Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcelina1666

Czy miałyście orgazmy z każdym partnerem seksualnym?

Polecane posty

Gość marcelina1666

Hej. Pytanie jest do kobietek, które miały więcej niż jednego partnera w łóżku. Wiadomo, nie zawsze ten pierwszy jest tym do grobowej deski, różnie się w życiu układa, czasami są to przelotne znajomości. Co u Was ma największy wpływ na orgazmy : umiejętnośc***artnera czy może inne czynniki np. uczucie jakim go darzycie? Analizując swoje życie seksualne dochodzę do wniosku, że albo mi libido spadło, albo nie dopasowałam się seksualnie z obecnym. Z 1 bardzo się kochałam, czułam odlot, za każdym razem dochodziłam kilkakrotnie, a dodam tu że miał najmniejszego członka i najmniejsze doświadczenie (co świadczy o tym że wielkość nie zawsze ma znaczenie). Kolejni 2 ...no cóż niby 1 i 2 czynnik lepszy, ale nie byłam zakochana, i ciężko mi dochodzić było, a z obecnym ani razu nie miałam orgazmu. A jak jest u Was? :)

Gość gość
U mnie to jest zależne chyba od chęc***artnera, teraz jestem w trzecim związku i orgazm mam za każdym razem i to dosłownie po 2 minutach. Z poprzednimi różnie to bywało, ale częściej nie miałam niż miałam. Obecny partner skupia się na mnie i robi takie rzeczy o jakich tylko mogłam marzyć w poprzednich związkach, dzięki temu i ja się znacznie bardziej otworzyłam na seks i nowe doświadczenia :)

Gość marcelina1666
Nom, chciałabym tak jak miałam z pierwszym. Po prostu się na niego rzucałam, dochodziłam w 2 minuty, a z tymi to jakoś tak nijako.

Gość gość
Najwidoczniej u ciebie udany seks jest powiązany z uczuciem, u mnie w sumie też, bo nigdy nie poszłabym z facetem do łóżka gdybym nic do niego nie czuła, ale obecnego partnera chyba kocham najbardziej ze wszystkich dotychczasowych i widzę że on bardzo stara się dbać o mnie:) a najzabawniejsze jest to że kiedy go poznałam, to w ogóle mi się nie podobał;)

Gość marcelina166
Najwidoczniej tak jest w moim przypadku. Może jeszcze ktoś się wypowie? ;)

Gość mikem87
a mialas sex z ex po rozstaniu?

Gość gość
Ja zawsze mam orgazm, ale to dlatego ze podczas seksu myślę głównie o sobie i swojej przyjemności, nie myślę w trakcie o głupotach, itd. tylko dążę do orgazmu, bo w końcu po to idę z facetem do łóżka :)

Gość gość
Ja miałam najwięcej orgazmów z moim pierwszym partnerem . On zaczynał przygotowywać mnie do sexu palcówką miałam takie orgazmy że myślałam że umrę. Co chwilę orgazm .

Gość Monika_2626
Ja także zawsze mam orgazm, ale to tylko dlatego że zanim dojdzie do stosunku wymagam bardzo długiego lizania, a wtedy odlatuję :) bez tego nigdy nie będę mieć orgazmu.

Gość mikem87
monia zdradziła pewna recepte:p

Gość ja stokrotka ja kwiatuszek
niee.. u mnie orgazma niet. no chyba ze sobie sama zafunduje to wtedy jest. A tak to niet - oni za bardzo sie spiesza, nie wiedza co trza robic i jak robic. Mysla chyba, ze kobiete trzeba rznac dlugo, szybkimi i g***townymi rvchami. Maja znikoma wiedze o naszej anatomii, o naszych doznaniach. Facet duren mysli, ze odczuwamy identycznie tak jak oni. Seks z facetem nie jest wymagajacy. Oni po prostu robia swoje i zazwyczaj szczytuja. U nas trzeba nieco wiecej zachodu a do tego oni nie maja wiedzy, cierpliwosci, odwagi. Kiedys jak mi facet robil minete to cala geba wrzynal sie we mnie i z calych sil. Mial w dodatku zarost - myslalam, ze go kopne! Albo smyraja cie reka po c/i/p/ce nieudolnie myslac, ze eksplodujesz z rozkoszy. Ja prdl.. Malo wagi przywiazuja do gry wstepnej, nie bawia sie seksem, nie lubia dotykac, glaskac przez wiele godzin. Od razu ostrza dzidy i heja do dziury, byle szybko, byle sie spuscic. Pare pocalunkow, szybkie oklepanie cyckow, reka zaraz laduje w moim kroczu - nosz kvrwa! Nic bardziej irytujacego i drazniacego! I zaraz pcha sie penisem do ciebie!

Gość Monika_2626
Nie zdradziłam żadnej recepty, każda kobieta wymaga długich pieszczot i każdy normalny facet o tym wie :) A jak facet się za bardzo spieszy lub jest mało delikatny, to wyganiam z łóżka i koniec znajomości ;)

Gość gość
Nie

Gość mikem87
monia gra to podstawa orgazm kobiety zaczyna sie w glowie..warto zaczac juz np w sms podsuwając pomysly na noc aby rozbudzic kobiety wyobraznie

Gość gość
Do stokrotki- i zamiast go poinstruowac,podpowiedziec co moze zrobic lepiej, wolalas sie meczyc w milczeniu nie czujac zadnej satysfakcji ?

Gość marcelina166
stokrotka wiesz no różnie bywa. Mnie np. długa gra wstępna np. wk**ia brzydko mówiąc, jakies głaskania itp. 5 minut to jest max.

Gość ja stokrotka ja kwiatuszek
instruowalam, edukowalam, tlumaczylam jak komu dobremu. Stanelo na tym, ze wacpan oswiadczyl, ze jest jaki jest i juz! Za to kiedys spedzilam bardzo milo czas z pewnym takim jednym fajnym mlodziencem. Ten juz wiedzial jak zabrac sie do rzeczy!

Gość gość
A ja uwielbiam długą grę wstępną, głaskać, całować, lizać, ssać kobiece ciało centymetr po centymetrze... niestety dziś kobiety wolą szybki i mocny seks, bez grama delikatności :/

Gość rym cym cym
o to ja bym z toba wygniotla posciel - tez tak lubie!

Gość gość
Chyba każdy normalny człowiek tak lubi lub przynajmniej powinien, pieszczoty dają więcej frajdy niż sam stosunek, choć czasem dla odmiany fajnie jest kochać się bardziej po zwierzęcemu ;)

Gość Monika_2626
On nie za bardzo chce lizać to robię to podstępem, smaruję sobie smalcem grubo, jak już wyliże wszystko to szybko się obracam i wypinam, wskakuje na mnie i szybko dochodzę, on wie że go póxniej wyprowadzę na długi spacer żeby się mógł wybiegać.

Gość Monika_2626
Nudzisz się podszywie gimbusowaty?