Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy czujecie dume z wystepu Cleo na eurowizji ?

Polecane posty

Gość gość
Też myślę że to nie fair z ich strony ale musisz wziąć pod uwagę że komisja zazwyczaj wybiera poprawne politycznie piosenki, myślę że unikanie masła na scenie sie do tego przyczyniło...i nie wyobrażam sb żeby polska mogła byc wysoko wtedy dopiero znienawidzono by polske...

Gość gość
gość Nie, nie jestem dumna. Piosenka była beznadziejna, cleo wyła jak pies a babki ubijały to masło i robiły pranie jak we wstępie do p****la. Szkoda, że Luxurii nie było, pewnie zaczęłaby udawać, że obciąga kijek, wtedy pewnie niektórzy byliby dumni. smiech.gif Jakby to były normalne kobiety z dekoltami to nie byłoby tragedii ale ta jedna wyglądała jakby zaraz miała sobie wsadzić ten drążek od maselnicy. Żenujące to było i nie wiem z czego mam być dumna. To konkurs piosenki a piosenka była badziewna i fałszowana. Jedyny plus to jakakolwiek zawartość tego folkloru w strojach i muzyce, coś oryginalnego chociaż a nie klubowa rąbanka jak reszta HAHAHAHAHAHAHA ŚMIAC MI SIE CHCE Z TAKICH LUDZI, NIC NIE OSIĄGNELI, A JEDYNE CO POTRAFIĄ TO SIEDZIEĆ PRZED KOMPUTEREM I WYPISYWAĆ JAKIE COŚ "BYŁO ŻENUJACE". ŻENUJĄCA TO JESTEŚ TY, JAK CI SIĘ TAK NIE PODOBA, TO SAMA POJEDŹ, STAŃ PRZED MILIONAMI I ZAŚPIEWAJ... ACHA, NO TAK, ZAPOMNIAŁAM NIE MASZ GŁOSU, ANI TALNETU NI H**A TYLKO POTRAFISZ SIEDZIEĆ I NARZEKAC GŁUPIA FLĄDRO!! NAPRAWDE ROZWALAJĄ MNIE TACY LUDZIE, ZERO TALENTU, ZERO DOKONAŃ, TYLKO JĘCZENIE NA ANONIMOWYM FORUM IM ZOSTAŁO ŻAL.PL

Gość gość
Uważam że komisja nie ma tu nic do rzeczy , można sie było tego spodziewac mając taką piosenkę....jak piosenka dobra to i sie wygrywa proste,zapomnijcie już o tym i lepiej szykujcie z******ta piosenkę na kolejny rok już teraz.ps to tylko głupi polityczny konkurs w którym przy dobrej piosence każdy ma szanse wygrać

Gość gość
jak najbardziej ! spiewali swietnie piosenka kapitalna wesola a nie smuty pedala w sukience o tym jak to on pedal cwelowany uwielbia sie malowac !

Gość gość
A ty dodatkowi nie znasz podstawowych zasad ortografii "H*j" hahahahaha to jest dopiero zabawne..to że ktoś zaśpiewał przed milionem nie jest żadnym osiągnięciem..osiągnięciem natomiast byłaby wygrana.a na pewno be ubijanie masła i kręcenie dupa bo jedyne co ma cleo to głos który i tak jest przeciętny co było w sobotę słychać i można było porównać z innymi...a ja osiagnelam więcej niz ci sie wydaje skończyłam mega trudne studia i jestem z tego dumna zaloze sie że anasi reprezentanci wgl go nie mają więc. Dla mnie nic nie osiagneli

Gość gość
Wiecznie niezadowoleni,to i tak dobre miejsce zajeli

Gość gość
Sory za nieczytelnosc ale pisze z tel

Gość gość
tak bo fajnie bylo na spoko :) www.youtube.com/watch?v=fM3i2-hdbiQ

Gość gość
A piosenka przerysowana bo w polsce już dawno nikt nie ubija masla a ubrania pierzemy w pralkach.....żal

Gość gość
Hahaha skonczyla studia :D wiesz ilu ludzi jest po studia? Na jakim ty swiecie zyjesz hahah ale doyebala

Gość gość
Trynkiewicz by lepiej zaśpiewał

Gość gość
A te wyswietlenia na youtube to cycki zrobiły na wierzchu zaloze sie że z polski nawy 1/4 Polakow tego gowna nie widziała,przynajmniej nikt z moich znajomych off zresztą zgaduje że to robota maszynki to robienia liczby wyswitlen dzięki której możesz sb kupić wyświetlenia

Gość gość
Tak, jestem dumna. Na pewno Cleo zaśpiewała lepiej od tego faceta udającego kobietę, który wygrał.

Gość gość
wieśniaki się wybiły,zdobyły 14 miejsce na banalnym konkursiku he he

Gość gość
No moze ja jestem jedyna, ale mi sie ta piosenka wyjatkowa nie podoba i nigdy nie podobala. Bylam od poczatku na nie, chociaz wczoraj w ramach solidarnosci oddalam na nich glos. Abtrah**ac od wystepu scenicznego, ktory byl taki sobie, zwykla parodia. To spiew, umiejetnosci wokalne, muzyka - poprostu tandeta i obraza dla uszow. Jedyne co im sie w miare udalo jak juz ktos napisal powyzej to te elementy folkloru i fajne stroje.

Gość gość
Wiem że dużo .. takich pewnie już mniej,ja nie uważam sie za kogos lepszego tto była moją odpowiedź na słowa że nic nie osiągnęłam....jakbym uważała że wyspe na eurowizji to osiogniecie to bym tam wystąpila bo śpiewam niegorsej niz cleo ale to dla mnie żadne osiągnięcie...a co do studiów,no widzisz tyle ludzi ma a cb nawet na to nie stac hahahahaha zresztą twych idolow również taką mają smykalke ale tylko do kręcenia dupa.wpadam na kolana przed nimi wiejski polaczku pijaczku

Gość gość
Jakbywygralialbo zajeli wysokie miejsce inaczej byscie gadali, hipokryci

Gość gość
gdyby wygrali pomyślałabym, że ludzie tego nie zrozumieli...albo że społeczeństwo jest strasznie płytkie

Gość gość
zobaczcie sobie amerykańskie teledyski np snoop-doga i jego teksty typu "chce sprawić zebyś była spocona" itp. to oczywiście nie jest obleśne, ale 2 laski z trochę większym dekoltem to już jest tandetne, obleśne i nazbyt erotyczne... pogieło was?

Gość gość
mi nie przeszkadza że ktoś chce zmeinic płeć, że nie czuje się np kobietą w ciele mężczyzny, ale kurde no to nie jest kobieta z broda tylko normalnie facet zrobiony na laskę - makijaż, ciuchy, zabiegi, czyli to się nazywa transwestyta, a nie "kobieta z brodą" :o

Gość gość
dumne dumny wystep wspanialy ! pedal z broda do gazu wyniki podrobione niesparwiedliwe caly ten chlam Europejski pedalski zaklamany

Gość gość
po co dokładac do tego jakieś ideologie, normalnie transwestyta i tyle

Gość gość
Baba z broda i chvj

Gość Luxeng
Nic dziwnego, ze nas obsmarowali w gazetach......znow! Nic dziwnego, ze za granica Polki maja opinie dziwek.....skoro nawet rodacy robia z rodaczek k********y poprzez takie wlasnie piosenki I teledyski. Seksistowskie teksty, wymowny teledysk .......I zdziwieni. Tak sie zastanawiam, jakim cudem ta piosenka jest tak popularna w PL. widocznie same Polki uwazaja sie za miesa do ********* bo ze faceci je tak postrzegaja I traktuja, to wiadomo.....a te sie ciesza! Porazka porazka I wstyd! A mysleli ze taka pioseneczka wygrana Eurowizje. Polacy to jednak dno, zero klasy I tylko osmieszyc sie potrafia.

Gość gość
super ! wystep wspanialy ! jestem dumna z Cleo i naszych fajnych dziewczyn ! :) wyniki niesprawiedliwe

Gość gość
Haha to zobacz na glosowanie widzow, to jury obnizylo nam noty.

Gość gość
w demokracji większość ma rację. Słoiki górą :D Disco polo, umpa umpa, to się ludziskom podoba :D

Gość gość
wole disko polo od promowania zboczencow jak ci dziecko taki zg***** inaczej bedziesz spiewac debilu chorych umyslowo sie wysyla do psychiatrowka a nie na Eurowizje !

Gość gość
gosc 15.15 przybijam piatke :)