Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poradzicie cos?

Polecane posty

Gość gość

historia jest krotka, poznalam faceta na imprezie ponad miesiac temu (nie ejst to typ imprezowicza, bawidamka, normalny, przecietny facet), na imprezie wymienilismy sie numerami tel. Od tej pory pisalismy ze soba smsy praktycznie codziennie, on sam odzywal sie duzo czesciej niz ja, ja oczywiscie zawsze odpisywalam. Po tygodniu poszlismy razem na spacer, bylo wporzadku, tematy byly, calkiem fajne spotkanie (spotkanie trwalo ok godzine, bo z gory mowilam ze nie mam duzo czasu). Po spotkaniu on znowu sie odezwal, pislaismy smsy i czasem rozmawialismy przez telefon. Od tej pory nie spotaklismy sie, ja w miedzyczasie proponowalam 3 razy terminy, za kazdym razem cos mu nie pasowalo (mialam wrazenie, ze szukal wymowek). Caly czas on odzywa sie pierwszy. Jak myslicie czemu nie dazy do spotkania? Wydaje mi sie, ze jakby nie byl zainteresowany to by sie nie udzywal, nie rozumiem. Poradzicie cos?

Gość gość
nikt nie poradzi ? :(

Gość gość
Daj mu trochę czasu:)

Gość gość
a dlaczego czasu?

Gość gość
Na pewno nie proponuj po raz czwarty spotkania :)

Gość gość
A powiedzcie mi, jakie mogą byc przyczyny, ze w ten sposob sie zachowuje? Naprawde nic sensownego nie przychodzi mi na mysl.

Gość gość
Może nie ma co do Ciebie poważnych planów, spotkanie spodobało mu się mniej niż Tobie z zagaduje, bo zagaduje, może mu się nudzi. Może ma też inną na oku i nią się teraz zajmuje. Trzy razy odmówił spotkania, naprawdę nie potrafisz sama dojśc do żadnych wniosków?? Już jak odmówił raz, to kolejne spotkani powinien on zaproponować. Nie zalezy mu zbytnio.

Gość gość
Masz racje, ale wolałam to uslyszec tez od kogos innego :)

Gość gość
ja chce sie spotkac,ale gdzie i kiedy?

Gość gość
Taaa odmówił, a nie przyjdzie wam do głowy bździągwy taka myśl że rzeczywiście nie pasowały mu terminy, że może k***a pracuje, czy uczy? :D

Gość gość
własnie problem w tym, ze nie byl zajety praca, na propozycje z mojej strony szukal wymowek. Mysle, ze po prostu nie jest zainteresowany, a rzeczywiscie moze pisze bo mu sie nudzi (chociaz ja z nudow takich rzeczy nie robie), byc moze tez jest zainteresowany inna kobieta i stad ten zlew na mnie.