Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wizytowa sukienka dla ciężarówki

Polecane posty

Gość gość

W sierpniu wybieram się na wesele, będę wtedy w 7mc i zupełnie nie wiem, jak miałabym się ubrać. Brzuszek już teraz jest nieźle widoczny, nie chciałabym wyglądać jak ubrana we worek. Nie podobają mi się propozycje na takie okazje dla kobiet w ciąży, wolałabym coś "normalnego". Macie jakieś typy?

Gość gość
szału nie ma, albo kupisz suknię odcinaną pod biustem, najlepiej szyfonową, albo jak jesteś szczupła i zgrabna to obcisłą dopasowaną jak Socha w ciąży chodziła

Gość gość
był rimming jak zescie robili tego nojdora:D

Gość gość
Te odcinane pod biustem fatalnie się układają- z przodu unosi je brzuch tak, że sukienka jest krótsza a z tyłu marszczą się okropnie ;/

Gość gość
masz jeszcze dużo czasu możesz sobie poprostu uszyć ładna sukienkę

Gość gość
Też o tym myślałam, ale nie mam pomysłu na krój, nie bardzo też się na tym znam ;/ Chyba najbardziej podobają mi się sukienki w stylu bombka, ale czy taka pomieści brzuszek? No i jak wybrać się do krawcowej nie wiedząc, ile przybędzie w obwodzie do tego czasu...?

Gość gość
Pelno jest ladnych sukienek ciazowych na allegro. Tymbardziej ze teraz im "prostsza" tym lepsza

Gość gość
Kwestia gustu ;/ Już przed ciążą miałam problem z doborem odpowiedniej sukienki bo mimo, iż nadwagi nie mam mam niestety dość szerokie biodra. Teraz to się tym bardziej uwidacznia. Mam wrażenie, że we wszystkim wyglądam o 10kg więcej a przytyłam skromne 3kg od początku ciąży. Nie chciałabym wyglądać jak słoń a ładnie podkreślić brzuszek tak, żeby się jakoś prezentować.

Gość gość
Ja tez bylam na weselu w ciazy. Nie podobaly mi sie typowe ciążowe . Chodzilam po sklepach i udalo mi sie trafic normalna sukienke . Odcinana pod biustem z takim luznym marszczeniem na brzuchu. i jescze do tego byla na wyprzedaży.jak masz czas to pochodz po sklepach moze znajdziesz cos dla siebie. Jest tyle krojow sukienek ze wystarczy czasami wziąść rozmiar wieksza i lezy dobrze nawt na ciezarnej.