Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu uwazacie ze ptacodawce lub pracownikow powinno obchodzic to ze macie male

Polecane posty

Gość gość

Dziecko i ono choruje? To Wasz problem. Czemu ktos ma za Was robic lub Wam za to ciagle placic gdy chodzicie na zwolnienia. Za 33 dni placi pracodawca i nie dziwie sie ze nie ma ochoty dawac komus kasy za free

Gość gość
A kogo obchodzi co obchodzi pracodawce ktory mysli wyłacznie o swoim zysku najlepiej kosztem innych. W zasadzie pracodawcy nie powinno obchodzic rowniez to ze pracownik musi jesc i oddychac.

Gość gość
07:14 to nie pracuj i zryj tynk. Pracodawca pracownika znajdzie.

Gość gość
Jest 60 dni zwolnienia na dziecko,których nie trzeba wykorzystać w całości. Takie prawo i Tobie nic do tego. Skoro ja na zwolnieniu na siebie byłam ostatnio 3 lata temu to też mam twierdzić, że choroba koleżanki mnie nie obchodzi. Strasznie egoistyczne masz podejście. Dzieci chorują i tego się nie przeskoczy.

Gość gość
Wiekszosc produkcji juz dawno zostalaby zautomatyzowana tylko wtedy nie byloby jej komu zbyc chyba ze producenci podzieliliby sie czescia zysku z konsumentami. a tak w zasadzie pracodawca korzysta z usług pracownika ktory jest usługodawca i gowno go obchodza potrzeby usługobiorcy poza tymi ktore generuja mu zysk

Gość gość
dopóki ludzi nie można na każdym stanowisku zastąpić robotami to trzeba brać pod uwagę, że pracownik choruje, choruje mu dziecko i nie jest w stanie w tym czasie pracować a żyć z czegoś musi

Gość gość
Nie ty mi k***o klapoucha bedziesz mowil co mam zrec cieciu p********y

Gość gość
Ta. Wiem ze znajdzie. Kiedys znajdowali ich w afryce np. I gowno ich obchodzilo ze jakiemus murzynowi nie chce sie robic na jego najatek nygusowi:P

Gość gość
Pracodawcę obowiązują przepisy prawa, a te stanowią, że pracownik może wykorzystać 60 dni opieki nad dzieckiem. Jak ktoś zabiera się za prowadzenie działalności gospodarczej a nie zna prawa albo je olewa to już jego problem.

Gość gość
Lala zasiłek na dziecko ( te 60 dni) płaci zus od począku. To nie jest zwykłe l4.

Gość gość
nie jesliby placil jak czlowiek a nie jak wysyskiwacz 🖐️

Gość gość
jesli zarabiasz tyle ze stac cie na podnajecie opieki - prosze bardzo stawki opiekunek znane sa na rynku czarnym i legalnym nie mysle tu o opiekunkach za ktore - jesli zaplacisz nie masz co do gara wlozyc pozdrawiam babcia Jozia