Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sarah 24

moj chlopak jest bogaty i skapi tylko na mnie!!!!!!

Polecane posty

Gość gość335
autorko - wlasnie, mow ze nie masz kasy, albo ze nie masz przy sobie karty itd, albo ze Ci nie dziala,;) od mojego exa czesto slyszalam, nie dziala mi karta, albo, zgubilem karte, albo zgubilem pieniadze,nie wiem gdzie mam portfel :D:D taki cwaniak

Gość gość
ale po co autorko te wybiegi, mówi się prosto że głupia nie jesteś i do chłopa nie będziesz dokładać

Gość gość
Twój albo jest totalną sknerą albo po prostu ma cię gdzieś i tak traktuje. Dziwi mnie, że na to pozwalasz, w koncu jesteś nim 3-4 lata!, takie rzeczy wychodzą po kilku miesiącach a Ty jak ta bierna krowa na wszystko sie godzisz.

Gość gość
gość powyżej ma racje on ma cię w d***e, ty naprawdę tego nie widzisz?

Gość gość
czy ty jesteś jakaś maszkara czy jak, no bo po co ci taki facet? jak ty się czujesz patrząc nawet na dziewczynę jego brata-jakaś ułomna jesteś czy co? że się trzymasz takiego dziada pazurami

Gość gość
miej honor dziewczyno i kopnij w d**ę bo przyszłości z nim ci nie wróże

Gość gość
po co z nim jestes? czy jak urodzisz mu kiedys dziecko I rozerwie ci krocze I pol d**y, da ci na operacje naprawy tych organow? pewni nie... sama sobie bedziesz musiala na to zarobic... po co byc z golodupcami I skapcami, stracic zdrowie, urode, zeby im urodzic dzieci... ty bedziesz kaleka po porodach, z nietrzymaniem moczku, kalu I wypadaniem pochwy czy macicy, a on bedzie sie chwalil ze ma dzieci... kobietom nie oplaca sie byc w zwiazkach... traca wszystko nie zyskujac nic...

Gość gość335
ja juz po paru dniach blizszej znajomosci z ex wiedzialam ze ma pociagi do pieniazkow i sie nie mylilam, jeszcze jak mi opowiadal ze kiedys placil falszywymi banknotami i oszukiwal starsze kobiety ( albo tylko tak sie przechwalal) sobie pomyslalam no masz sie czym chwalic kretaczu ..

Gość gość
czy ktos taki sie zmieni ? znacie przypadki nawrocenia sie takich typow :)

Gość gość
zmieni się jak spotka kobietę, w której sie zauroczy i która będzie od niego wymagać, sam z siebie się nie zmieni

Gość gość
Na urlopie powiedz, że nie zapomniałaś karty, masz tylko trochę gotówki, ale będziesz tak uprzejma i dasz mu się zrewanżować za poprzedni wyjazd :)

Gość gość
po co te gierki? powiedz wprost, albo przez kolejne 3-4 lata stosuj gierki 🖐️

Gość gość
gość Na urlopie powiedz, że nie zapomniałaś karty, masz tylko trochę gotówki, ale będziesz tak uprzejma i dasz mu się zrewanżować za poprzedni wyjazd x beznadziejna rada,a jak facet jest cwany i zagra tą samą kartą to zgadnijcie kto wymięknie jak już trzeba będzie zapłacić? oczywiście, że ona, po co jej radzicie jakieś wygibasy?? niech usiądzie i porozmawia z nim szczerze, że dawne "zasady" przestały obowiązywać

Gość gość335
:D mi tamten fajfus mowil ze kocha a i tak cwaniakowal to juz chyba taki charakter,...

Gość gość
Ech, trzeba miec oczy i uszy szeroko otwarte zawsze..