Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyna sie mnie wstydzi co robic?

Polecane posty

Gość gość

witajcie, spotykam sie z pewna dziewczyna od kilku tygodni, znalismy sie wczesniej pare miesiecy, na stopie kolezenskiej i wtedy bylo dobrze, ale odkad chcialem sie do niej zblizyc, to sie wiele zmienilo, ona jest spieta i mowi,ze sie przy mnie denerwuje (pozytywnie), bo jestem zbyt przystojny! ja sie uwazam za zwyczajnego, co wiecej ona jest niemal seksbomba, wszystkim chlopakom sie podoba, a przy tym slodka i niewinna, po prostu ideal i ona sie przy mnie spina co zrobic by czula sie swobodnie?

Widocznie nie jestes w jej typie albo nie pociagasz ja fizycznie tylko intelektualnie tak tez moze być.

Daj sobie z nia spokój ,ona chce Ciebie tylko za porzyjaciele ale nie chce Cie urazić i dlatego Ci tego nie powie.Poprostu nie podobasz jej się a nie że jest spięta.....

Gość gość
podobam sie jej, ona sama mnie poderwala, wczesniej ze mna jakby flirtowala, teraz jest strasznie skrepowana, alkohol nie wchodzi w gre bo ona nie pije, gdyby chciala mnie tylko za kumpla to nie spotykalaby sie ze mna tak czesto, widze,ze jej zalezy na mnie

Może Tobie się wydaje ze Cie podrywała, poza tym jesli jest taka wyzywajaca swoim ubiorem i makijazrm to niestety ale takie nie sa niesmiałe.Po 2 jesli w gre chodzi pożadania to nie ma zadnej blokady i to sie tyczy 2óch stron.Daj sobie z nia spokój a moze bawiła sie Toba zeby podniesc swoje ego ?Dziewczyny potrafia byc faszywe.

Gość gość
upewniaj ją co dnia ze jest piękna i że jest tylko twoja widocznie nie jest pewna swego piekna tak jak ty to widzisz. I boi się że nie jest ciebie warta.

To nic nie pomoze LASKA BAWILA SIE TWOIMI UCZUCIAMI i nie pociagasz jej!!!!!!!!!!!!!I Ona czuje sie niezręcznie a moze nawrt chciała sie zemscic na byłym?

Ja mysle pewnosc siebie to ona ma ....i nabujałe ego że zabawiła się nim

Gość gość
nie zabawila sie mna, narazie sie tylko spotykamy, wczesniej byla pewniejsza siebie, w skrocie to bylo tak : podobala mi sie,dlatego jej unikalem, dowiedzialem sie,ze ja podobam sie jej, jednak wtedy do akcji wkroczyl nasz wspolny znajomy i zaczal sie przy niej krecic, dopiero kiedy wyjechal odwazylem sie zagadac, bo on wroci za jakis czas i boje sie,ze cos z tego moglo byc. nie ubiera sie wyzywajaco, jest dziewczeca, z seksbomba mialem na mysli jej cialo - szczupla, duzy biust, zgrabna pupa, dlugie nogi, do tego dlugie geste wlosy, ale ona ma kompleksy na punkcie wygladu i jejj sie wydaje,e jest brzydka

Gość kleo na podjum
ojp to po uj się za takie coś brać? :O

Jesteś durniem zwykłym laska chciała sie popisać przed kolezankami:O W skrócie NIE POCIAGASZ JĄ ;ONie ma zadnych kompleksów,a niby co ma Ci powiedzieć ze jestes dla niej zbyt brzydki?Woli sciemnic ze nie dotknie Cie bo jestes zbyt przystojny pusciła Ci bajer chłopie......

Poza tym jakby miała kompleksy to nawet by Cie nie podrywała to chyba jasne , a z 2 strony nie zła ściemne Ci pusciła:O Zbyt przystojny dobre sobie nie podobasz jej sie i tyle.

Gość gość
i znow musze sie z lady zgodzic nie źle cie puszcza w balona

Gość gość
Lady93 zamknij się już, widać że zazdrość cię zżera bo ktoś jest w sobie mega zakochany to ty musisz to zniszczyć, żałosne...

Zakochany?Durniu widac ze chcesz pobzykac powiem Ci jeszcze raz JESTES ZBYT BRZYDKI DLA NIEJ!!!!!!!!!!:OTu nie ma mowy o miłosci ,tak trudno Ci zrozumieć?Schowaj dume do kieszeni i poszukaj kolejnej....bo nawet nie umiesz do laski zagadac ktora Ci sie podoba natrafiła Ci sie okazja na szykie bzykanko i tyle.

Gość gość
lady za to jest szczera i cenię za to ja moze ma wyszczekana buźke ale mówi to co mysli i szacunek u mnie za to ma

Gość taka prawda ona
widać ten drugi jej się bardziej podoba

Gość gość
nie pociagasz jej a nie ja :) prosze o wypowiedzi troche starszych osob niz z rocznika 93 :) ona chodzi na fitness, ja na silownie, fizycznie pasujemy do siebie,wszyscy nam to mowia i kibicuja nam, po co sie brac? a po co ludzie dobieraja sie w pary? to chyba proste

Ty nawet nie potrafisz zagadac do kobiety która Ci sie podoba wiec watpie zebys był az takim adonisem:O Ile wy macie lat?Na bank jej nie pociagasz.....to ze jestes wysportowany o niczym nie swiadczy.Niektóre patrza się na twarz bardziej niz na ciało...I nie łudz sie kazdy napisze Ci to samo!

Gość gość
nie ludze sie, bylismy na zajeciach, 7 chlopakow i 13 dziewczyn, wszystkie dziewczyny wypowiadaly sie pochlebnie o mnie i o znajomym, pozostalych chlopakow olewaly, jednak wiekszosc dziewczyn koncentrowala sie na znajomym nazwijmy go F, a ona jako jedyna przyznala,ze jej sie podobam. wtedy do akcji wkroczyl F. ubodlo go to,ze wszystkie leca na niego,a ona jedna woli mnie.

Nie wiem moze chciała sie popisac niektóre baby nie wiedza czego chcą :O Potem jak przychodzi co do czego nagle zauwazy "a pff" ale brzydal i ja z nim? I nie odpisał ile macie lat.

I uwierz mi ze gdy 2 osoby przypadna sobie do gustu to wtedy nie ma zadnej blokady .

Gość gość
przystojny jesteś jak sama powiedziala a ona ma kompleksy wiec chyba łatwo odgadnąć że paraliżuje ją strach, chciałaby Ci się podobać i być akceptowane z wadami ktore w sobie widzi pewnie już jest zakochana

Tak tak strach ja pararizuje raczej brak pociagu z jej strony.....Jakby ja pociagał to by sie nie umiała pohamowac zeby go nie przytulic czy pocalowac i brak pewnosci siebie nie ma z tym nic wspólnego.Okłamujcie go dalej.

Gość gość
Po co ludzie się dobierają w pary.. dla seksu, fakt.. ale miłość też czasami bywa.. jednak możesz z nią być nawet dla samego seksu, tylko jej nie oszukuj w typie 'kocham cię kochanie' byleby z******** bo to jest śmieszne. Ja bym wolała uczciwą relację a nie p********ie o wielkiej miłości, skoro jej nie ma. A coś Ci się w niej jeszcze podoba oprócz ciała?

Pewnie to ze z poczatku wydała mu sie latwa a teraz kolez zawiedziony .....A Ty trafiłes na 1wsza lepsze która Cie ze chciala bo jak wczesniej napisał i wnioskuje z tego ze nieb potrafiosz nawet do kobiety zagadac....I wziałes 1wsza lepsza która Ci sie nawinela.

Gość gość
nie słuchaj tych wyżej ktorzy optymizmem nie grzeszą byliście jakiś czas na stopie koleżeńskiej i wtedy nie bylo problemu, traktowałeś ją jak zwykłą koleżankę, nie okazywałeś zainteresowania, czula się bezpiecznie i taki układ był stabilny, teraz wyjawiłeś, że podoba ci sie jako kobieta i dziewczyna, ktorej być może poronawcze się już od dawna, po prostu przeraziła się i nie wierzy że ten przystojny chłopak jest właśnie nią- pełną kompleksów- zainteresowany.

Gość gość
' ktorej być może podobasz się od dawna