Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

inteligentni faceci zaczynają sie od 180 cm

Polecane posty

Gość gość

Naprawdę niscy ludzie maja cos z mózgiem. Znam faceta którym zatrudnia tylko wysokich ludzi, bo twierdzi ze z kurduplami jest cos nie tak. Kurduple często sa uzależnieni od gier komputerowych, od papierosów, od alkoholu. Sa malo empatyczni, tępi, aspoleczni, agresywni. Przyziemni, bez głębszych refleksji.

Gość My name is BOB
mam husteczke haftowana co ma 4 rogi kogo kocham kogo lubie rzuce mu pod nogi :classic_cool:

Gość gość
to prawda, niscy mają pełno kompleksów, frustracji, potencjalnie pracują dla kasy a nie dla rozwoju, bo jedynie kasa zapewni im możliwość zdobycia samicy

Gość gość
jeśli za takich ich uważacie to co się dziwicie

Gość gość
Ja jestem wysoka i wole towarzystwo wysokich

potencjalnie pracują dla kasy a nie dla rozwoju, x każdy pracuje dla kasy .... bo jedynie kasa zapewni im możliwość zdobycia samicy x oni zarabiają kasę DLA WŁASNYCH PRZYJEMNOŚCI, a nie tzip

Gość hfhghgf
einstein miał 176 cm wzrostu ...

Gość gość
Hehehehe Claude S peed, zabolalo?

Gość gość
czyli claude jest niziutki, hahaha, a taki hojrak ;)

Gość gość
Claude Speed to ewidentny przykład mentalnego niziolka

nie zabolało, napisałem prawdę, bo wy myślicie że świat kręci się wokół waszych pi/zd

Gość gość
"Każdy pracuje dla kasy" właśnie ze nie każdy, niektórzy nie wyobrażają sobie życia bez pracy bo tak ja lubią. Niektórzy pracują bo chcą być sławni i udowodnić sobie ze wiele potrafią.

niektórzy nie wyobrażają sobie życia bez pracy bo tak ja lubią. Niektórzy pracują bo chcą być sławni i udowodnić sobie ze wiele potrafią. x jakby nie dostawali za to pieniędzy TO BY NIE PRACOWALI

Gość gość
Myślisz się, niektórzy pracują za grosze. W imię nauki

Gość gość
Masz racje:) ex maz mial 177,cała jego rodzina to kurduple.obeny maz ma 186

Gość asiiiiulka
Hej, hej, Zapraszam Was do skorzystania z promocji nowego sklepu z suplementami. Na start mega rabaty- wiadomo, żeby w tym kraju pokryć koszta administracyjne trzeba nie lada wysiłku ;] ~Dla kobietek polecam sosy, dipy itp. BEZ KALORII. Masło orzechowe, czekoladowe, keczup itp. ~Dla trenujących panów to co im potrzeba węgle, białka... do wyboru do koloru! Możliwość odbioru osobistego obok Parku Skaryszewskiego i negocjacja cen. Sprawdź jesli nie wierzysz: ~ http://supleomega.skroc(kropka)pl/ ~ Asia

"to prawda, niscy mają pełno kompleksów, frustracji, potencjalnie pracują dla kasy a nie dla rozwoju, bo jedynie kasa zapewni im możliwość zdobycia samicy" Każdy pracuje dla pieniędzy. A jakby pieniądze miały mi umożliwić zdobycie samicy to bym ją traktował jak kupiony przedmiot i używał tylko i wyłącznie dla własnej satysfakcji.

Gość gość
Kasa nie jest priorytetem dla wszystkich. Przetancie sprowadzać prace tylko do pieniędzy tak samo robocie z kobietami, kawałek skory wokół dziura

Ma znaczenie tez samorealizacja, ale nie zapominajmy o piramidzie Maslowa. Jeżeli z pracy nie można wyżyć to ta samorealizacja traci na znaczeniu, bo człowiek dąży do zaspokojenia bardziej podstawowych potrzeb.

Kasa nie jest priorytetem dla wszystkich. Przetancie sprowadzać prace tylko do pieniędzy tak samo robocie z kobietami, kawałek skory wokół dziura x nie jest, ALE BEZ PIENIĘDZY BYŚ NIE PRACOWAŁA, jesteś taką idiotką że nie rozumiesz?