Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Siłownia w PURE czy mają prawo tak postąpić

Polecane posty

Gość gość

wczoraj poszłam na "zajęcia próbnę" , całkowicie darmowe. byłam z koleżanką i kolegą , kolezanka ma 16 lat , kolega 17 ja 18. poprosili nas o dowod , legitymację lub kwotę na zastaw i oddadzą nam jak wyjdziemy. na koniec przyniosła papiery , wyliczyła koszty i powiedziała że jeżeli podpiszemy dziś umowę , to będziemy mogli wziąć wspólny tańszy karnet. powiedziałam ze nie mogę nic podpisać bo najpierw muszę ustalić to z tatą , ale przekonywała mnie że inaczej to przepadnie , a ona nie wpisuje danych osobowych , że potrzebny jest sam mój podpis i nr telefonu , i że zadnych danych osobowych nie podpisuje na razie a jeżeli się zdecyduje to wtedy wpisze. Niestety podpisałam , i dopiero później zdałam sobie sprawę że skoro ma mój podpis , to wystarczy żeby wzywać mnie do zapłaty , a moje dane już mogła spisać z dowodu. Poszlam do niej i powiedziałam ze jednak rezygnuje , bo policzyłam wszytsko i nie będę miała tyle pieniędzy teraz , ze może w wakacje. Powiedziala ze w takim razie będzie dzwonic do mnie w czerwcu , i wtedy podpiszemy od czerwca. Noi nie wiem , czy jeżeli się nie zdecyduje z kolega i kolezanka , to czy nie będzie mnie nękać telefonami i czy ten mój podpis nie będzie wazny ? pytałam wyraźnie , czy mogę zreygnowac to powiedziała ze przecież na razie nie wpisuje danych , no ale rozne rzeczy slyszalam o Pure.. ( wzięli tylko mój podpis bo bylam jedyna pełnoletnia )

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować