Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja kumpela jak zobaczyla Conchite to myslala ze to kobieta z broda!

Polecane posty

Gość gość

a ja od poczatku wiedzialam,ze to facet :/ i od poczatku wiedzialam,ze wygra :(

Gość gość
Ojej Amerykę odkryłaś:-o

Gość gość
Nie Ameryke, ale gdyby conczit pozbyl sie brody to pewnie wielu facetow by na niego polecialo :D dla mnie to jest zabawne, na szczescie ja jeszcze mam zdolnosc odroznienia plci w tych trudnych czasach

Gość gość
Gdyby konczcit wlozył spodnie toby byl calkiem przystojny ..acha no i zeby odkleił te rzęchy :-P

Gość gość
tak, ale gdyby to zrobil to by nie wygral. ciekawe czy jest z siebie dumny? ze wygral za swoja tozsamosc? a nie za spiew i pokazanie narodu? czyli od teraz beda wygrywac mniejszosci? czy to festiwal dziwnosci

Gość gość
Przedtem spiewal w meskim bendzieMarny byl to sie przechrzcil na babe z brodą bez bioder z talią osy :-P i swiat oszalał :-P

Gość gość
mógłby jeszcze zmyć makijaż z brody, wyrzucić perukę, zachowywać się jak facet... ;)

Gość gość
No mógl ale to laluś glancus .Bider majer .

Gość gość
a najlepsze jest to,ze taki facet sie nauczy - bylem facetem nie bylem slawny, przebralem sie za babe i wygralem eurowizje i to juz nie bedzie jego wizerunek sceniczny a jego zycie, tak sie to tworzy...kiedys aby sie wybic w pewnym zawodzie udawalem geja, z czasem zastanawialem sie czy nim nie jestem, na szczescie to porzucilem i teraz mam nawet zone.

Gość gość
Taki trans jak ze mnie lesba .:-P Na uzytek Eurowizji.Zadyma musi być. Przeciez swiat idzie z postepem .:-P

Gość gość
"Concita Wurst""Muszelka,Kiełbasa" "Kobieta,mężczyzna" Rozumiecie ten jegopseudonim?Uważam że on sam nie wie kim jest

Gość gość
Powiedzcie mi która kobieta,zachowuje się tak jak ta Conchita?Tak egzaltowanie,ma spasmy i słabnie na zawołanie.Normalnie przesadził z tym teatrem:D

Gość gość
Ma 26 lat i juz jest kobitą z brodą .Ma farta .:-P

Gość gość
On fajny jest jako facet,ale a bardzo kobiecą buzię.Śmieszy mnie tylko że jak już facet ubierze się jak kobieta,to i zaraz jakiś ruchów dostaje zmanierowanych:D Brakowało jeszcze tylko migreny :-o

Gość gość
Ten występ to byłoprzesłanie do świata,właściwie Europy.Słyszeliście co on powiedział do mikrofonu jak skończył śpiewać?"nie zatrzymacie tego"(trans,homo).O to mu chodziło i wygrał.

Gość gość
Oj tam talię mial jak osa .A u kobieta talia jest najwazniesza .Bioderka mizerne ale moze być .Tylko te rzęchy jak u krowy .Brodę zgoli bedzie facetem :-P

Gość gość
To się samo zatrzyma i nawet cofnie. To tylko kwestia czasu. Po prostu ulice spłyną krwią takich ludzi jak on. UE upadnie, bo jest niefunkcjonalna i wówczas gdy obudzą się na 100% narodowe egoizmy, ludzie odreagują na ulicach mordując muzułmanów i dewiantów.