Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polska skompromitowała się sama na Eurowizji

Polecane posty

Gość gość
Mow zasiebie barania lako !!!!

Gość gość
Polazali polska wioche a buractwo sie cieszy

Gość gość
Polazali polska wioche a buractwo sie cieszy

Gość gość
kłanczita szkoda mi takich wieśniaków jak wy zapewne jesteście zakompleksieni bo robicie na zmywaku za granicą odrazu można poznać takie osoby i uważacie sie za kogoś lepszego i nie przyznajecie tym kim jesteście, albo obracacie się w towarzystwie pijaków i alkoholików. xxx a ty nedzna hiopkrytko za kogo sie uwazasz, ze zabraniasz ludziom pracujacym "na zmywaku" uwazac sie za pelnowartosciowego? Niby dlaczego taka osoba nie moze czuc sie dobrze z tym co robi i byc dumnym, tylko powinien sie wstydzic? Ah rozumiem, bo dla ciebie ludzie pracujacy fizycznie to smieci i niedoroby. Nawet jezeli komus odpowiada zmywak to wg ciebie powinien rozglaszac wokol, ze jest zerem. Sama jestes zakompleksiona i probujesz sie dowartosciowac obrazajac ludzi, ktorzy w oczach ogolnie przyjetych stwierdzen sa gorsi, bo robia na zmywaku, ale tak naprawde teraz sama pokazalas jakim jestes prymitywem. Wyjedz do innego kraju sama, wyzyj tam i pracuj chociaz na tym zmywaku i wtedy sie wypowiadaj prostaku. Z tego co mi wiadomo, zadna praca nie hanbi, a wg ciebie zmywak to hanba, ale obrazanie i kategoryzowanie ludzi na gorszych ze wzgl na ich prace jest ok- zalosna jestes

Gość gość
c***owaty wurst to dno i dwa metry mulu ! wstyd co promuje Europa zoboczuchow debili chorych umyslowo tacy ludzie powinni byc eliminowani ze spoleczenstwa nasz wystep spoko ! takie piosenki powinny byc na eurowizjii a nie jakas smierdzaca c***a spiewajaca o tym ze uwielbia sie malowac wstyd ! Europa zgnilizna i demoralizacja !

Gość gość
Ja się tam cieszę że Luxuri nie było wśród tych modelek, ale byśmy mieli wstyd jakby otworzyła gębę i trzasnęła przy okazji jakiś wywiad :P

Gość gość
gość z jak najbardziej popieram!!

Gość gość
Autorko wiem już że nikt Cię nie chce więc sobie daruj. Właśnie samotne, zakompleksione, brzydkie osoby mają takie opinie, że wszystko kojarzy im się z sexem itd. Moja znajoma ma 37 lat, jest dziewicą i byle jaki dekolt i od razu dziewczyna jest k.... Znajoma pracuje w banku, na szczęście nieliczny znają ją od tej strony. Wolę piękne, polskie kobiety niż faceta z brodą. Równie dobrze możesz napisać, że aktorka, która grała Jagnę w Chłopach jest .... To tylko występ, fajny, kolorowy a Ty obrażasz te dziewczyny. To, że Ciebie nikt nie szanuje to już Twój problem. Na opinię trzeba sobie zapracować samej.

Gość gość
Autorko pewnie bardziej utozsamiasz sie z dorodna starsza pania z Jarzębinek, spokojnie nikt nie bedzie cie miał za łatwą ;)

Gość gość
No wlasnie owa Cloe utwierdzA cala Europe o k*******e polek, czy tego chca czy nie !

Gość gość
A austria przekonuje nas, ze wszyscy austriacy to baby z brodą :o wezcie palnijcie se w glowke

facet z brodą? no sorry, ale jak taki ktoś mógł wygrać. Cleo była o niebo lepsza i ładniejsza. Może chcieli wypromować gender, bo ostatnio taki modny i tyle. Ale o tym i o wielu innych wątkach z działu kultury można poczytać na stronce, którą ostatnio znalazłam http://www.after-after.pl/ . W bardzo przyjemny sposób opisane jest życie gwiazd i celebrytów, pokazane jest wszystko od kuchni, tego, co naprawdę widać w telewizji. Ukazane są wywiady z gwiazdami i znanymi osobami, które opowiadają o sobie, o tym jak zaczynali kariery oraz o tym, jakie mają plany na przyszłość i ambicje. Są też najnowsze kreacje najbardziej znanych stylistów. Jest tam wiele bardzo ciekawych fotografii, które w pełni ukazują życie gwiazd, co bardzo je do nas przybliża i pokazuje, że też są normalnymi ludźmi.