Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wiecie, że na Zachodzie najwięcej zasiłków biorą Polacy ?

Polecane posty

Gość gość

żaden narod nie doi tyle socjalu co polaczki, niedlugo nas pogonią stamtad i bedziecie zyc jak cyganie, znienawidzeni. Kazdy wie, ze gdzie patologia tam polak na pewno jest.

Gość gość
moze jakis dowod? dane, statytyka taka sytuacja? bo urojeni z d**y mnie nie interesuja

Gość gość
Nie prawda to propaganda,czarnuchy i turki to patologia.Polacy pracują bo mają mieszkania do spłacenia i rodziny na utrzymaniu.

Gość gość
na jakim zachodzie na spoko :) www.youtube.com/watch?v=fM3i2-hdbiQ

Gość gość
Gdyby nam sie nie nalezaly to bysmy nie dostali proste. A dla tych dupkow co zazdroszcza to zeby bylo wam zal musze sie pochwwalic ze my za dom z ogrodkiem nic nie place.co tydzien mam 290f plus lalalala:);):)

Gość gość
Smiesza mnie takie informacje.Pierwsi po zasilki sa ciapaci kazdy to wie i kazdy zna statystyki.Polacy biora zasilki ,ale sa daleko za ciapatymi i brytyjczykami ,ktorzy je biora od zawsze i czasem cale zycie.Tak ,ze nie wiesz nie pisz

Gość gość
I myślisz że ktoś w to uwierzy? Pierwsi w kolejce po zasiłki są obywatele danego kraju, potem Araby i czarni, a dopiero potem Polacy z tym że Polacy i tak więcej wkładają do budżetu niż z niego biorą.