Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sarah 24

moj chlopak jest bogaty i skapi tylko na mnie!!!!!!

Polecane posty

Gość gość
Spróbuj nam rozpisać, za co płaci za ciebie twój facet ile razy i jakie kwoty, a za co płacisz ty ile razy i suma. Będziemy mieć obraz, łatwiej nam będzie zająć stanowisko.

Gość gość
Typowe podejście księżniczki. "ja tobie miłość", ty mi całą resztę. Fajne podejście mają piszący tu. Kobieta jak "kocha" to daje tyłka, facet jak "kocha" to kupuje prezenty. Dowody miłości w wersji "kafeteria"

Gość gość
ja swojemu ex powiedzialam kiedys - mam gdzies twoje prezenty, upominki czy niespodzianki raz na jakis czas skoro i tak mnie nie szanujesz.. zadne kwiatki nie zmienia mojego stosunku do niego jesli on nadal bedzie wobec mnie nie w porzadku itp..

Gość gość335
ja pamietam jak mieszkalam z ex to placilam za czynsz za wynajem, robilam zakupy, placilam dodatkowa oplate za chate, czasem jakis rachunek, a on , hmm za internet , tv i swoj tel :D :D :D :D zostawilam go jak tylko nadazyla sie okazja bo przeciez ni pozwalal mi od siebie odejsc..

Gość gość
ciekawe co postanowi zalozycielka tematu... :)

Gość gość
nie wiem jak można pisać, że autorka chce być utrzymanką, jak na razie to on jest skąpcem na utrzymaniu, ona płaciła za hotel, nawet za prezent dla jego matki, a to że chciałaby dostać prezent na urodziny czy święta to takie duże wymagania? już widzę jak wszyscy nie przejmujecie się gdy ktoś ma w d***e wasze urodziny

Gość gość
żle cię traktuje twój chłopak, chyba nie myśli o tobie poważnie dlatego szkoda mu każdego grosza straconego na ciębie.Powinnaś prosto z mostu spytać go kiedy ma zamiar oddać ci za hotel ,za prezent dla jego mamy.Ja bym powiedziała:ty dla mnie nie jesteś hojny,ale ja też nie mam zamiaru do ciebie dokładać finansowo.Przeżyłam już troche lat ale nigdy przenigdy nie dołożyła bym 1 z.ł dla takiego chama.Tak cwaniak, cham-nie wróże ci przyszłości z nim.Chłopak który kocha nie zachowuje się tak.

Gość gość
acha będziesz za chwilę miała tak jak gość 335

Gość gość
Ci co mają kasę zawsze są najbardziej skąpi, potrafią tylko ciułać i ciułać i żerują na innych, taka niestety prawda. Więcej da Ci ktoś biedny, niż bogaty.

Gość Sarah 24
Nigdy jeszcze razem nie mieszkalismy pod koniec roku zamieszkam razem w jego mieszkaniu ktore do tej pory bylo wynajmowane wiec wynajmu nie bedziemy placic. Nie wiem jak bedzie z reszta bo jak ma byc tak jak jest teraz to chyba tego nie wytrzymam.... Czasem gdy jestem u jego rodzicow to zdarza sie ze ojciec mu otwarcie mowi zapros swoja dziewczyne do restauracji i jeszcze mu daje kase a on ja bierze i nigdzie nie idziemy :/ Ja zwsze jak ich odwiedzam przywoze ze soba cos czekoladki wino itp a on mimo tego ze mam mlodsze rodzenstwo nigdy nic!!! Jego brat np ma gest! ciagle slysze od niego ze robi dla swojej dziewczyny wszystko ze o nia dba itd ma wszytsko co chce i o to nie musi prosic ani sie domagac kupil jej pieska bo chciala pozniej Telefon itd....a mi jak sie raz zepsul to uslyszalam ze moze mi odsprzedac :( chyba jestem w jakims zlym filmie

Gość brumba
facet po prostu sie wycwanił, daje kelnerowi, bo' na pokaz, a w rzeczywistości skapi... poza tym, za taki tekst" to czasem mi cos kupi ale zawsze pozniej mowi no kupilem ci to i tamto!'' odpaliłam prosto z mostu- " a ja kupiłam prezent twojej matce i zapłaciłam za nocleg." - odpaliłabym OD RAZU po takim tekście. prawdopodobnie by go zatkało. nie wiem, ale ja, nie prosiłam, i nigdy nie pozwoliłabym sobie prosila faceta o pieniądze, chyba,że pożyczke, która zwróciłabym co do grosza jak najszybciej, a ty widzę, chcesz, by on ci cos kupował... A w ogóle po takim " wypominaniu kasuy uniosłabym się honorem i nie brała od niego. Na zasadzie, chcemy gdzies jechac razem, " ale misiu, jedż sam, ja nie pojade, bo nie mam kasy". 'misiu, idz sam do kina, bo ja jestem przed wypłata". 'sklarbir, niestety, wydałam na nasza ostatnia kolacje i na rano nie bedziesz miał sniadania. i tyle. bez oskarżen, stawiasz przed faktem . jak sie nie obidzi.... po co ci żerujący na tobie?

Gość brumba
a on ja bierze i nigdzie nie idziemy :/ no to zwykły Cwaniaczek, skapiradło. przy nastepnej wizycie wspomniałabym tak jakos mimochotedm, przy jego rodzicach,że ' a pamietasz, nie bylismy misiu, prawda, na tej kolacji, kiedy ostatnio ojciec dał c****eniądze, bo był fajny film w tv, prawda?'

Gość gość
omg chciał Ci telefon odsprzedać? uciekaj od niego

Gość gość
miałam takiego sknerę, jak w pewnym momencie zostałam bez pracy to wyganiał mnie do jakiejkolwiek, niby ze mnie motywuje haha, od razu zaczał płacić w restauracji tylko za siebie...zarabiał bardzo dużo, ja grosze .Ja kupowałam mu prezenty za powiedzmy 200 zł a on mi za 20 zł,koleżanki nawet to zauwazyły, ze ile on wydaje na prezenty dla mnie a ile ja dla niego.Nigdzie nie chciał wychodzic tylko na pizze, bo on lubił jesc pizze, potanczyc ze mna nie chciał isc.czasem kupiła jakies wino.również jak popsuł mi się telefon, to własnie w tym samym momencie kupował sobie nowy, nie pozyczył mi swojego starego, tylko dał ojcu.dzwonił na stacjonarny do mnie albo do mojej koleżanki, aż uciułałam kasę no nowy. uważał się za osobe hojna i pomocną.

Gość Sarah 24
Co do tego hotelu to wczoraj poruszylam z nim ten temat. Powiedzialam mu bo za 2 tyg jedziemy na krotki urlop ze chcialabym miec w pokoju hotelowym wanne i wreszcie wziasc z nim kapiel :) i ze szkoda ze ostatnim razem podczas krotkiego urlopu (za ktory ja placilam) nie wzielismy pokoju z ta wanna a on do mnie : no ja tez o tym marzylem byloby fajnie no ale nie chcialem cie naciagac na jeszcze wieksze koszty Na co ja: to mogles za to zaplacic albo chociaz dolozyc na co on : no moglem i temat sie skonczyl!!! Nie kapuje w ogole co mam o tym myslec on sobie jakies jaja ze mnie robi :/

Gość gość
"Jego brat np ma gest! ciagle slysze od niego ze robi dla swojej dziewczyny wszystko ze o nia dba itd ma wszytsko co chce i o to nie musi prosic ani sie domagac kupil jej pieska bo chciala pozniej Telefon itd...ṿ" I to jest mamy rozumieć twój ideał faceta. To może się zdecyduj czy chcesz być dziewczyną czy panienkądo ttowarzystwa której się płaci za to że "z miłości" rozkłada nogi Całe szczęście że coraz mniej takich frajerów, może w końcu księżniczki pospadają z tronów

Gość cwaniaczki maja sie doskonale
i zapewne płacisz za jedzenie, nieważne,ze facet, jak to facet, je jak koń i to przewaznie dosc drogo? pomysl, co będzie jak np stracisz prace, będzie ci kazdy grosz wypominał. poza tym, co, długo tak będziesz zyc, facet sie " urządził" mieszka z dziewczyna, seks ma za darmo, ona płaci za jego ''wyskoki", pod pretekstem ' dziewczyny' dostaje dodatkowa kase od rodziców na to, by oni razem mogli spedzać miło czas, a kase zagarnia dla siebie.. Co ty robisz w takim układzie? przeciez stac cie na życie, wyprowadz sie , ogranicz seks i kase, zobaczysz, jak szybko sie " pocieszy' inna i jeszcze na ciebie zwali wine, bo ty ta ' zła"

Gość gość
Bo najważniejsza jest równowaga, żaden facet nie będzie z kobietą, która wykorzystuje go materialnie i oczekują ciągłego płacenia za wszystko... tak samo żadna kobieta nie będzie z facetem, który na niej żeruje. Nikt nie lubi być wykorzystywany i tyle.

ale nie chcialem cie naciagac na jeszcze wieksze koszty Na co ja: to mogles za to zaplacic albo chociaz dolozyc na co on : no moglem i temat sie skonczyl!!! zaraz zaraz. A dlaczego się skończył? Facet EWIDENTNIE ZROBIŁ SOBIE Z CIEBIE POLEWKĘ A TY mu na to radosnie pozwoliłas, nie odszczekujac mu. I jeszcze chcesz znów wyjechac z nim do hotelu? i PONOWNIE DASZ mu kasę, by zapłacił za WASZ Pobyt? no fdajesz się w balona robic a ten nawet nie ukrywa,że ma cie w czterech:D:D DAJESZ SIE TAK TRAKTOWAĆ

Gość gość
Przy takim trendzie nic dziwnego że później narzekacie że coraz ciężej znaleźć faceta który chciałby się ożenić. Pewnie że tak, bo facetowi bardziej się opłaca iść kilka razy w miesiącu do prostytutki która zrobi mu dobrze jak chce niż utrzymywać wiecznie niezadowoloną księżniczkę z wiecznym bólem głowy. Spójrzmy prawdzie w oczy, facetowi w dzisiejszych czasach żona nie jest do niczego potrzebna, taniej i lepiej wypada kombinacja restauracja +sprzątaczka +prostytutka

Gość gość
ja troche to rozumiem, spotykam sie z facetem miesiac i na pierwszej randce nie mial kasy zaplacilam ja rauchenk na 17 euro, na kolejnych mu sie dokladalam po polowie, na kolejnej zaplcillam sama calosc, poszlismy do kina i zaplacilam za nasze bilety, potem zaplacilam kolejny rachunek 30 euro w knajpie...wyszlo ze jeszcze nigdy za mnie nie zaplacil, co najwyzej placilismy po polowie..mnie na to nie stac aby stolowac sie na miescie wiec mowie ze jest mi to za drogo, ze raz w tyg. jest ok wiec krolewicz wymsylil ze przeciez moge dla nas gotowac w domuu...

Gość Sarah 24
jak tak czytam wasze wpisy to sobie mysle ze macie racje!!! Urlop ma byc za 2 tygodnie ciekawa jestem jak to bedzie wygladac... Przypomnialo mi sie ze jak ostatnio do mnie przyjechal to nawet mu za bilet mpk zaplacilam on nawet sie nie odezwal... stal tylko przy automacie i patrzyl :/ Teraz zmienie moja taktyke ...zobaczymy jak sie zachowa czy bedzie zdenerwowany tym ze bedzie musial za wiekszosc placic itd :)

Gość gość
Najprostsze wyjście - niech każdy płaci za siebie. Chyba ze chodzi o to żeby on płacił :-)

Gość gość
przestan za niego płacić, mów ze nie masz kasy, bo miałaś wydatki ostatnio , nie masz pieniedzy i tyle,masz wyliczone tylko co do grosza .tak mów, zobaczysz czy siegnie do kieszenie w restauracji.jak nie chce byc dzentelmenem to niech nie bedzie cwaniaczkiem i niech płaci sam za siebie,powiedz tez ze nie jedzesz na urlop, bo miałaś nieplanowane wydatki i nie masz kasy,ciekawe czy zapłci za swój pobyt

Gość Sarah 24
dzieki za rady :) dobry plan dzialania tak wlasnie zrobie!!!!!!!!!! Bede mu mowic ze nie mam kasy i zobaczymy jak sie zachowa ! mam nadzieje ze poskutkuje

no dokładnie: chce jechac na urlop, niech jedzie... sam, bo ty nie masz kasy... ciekawe jak zareaguje...Rozumiem, mamy równouprawnienie , ok, kobieta laci za SIEBIE i facet za siebie. Ale nieze kobieta ma non stop płacic za faceta! rozumiem, każdemu się może zdarzyć, ze nie ma, zdarzyć! ale nie zdarza non stop.Cwaniaczek sobie pozwala, a ty sie dajesz doic. po co mu placilas za bilet_ jak nie mial, to najadlby sie wstydu, gdyby musial dzwonic do rodzicow by przyjechali po niego. ale zapewne mial...

gwarantuje ze bedzie zdenerwowany. a jak zna forum, to bedzie zakladal tematy w stylu + kobiety leca tylko na kase+

Gość Sarah 24
hahah no z pewnoscia :P

Gość gość335
:) co do mojego exa wiedzialalam ze jest chciwy na kase nie myslalam ze az do tego stopnia zeby na kims zerowac widac bylo ze chcial sie na mnie wzbogadzic :D kiedy on poszedl do pracy ja sie wyprowadzilam bo juz mialam dosc tej jego egoistycznej i zaklamanej mordy :D:D