Gość kakietka007 Napisano Maj 11, 2014 Wiem, że to wszystko może zabrzmi banalnie i idiotycznie, ale jestem pewna, że wiele kobiet też ma z tym problem.. Przez ostatnie lata straciłam wszystkich przyjaciół (przez rozstanie z byłym, reszta wyjechała). Nie mam się z kim spotykać, spędzać czas, psuje to mój związek ponieważ on wychodzi z kolegami, gada z nimi jak grają przez internet, a ja jestem zazdrosna i robię się dla niego okropna.. Muszę mieć też własne życie.. W pracy nikogo nie poznaję, chodzę zaocznie do szkoły w innym mieście, widziałam jednak dziewczyny ze studiów które lubię w swoim mieście, kończę już szkołe, więc w niej nie będzie już szans lepiej się poznać, poza tym to grupka przyjaciółek, więc wiadomo że trudno by było nagle wbić się pomiędzy nie. Jedną szczególnie chciałabym poznać lepiej, może kto wie, kiedyś poznam dzięki temu wszystkie lepiej, może zacznę spędzać czas ze wszystkimi.. Okazuje się, że zdobywanie przyjaciół jest chyba jeszcze gorsze niż zdobycie faceta, wiadomo, zaprasza się go na randkę i tyle. A co z dziewczyną? Mam do niej tak po prostu napisać czy pójdzie ze mną na zakupy czy coś takiego? Jak zaproszę ją na kawę to będzie jeszcze dziwniej.. Jak mam to rozegrać? No i załóżmy że spędzimy razem czas i będzie fajnie to co dalej? Mam czekać aż ona mnie gdzieś zaprosi? Co robić dalej? Może to głupie, ale mi nie przychodzi to naturalnie.. Pomóżcie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach