Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esterap

mam pomysła:)

Polecane posty

Gość esterap

Witajcie, bardzo chcę zajść w ciążę. Staramy sie już prawie rok i ...lipa:( Mam pomysł by zacząć brać tabletki antykoncepcyjne i w pierwszym tygodniu po wystąpieniu krwawienia z odstawienia przestać lub pominąć kilka tabletek.Co myślicie na ten temat?

Gość gościek
co to za pomysl wogole ? po tabletkach jest jeszcze gorzej zajsc w ciaze, jesli masz takie problemy to tabletki antykoncepcyjne na pewno tu nie pomoga. z tabsami nie ma zartow! wiec lepiej tego nie rob. powstrzymajcie sie od seksu z dwa tyg wtedy plemniki bede mocniejsze i wtedy sie pokochajcie, moze tak sie uda. zycze powodzenia

Gość esterap
dziękuję za komentarz "gościek":) Już chyba mój poziom frustracji jest tak duży, że wymyślam różne opcje...

Gość gość
A moze by tak odwiedzic lekarza, ktory sie zajmuje problemami z zajsciem w ciaze? Tymi tabletkami to sobie wiecej krzywdy zrobisz niz pomozesz, bo ci sie wszystko rozreguluje. Owszem jest latwiej zajesc zaraz po odstawieniu, ale pod warunkiem ze sie bralo tabletki przez dluzszy okres czasu a nie miesiac!

Gość gość
przez cały czas chodzę do lekarza i on mi mówi "próbować, probować", ale on nie wie jak to jest....Domyślam się, że im większe parcie na dziecko tym większy problem,ale ja juz naprawdę zaczynam powątpiewać...

Gość esterap
skonsultuję się z tym pomysłem z moim lekarzem. jestem gotowa brać tabletki dłużej, jesli to pomoże nam zajść w ciążę

Gość gość
Takimi eksperymentami z tabletkami całkowicie rozwalisz sobie gospodarkę hormonalną. Nie baw się w takie głupoty.

Gość esterap
Masz dzieci?

Gość gość
Zmien lekarza! Tyle moge ci doradzic.Najlepiej wybierz takiego, ktory sie specjalizuje w leczenie nieplodnosci. Mialas monitoring cyklu? Robiliscie z parnterem badania?