Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polska skompromitowała się sama na Eurowizji

Polecane posty

Gość gość

Teraz będziecie roztrząsać kto ile głosował i gdzie było oszukane. Jaracie się tym jakbyście nie wiedzieli, że Eurowizja to ustawione odgórnie Show. Kompletnie nie rozumiem ludzi, którzy czują oburzenie odnośnie wyników. Mi osobiście za występ Polski jest WSTYD. Nie podobało mi się, ponieważ jestem zdania, że mamy wiele wokalistek i wokalistów UTALENTOWANYCH, którzy wokalem rozwaliliby wszystkich uczestników ESC2014. Mamy wiele pięknych KOBIET z KLASĄ, którymi mogliśmy się pochwalić a tym czasem co robi Polska? Wystawia kurevki na scene i jedyne co ma do zaprezentowania to przekaz, że Polki są łatwe i napalone o każdej porze dnia i nocy. WSTYD i jeszcze raz WSTYD. Niemiecki komentator skomentował nasz występ mniej więcej tak: "a oto zwiastun do polskiej edycji - Wieśniak szuka żony - " 🖐️

Gość gość
a czego szuka kobieta z brodą?

Gość gość
zgadzam się całkowicie

Gość gość
polska kompromituje sie wlasnie takimi osobami jak ty to jest dla polski najwieksza komromitacja polskie mlode spoleczenstwo wychowane na zgnilizne zachodnia pozbawione morali kultury szacunku do wlasnej ojczyzny i rodakow ! to jest najgorsze bagno jakiego doczekala POLSKA

Gość gość
Belgijski komentator tez skomentowal, ze nadrabiaja biustem brak wokalu.

Gość gość
no tak, ładna, zdrowa dziewczyna to k.... a gruby, brzydki, potwór przed komputerem piszący zawistne komentarze to cud świata

Gość gość
niech pilnuja swoich ci komentatorzy, niech wy/liza ro/wa no.nchi/cie

Gość gość
dodajcie jeszcze ze ten piszacy gruby przed kompem jest tolerancyjny ;)

Gość Autorkaa
Cleo ma potencjał w głosie ale nie wyrobiony. I przy Donatanie go nie wyrobi. Dlaczego Polska miałaby się przeze mnie kompromitować, jesteś w ogóle w stanie jakoś rozsądnie to uzasadnić? Wątpię. Niemcy komentując****isząc w gazetach obraźliwie o naszym występie pochwalili się niesamowitą hipokryzją, ponieważ jest to kraj w którym w godzinach popołudniowych a nawet śniadaniowych możesz w telewizji oglądać cyce Michaeli Schaefer czy Melanie Mueller. To otwarty na takie ekscesy Kraj więc ich oburzenie mnie po prostu śmieszy.

Gość gość
te ich oburzenie to nic innego jak zazdrosc i zlosliwosc, popatrzcie na piekne Niemki

Gość gość
Kurevki? No cóż jak Europa tak o nas sądzi to ma co chce. Dla mnie to autoironia. Ogólnie piosenka została napisana jako odpowiedź na jakiś seksistowski chłam. A Niemiecki komentator powinien popatrzeć na własny ludowy strój, a w szczególności bawarski. Facet: obciachowe krótkie spodenki na szelkach z malutkim dziwnym kapeluszem na głowie. Kobieta: koszula bardzo podobna do koszuli naszej "kurevki". Czyli gorset pod biustem, c/yc/ki na wierzchu, a często krótka kiecka:) A to wszystko okraszone wielkim kuflem piwa. Przyganiał kocioł garnkowi!

Gość tina2904
to wląnie polaczki pokazuja a pozniej sie dziwuja wstyd mi za ni poniewaz ja latwa nie jestem ale jak sie pojedzie do inmego kraju to traktuja mniiejwiecej wszystkich tak samo i z takim podpisem jak nas nasi reprezentuja

Gość gość
Kompromitacją jest Twoja głupota i zawiść autorko. Stań na scenie i zrób lepsze show. Dziewczyny były wspaniałe i brawa im za to. Widać nie wiesz co to sex skoro kawałek biustu zobaczysz i od razu się ślinisz i masz nieprzyzwoite myśli. Mnie tam nic nie podniecało, fajne piękne dziewczyny, fajne zaśpiewane. Jak matkę karmiącą zobaczysz to też od razu dostajesz fioła?

Gość Autorkaa
Nikt tu nie komentuje ładnych, zdrowych dziewczyn. Ja pisałam o tych ''praczkach'', które chciały jednoznacznie dać do zrozumienia widzom, że są napalone. Przekaz ''bierz mnie'' wyglądał tak, jak byśmy niestety nic ponad to nie mieli do zaprezentowania. A mamy!! Mamy dużo urodziwych i utalentowanych kobiet, które nie muszą się rozbierać i wyginać, żeby zainteresować widza. Stać nas na o wiele więcej. A piękno idzie w parze tylko z klasą a wypinanie cycków na scenie i dawanie do zrozumienia, że każdy mógłby ją mieć niestety nawet przy klasie nie stało.

Gość Luxeng
Polacy sie jak zwykle osmieszyli! Wystawil I seksistowska piosenke. Rodacy robia z rodaczek kurefki, to skad potem zaskoczenie, ze mamy taka opinie jaka mamy!

Gość gość
swietna piosenka swietne dziewczyny swietnie wykonany przez Cleo mozecie rzucac jadem ale Polska na tym dobrze nie wychodzi skoro sami polacy naskakuja na siebie ,smutne i tak jest we wszystkim nie tylko jesli chodzi o Eurowizje kto was kochani wychowywal ? i co to za wychowanie bylo ...wstyd

Gość gość
Edyta Górniak powinna jechać jeszcze raz !

Gość gość
Przesłaniem miało być wiejsko, pięknie i zdrowo i tak było. Nie było tu klasycznych sukien od Diora itd. Miał być folklor z młodością i był. Na pewno 80 latka przy maselnicy nie wzbudziłaby takich emocji, a Ty ciągle o sexie..... Popatrz na to z innej strony, a nie przez pryzmat nagości i sexu. Chyba nie wiesz co to sex, skoro tak się tym występem podniecasz.

Gość Luxeng
Piekne to moze one I sa......ale zrobily z siebie tanie zdziry. Przekaz piosenki jest jednoznaczny. Polski sa latwe I napalone I kazdy moze je miec bo maja ladne ciala. Polacy pokazali, ze Polska kobieta, to tylko kawalek ladnego, chetnego, latwo dostepnego miesa. I co? To moze nie jest seksizm? Wstyd I hanba! Polaki to jednak obciach I tylko osmieszac sie potrafia!!!!

Gość Autorkaa
nie jestem ani głupia ani zawistna. Nie widzę związku, wiesz w ogóle czym jest zawiść? Bo z tego co piszesz wynika, że pojęcia nie masz o znaczeniu słów jakich używasz. Większość Krajów po prostu wyśmiała Polskę, dlatego czuję wstyd. Jestem na troszkę wyższym poziomie niż to co zaprezentowała cleo z koleżankami najwidoczniej. Potem zaczepia polkę taki arab czy inny brudas na ulicy i mówi: "Dajesz mi kosza? Przecież jesteś polką!''. mmmm i wtedy z całą pewnością napawa cie duma!..... nie wiem czy wiesz ale ta piosenka na początku była IRONIĄ. Właśnie odnoszącą się do kurestva Polek. Na Eurowizji chceli z tego zrobił coś COOL i się pochwalić. Nie zrozumiesz tego. Co więcej zauważyłam, że osoby, które zachwycają się tym to te same osoby, które chwilę temu zachwycały się piosenką ''Hera Koka Hasz'' jaka to ona zabawna nie rozumiejąc kompletnie jej przekazu. Z czym tu do ludzi?

Gość gość
zdecydowanie wolę nasze dziewczyny od kobiety z brodą w wieczorowej sukni, pewnie powiesz, że to szczyt elegancji i wspaniałe klasyki w wielkim stylu :-)

Gość gość
super dziewczyny ! piekny wystep a brzydalom radze wiecej luzu zawistne c**y durne :) skupcie sie lepiej aby wasze dzieci w przyszlosci nie mialy do czynienia z takimi Kobietami jak ten brodacz z koootasem :D bo jak widac poklask dla zboczenstw przeroznych jest ogolnie pochwalany :) pozdrawiam

Gość kłanczita
za to austra pokazała, że u nich podrywając laskę możesz trafić na babeczkę z kutachem buahhaha

Gość gość
ja czuję wstyd jak czytam komentarz autorki......... zrób lepsze sho, zgłoś się do TV, wygraj i potem będziemy Ci bić brawa. TAK TO JEST ZAWIŚĆ, ZAWIŚĆ, ŻE KTOŚ MOZE WYGLĄDAĆ TAK, ŻE NIE MOŻNA OD NIEGO ODERWAĆ OCZU... i to nie ma związku z kurest..

Gość Luxeng
Wies tanczy I piszczy. Nie ma co bronic promowania Polek jako latwe k**********. Nikt tu nie naskakuje na Polki jako Polki.....ale takie cos....wy ludzie chyba nie macie kszty szacunku do siebie skoro uwazacie ten nedzny kawalek za super utwor, a to co zaprezentowala Polska za cos z******tego.

Gość Autorkaa
Nie pluję jadem. Ja tam życzę tym dziewczynom jak najlepiej i nie zazdroszczę bo nie mam czego. Nie podoba mi się, że jako moje rodaczki psują mi opinie. Powinniśmy się pokazywać od jak najlepszej strony a nie od najłatwiejszej. Nie udawaj, że nic tam takiego nie było, bo Donatan sam wielokrotnie zaznaczał, że właśnie O TO CHODZI by zaprezentować to w taki a nie inny sposób. A facet z brodą mnie nie interesuje. Szczerze mówiąc mam w nosie to jak wygląda. A że wygrał to było jasne jak słońce od samego początku. Taki jest cel całej Eurowizji. Pokazanie jedności i tolerancji, wyrozumiałości i otwarcia. Ktoś z was się w ogóle łudził, że to uczciwe? albo że Polska ma jakiekolwiek szanse? :D

Gość gość
ale to nie kobieta, tylko facet udajacy kobiete z broda

Gość gość
Piosenka jak najbardziej eurowizyjna. Zaśpiewana w języku ojczystym, z domieszką folkloru, ponieważ każdy kraj ma zaprezentować coś własnego, takie jest założenie Eurowizji, a przynajmniej było kilka lat temu. Do tego jest element "szokujący", każdemu wolno. Jedni przebierają się za kobiety zostawiając brodę, inni wyglądają jak potwory (Lordi), jeszcze inni stylizują się na kosmitów, albo wojowniczkę Xenę. Oczywiście jak zwykle w świadomości rodaków nasze to be, a zagraniczne super.

Gość kłanczita
to jest drag queen czyli transwestyta.

Gość Luxeng
I co sie tak doczepiliscie do babki z broda. Temat jest o naszych a nie o Austria.