Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mała rusałka

Ktoś ma niedoczynność?

Polecane posty

Gość mała rusałka

Witam :) Pytania moje kieruje do osób cierpiących na niedoczynność tarczycy. 1.Jakie macie objawy? Wymiencie wszystkie nawet te najdziwniejsze. 2. Jak długo leczycie i po jakim czasie od rozpoczęcia leczenia objawy minęły? Ja mam 18 lat i od listopada 2013 roku Moje samopoczucie było coraz gorsze, objawów przybywało, a lekarze wmawiali mi nerwice. Byłam kilka razy w szpitalu w związku z arytmią, ale nikomu nie przyszło do głowy zeby zrobić mi badania na Tarczycę. Dopiero 2 tygodnie temu udałam sie do ginekologa, z problemem zaniknięcia miesiączki. Dostałam skierowanie na badania. TSH mam 3,98 testosteron Powyżej normy prolaktyne także Do tego Ginekolog stwierdzil u mnie PCO. Byłam u endokrynologa,który powiedział ze tsh u mnie powinno wynosić do 2. Z wynikow krwi i USG Wywnioskował że mam niedoczynność tarczycy. Biorę od dwóch dni Euthyrox 25, a na wywołanie krwawienia Luteinę. Co do PCO, to radził mi się "dobadać" więc w poniedziałek znów ide dać krew do badania. Mam jeszcze jedno pytanie, a mianowicie, czego powinnam unikać, a co jest wskazane przy mojej niedoczynności? Przepraszam ze sie rozpisałam i Bardzo proszę o odpowiedzi :) Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować