Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zobaczyłam siebie na zdjęciach z pracy i sie załamałam

Polecane posty

Gość gość

:( mam doła

Gość gość
czemu? tak staro wyszlas, czy grubo?

Gość gość
staro i grubo :(

Gość gość
wiesz co :( grubo mam jakąś gębę grubą, jakiś łeb wielki ,masakra mam doła i siedzę w domu jestem przebrzydła :(

Gość Judasz 23 lata
Wrzuć to zdjęcie... ocenimy, pocieszymy... :classic_cool:

Gość gość
nie moge na siebie patrzeć, te foty sa w necie czasem mnie korci i wejdę , patrzę :( w ogóle nie wiem jak kolega chciał koło mnie usiąść ja bym nie usiadła koło takiej baby

Gość gość
wspolczuje Ci, wkurza mnie że teraz wszystkie zdjęcia zaraz muszą byc w necie, bez pytania osob czy wyrażają na to zgode

Gość gość
tak się załamałam że nie chcę pójść teraz na spotkanie w pracy na prawdę jestem brzydka, nawet nie ma co pokazywać, łeb wielki ,okropność :( zamknęlam sie w domu i chcę być sama

Gość gość
dziś zjadłam 3 kanapki , piję sok, kawa, herbata , zaraz zjem talerz zupy to chyba kur..a nie jest jakoś dużo laski jedzą buły, obiady i sa szczupłe nie wiem od czego jestem taka okropna :( żyć mi sie nie chce

Gość gość
Jak ja się zobaczyłam na zdjęciu - a wyglądałam kur** tak tragicznie- to dieta! Schudłam 13kg, zmieniłą kolor włosów, fryzure, sposób ubierania się i czuje się super ! Patrze w lutro i mówie "warto było, swietnie wyglądasz, tak trzymaj "- moze to znak ze warto zrobic cos dla siebie ? 5 posiłkow dziennie malych porcji bez cukru ciemny chleb duzo wody i raz dziennie normlny pelnowartosciowy posiłek tyle wystarczy do utrzymania fajnej figury

Gość gość
jak to zwykłe zdjęcie może zmienić życie kobiety...

to zalezy jaka to byla praca - a i zdjecie tez , no bo jesli to bylo np. wpychanie od tylu wielkiego czarnego "obywatela" no to wcale sie nie ma co dziwic !

Gość gość
Nie zmienic- mysle ze cos uswiadomic;)

tragicznie wygladalas ? - nie martw sie kazdy by tak wyszedl na takim podlym zdjeciu

Gość gość
własnie zjadłam talerz zupy z makaronem i co , źle zrobiłam ? tzn w ciągu całego dnia jak juz pisałam zjadłam 3 kanapk z białego pieczywa z sałatą, 3 szklanki soku jabłkowego , kawa, 2 herbaty z 1 łyżeczką cukru i teraz talerz zupy i jeszcze dwa okrągłe chrupki ryżowe czy to naprawdę jest obżeranie ? :( pewnie musi być skoro tak wyglądam , łeb jak bochen chleba , jakas masywna jestem , w ogóle wstyd mi za mój wygląd :( nie chcę tam wchodzic****atrzec na to

Gość gość
tylko kobiety są tak przewrażliwone na swoim punkcie, facet nawet najwiekszy brzydal uważa sie za adonisa..