Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy czujecie dume z wystepu Cleo na eurowizji ?

Polecane posty

Gość gość

bo ja tak !

Gość gość
ja jestem dumna, chu/j w dope Niemcom

Gość gość
tak, niemcy i austria zobaczyli nasze ładne kobiety ;) porównali sobie ze swoimi szkapami

Gość gość
Austriackie kobiety mają brodę.

Gość gość
TAK ! mimo iz nie przepadam za nadmiarem golizny czy erotyzmu wiadome jest kazdemu ze ten teledysk jest z przymruzeniem oka i mnie osobiscie baaardzo sie podoba :) muzyka fajna skoczna z domieszka naszego folkloru super! a Niemcom na pohybel ! zboki tandetne !

Gość gość
Jaka golizna? Jaki erotyzm? Przecież 2 dziewczyny tylko miały większe dekolty, ale nie były nagie ani nie pokazały cycków.

Gość gość
no erotyzm tam jest w teledysku ale ogolem fajnie

Gość gość
Wygra albo Polska albo Austria albo Norwegia. Też nie jestem za golizną w teledyskach, ale zagranicą jest tego więcej i nikt hryji o to nie robi.

Gość zapent
i właśnie z tego powodu najbardziej zdolne Polki i Polacy emigrują z tego 'chorego kraju' i daleko od ojczyzny są podziwiani za zdolność i pracowitość a w Polsce to mają szansę popracować przy budowie nowej drogi z łopatą w rękach , ponieważ innej pracy nie ma

Gość gość
Nie, nie jestem dumna. Piosenka była beznadziejna, cleo wyła jak pies a babki ubijały to masło i robiły pranie jak we wstępie do p****la. Szkoda, że Luxurii nie było, pewnie zaczęłaby udawać, że obciąga kijek, wtedy pewnie niektórzy byliby dumni. :D Jakby to były normalne kobiety z dekoltami to nie byłoby tragedii ale ta jedna wyglądała jakby zaraz miała sobie wsadzić ten drążek od maselnicy. Żenujące to było i nie wiem z czego mam być dumna. To konkurs piosenki a piosenka była badziewna i fałszowana. Jedyny plus to jakakolwiek zawartość tego folkloru w strojach i muzyce, coś oryginalnego chociaż a nie klubowa rąbanka jak reszta

Gość Zajsoneczek20
Polska ma jakowe szansę, ale pamiętajmy, że jest to konkurs typowo polityczny.. Ale jak najbardziej jestem z nich dumna i mam nadzieję, że wespną się wysoko. A piosenka super, powodzenia dla Cleo i Donatana :)

Gość zapent
w czasie głosowania będzie tak samo jak było z piosenką Edyty Górniak, Żydzi w Izraelu nie dali Edycie żadnej szansy, uznali wtedy, że piosenka została 'ukradziona' innemu wykonawcy i była spora afera z tego powodu, Kuba Wojewódzki nie dał żadnej szansy Joannie Klepko w X-factor , Izrael też nie będzie głosował dla zasady aby żadna Polka i żaden Polak nie wywyższał się Żyd nie da Polakowi żadnej szansy !

Gość gość
zapent potrafisz ładnie śpiewać?

Gość gość
Bo kazdy chce gnoic Polakow i Polske ! Ale to My powinnismy za wszelka cene sie nie dawac ! Tak jak obecnie Niemcy gnoja nasz kraj a nasz rzad na to przyzwala !

Gość gość
nie wiem czym sie tak podniecacie. Przecież ten festiwal to jakaś beznadzieja jakaś. Równie dobrze moglibyśmy tam wystąpić z Koko sroko gdyby te roznegliżowane panienki to śpiewały zamiast tych starowinek

Gość ALa123Al
Podobalo mi sie, uważam, i w sumie od zawsze uważałam że do Eurowizji trzeba podejść z jajem. Ale niestety niektórzy Polacy za bardzo spinają swoje pośladki :D Niemcy odebrali nasz występ negatywnie, ponieważ sami nie mają się czym pochwalić. A Austriacy....no coz. Mają pieknych mężczyzn. I tez uderza mnie to, ze komentuja iz nasz wystep byl wulgarny, ale o pani majacej brode nie pwoiedzą już nic. To jest dopiero chwyt marketingowy. Jedni maja cycki jako sily, inni brode. Europa zdecyduje co jest lepsze.

Gość zapent
jeżeli Izrael będzie głosował za 'brodatą' to sami się ośmieszą , powinni sobie przypomnieć jak to było w 1998 roku, gdy Izrael reprezentowała 'Dana Intertational' i jak wściekali się z tego powodu

Gość gość
zapent masz talent wokalny?

Gość gość
co ty z tym izraelem? Zyd jesteś? Bo to oni na ogół tak na izraelitów jadą :D

Gość gość
oby w finale wywaliły więcej cycka, niech Niemców i Austryjaków gul strzela:D albo niech powiedzą swojemu transowi by też coś pokazał

Gość Luna_____
Nie, nie czuje dumy. Wrecz przeciwnie ten wystep to OBCIACH pod kazdym wzgledem. Co innego miec dystans do siebie, a co innego robic z siebie posmiewisko. Mnie jest po prostu wstyd za ta zenade. Swoja droga - skoro tacy Slowianie, to skad ksywka Cleo ???

Gość gość
ja tez jestem dumna , tylko tłuki które w zyciu nic nie osiągną są na nie żałosne polactwo

Gość gość
Odrazu wiedziałam że to nie przejdzie....wiadomo że komisja zwali polskę na ost miejsca bo przecież dac 12 dla gołych bab to obciach dla takiego kraju co innego dac 12pkt dla przesladowanej z powodu odmienności seksualnej wtedy taki kraj jest tolerancyjny i współczujacy ... Gdyby nasza ekipa miała trochę oleju w głowie to by o tym wiedzieli,a piosenka by moze i była wyżej gdyby teledysk był bardziej przyzwoity i panie na scenie by wyłącznie tanczyly...mówicie że polewanie sie śmietana,kocie ruchy,cyfr na wierzchu to nic zlezo?ciekawe czy chcielibyście aby wasze dzieci oglądały takie teledysku w internecie przecież to "dla jaj". ...to mógł pow tylko sam autor...gdyby to była piosenka innego kraju zaraz byście syczeli,jestem i tak pełną podziwu bo krytyka i tak mała a tak wgl to sie dziwię że im pozwolili wystąpic..nie nie jestem dumna

Gość gość
Myślicie że cleo miała szansę byc wysoko? To byłby wg upadek eurowizji, i uważam to całą piosenka i teledysk za seksistowski , piosenka dla wieśniaków bez gustu muzycznego i bhab z wielkimi cycami które myśla że są najlepsze..popieram uchwalenie swoich ale nie robienie dziwek z polskich dziewczyn..tak bardzo chcecie żeby bogaci mężczyźni pozabierali wam półki to powodzenia,a Don to zboczeniec , ta dziewczyna co ubijala masło będzie za kilkadzisiat lat sie tego wstydzila

Gość gość
Ja czuję tylko wstyd i niesmak.

Gość gość
ja tez czuję wstyd i niesmak...

Gość gość
a ja czuje wstyd i niesmak za conajmniej pół europy, te chamskie i antypolskie zagrania jury są zwykłym s************m