Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o pierwszym tańcu zmixowanym?:)

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
Jestem za :)

Gość gość
Jest wiele opini na ten temat ja taki mialam na moim weselu...Goscie byli zachwyceni meza musialam dlugo namawiac hehe

Gość Dj Marcin Witański
Cześć dziewczyny, jestem dj na wesele. Jeśli mogę podpowiedzieć: to jak para miała zmiksowany pierwszy taniec - to naprawdę był szał :) super efekt. Pomysły były różne, połączenie wolnego utworu z gangnam style czy np rozpoczynający się taniec ulubionym utworem młodej pary a w połowie nagła zmiana klimatu i wspólny szybki taniec ze światkami :) Jednak należy zaznaczyć że jak taniec jest naturalny to bezstresowo i z przyjemnością go zatańczycie, a jednak przygotowany program wcześniej może spowodować mały stresik -czy czegoś nie poknocicie :) życzę powodzenia Jak mnie pamięć nie myli. Na mojej stronie w filmiku w pewnym momencie widać jak para przygotowała pierwszy taniec jako aerobik :) www.prezenterzy-tychy.pl

Gość gość
zmiksowany taniec ok, ale nie na pierwszy taniec dla mnie pierwszy taniec musi być spokojny i romantyczny

Gość gość
Zmiksowany toniec już nie jest w modzie,tez jestem za jakims fajnym układem np. w walcu czy jakies innej spokojniejszej piosence czy nawet w troszkę szybszej.Ale zależy kto co lubi i na jakich silach się czuje:)