Ci, że miałaś styczność z takimi flejtuchami

Gość above
jakby się człowiek nie starał to prędzej czy później poziom dyskusji obniży się do poziomu... penisa heh

Gość gość
ej, ale serio, już od dłuższego czasu nie daje mi to spokoju i naprawdę sądzę, że to domena polaków, że mycie penisa i ogólnie istnienie napletka to w tym kraju jakieś tabu, czemu rodzice nie rozmawiają o tym z dziećmi? A dziś były mi stwierdził, że "bywałam w łóżku pruderyjna". I aż się wściekłam, bo k****, gdyby tylko wiedział dlaczego, to może by zamilkł.

Gość gość
no i, jak wiadomo, życiem steruje jedzenie i seks. Jest 4 nad ranem, czego się spodziewaliście? ;)

Gość above
facet na własne życzenie tracił, czasami trzeba wprost powiedzieć coś w stylu "idź umyć pałę bo taką brudną maczugą mnie nie dotkniesz"

Gość gość
Ty mężczyzną jesteś? Czy kobietą?

Gość Bruised_Pristine
Wcześnie poruszaliśmy problemy egzystencjalne :D Dlaczego mu nie powiedziałaś prawdy?

Gość above
wstydziłem się : P

Gość gość
Zgadzam się z Above :-) No temat zszedł na penisy ale dlaczego by nie? Ktoś może się domyśli że ma problem i nie wiedzieć, a tak anonimowo... można poruszyć intymne tematy. Możemy pogadać o innych sprawach? / ja

Gość gość
@Bruised, bo po prostu nie umiałam. Ale że też do głowy mu nie przyszło, że skoro pod prysznicem zawsze jest ciekawiej, to może ja jednak pewne rzeczy lubię, tylko coś stoi (a właściwie nie zostało zmyte) na przeszkodzie?

Gość Bruised_Pristine
Do niektórych trzeba mówić krótko, zwięźle i na temat!

Gość above
można lekko zasugerować kupując jakiś płyn do higieny intymnej dla mężczyzn czy coś, że niby prezent i przy okazji kupiłaś

Gość gość
Ja powinnam iść już spać. Apeluję jednak jeszcze przedsennie: Panowie, proszę, dbajcie o higienę. To proste: odsuwasz napletek, myjesz dokładnie wodą z czymś, co ładnie pachnie, a co Cię nie szczypie, ale też myjesz się po każdym skorzystaniu z toalety, jeśli oczekujesz seksu oralnego. Bo to naprawdę dość obleśne w innych sytuacjach. Tak tylko chciałam. Żeby nie było, że kobiety samolubne, czy sztywne. Czasem zwyczajnie odrzuca, a może nie macie świadomości co jest na rzeczy.

Gość above
albo ubić interes - myjesz pałę, masz więcej seksu

Gość gość
Myślę że trudno jest znaleźć dobrego "kochanka". I żeby nie ubliżać mężczyznom...no cuż, czasami trzeba łapotologicznie wyłożyć, powiedzieć o co chodzi. Po co udawać? / ja

Gość above
dokładnie. bez cackania się powiedzieć o co chodzi i tyle

Gość gość
No to dobranoc. Snij o czystych "pałach" hi..hi..hi.. :-)