Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego niektorzy faceci...

Polecane posty

Gość gość

a na mysli mam mojego kolege klika ''lubie to'' pod kazdym zdjeciem niemal kazdej dziewczyny na facebooku? zero selekcji.....zero! mi przestal gdy ochlodzily sie nasz stosunki ;D moze infantylne, ale no kurcze, jak uwazacie? :D

Gość gość
kliknięcie "lubie to", oznacza tyle co powiedzenie cześć, widizsz kogoś - dajesz mu znać - czesc miło cie widzieć - tyle

Gość gość
zdaje sobie z tego sprawe, ale jednak w tym przypadku dopatruje sie czegos wiecej z psychologicznego punktu widzenia nie wierze ze kazdy ma ten entuzjazm taka potrzebe poinformowac 'lubie to' pod kazdym zdjeciem kazdej znajomej plci meskiej lub zenskiej niekotrzy maja gdzies czyjas nowa samojebke, zdjecie sa tacy co musza kliknac, musza i juz! danej lasce 'lubie to', np ten moj kolega tez mi tak robil przestal jak poniekad dalam mu kosza (zaznaczam - poniekad) a zdjecia mam piekne :D dlatego dopatruje sie czegos w takim zachowaniu :> haha nawet wylosowalam 8 dziewczyn z jego znajomych, ktorych nie znam :D na chybil trafil i bylo jego polubienie pod niemal kazdym zdjeciem :D szczeniackie wg mnie, ale dlaczego tak robi :D

Gość gość
a co cie to obchodzi? robi bo lubi, sam fakt, że chcesz poddać doglebnej analizie lajkowanie na fb nie świadczy o tobie najlepiej

Gość gość
ja klikam lubię to gdy na zdjęciu widzę to co lubię. np koleżankę którą lubię , bez makijażu którego nie lubię, w ustawieniu czy postawie która mi się podoba.

Gość gość
szukasz dziury w calym, to nic nie znaczacy gest

Gość gość
hehe, wy kobiety myślicie, że jak się kliknie lubię to pod zdjęciem to już pewnie oznacza, ze facet jest nią zainteresowany, pewnie związek od razu. Tak jak w życiu, lubimy kogoś i tyle. Czasem sprawienie przyjemności jeśli wiemy, że cieszy się z lajków. Wiemy, że jest fajna osobą i wstawia fajne treści czy udaną fotkę i tylko podzielamy jej radość. Tylko tyle. A reszta to fejsowe urojenia typu łaaaa polubił moją fotkę, albo jej to pewnie mnie zdradza. Bzdura. Moja kobieta w ogóle nie ma fb, jesteśmy szczęśliwi i czasem razem przeglądamy mojego fb i klikam na jej oczach i razem sobie komentujemy, ze faktycznie koleżance fajna fota wyszła.

Gość gość
no dobrze ale nie chce mi sie wierzyc, ze kazde zdjecie tak mu sie podoba. lubi ladne ale najczesciej fatalne, serio. nie chce byc wyniosla, jestem obiekywna nie rozumiem tego entuzjazmu czy Ty rowniez masz potrzebe klikac to pod kazdym zdjeciem? poza tym ta zaleznosc - klikal mi tak nagminnie, dalam mu mozna powiedziec kosza i przestal, takze sie odzywac. a zdjecia na pewno mu sie podobaly, musze to powiedziec ;D tym bardziej ze wczesniej mu sie podobaly nieco gorsze ;) nie jest tez playboyem nie chce sugerowac, ale podam przyklad moich rozkmin: chcec przypodobania sie? i tak jak pisze osoba wyzej - przy tej chceci podlizania sie robi to najczesciej kiedy dziewczyna jets mu obojetna? chociaz nie zawsze musi byc obojetna zrobilo sie powaznie, zbyt powaznie jak na taki temat :D ale to w koncu tylko forum, nie chce pisac o rzeczach (po)waznych :)

Gość gość
Jak mu dałaś kosza to czego ty chcesz ? Chyba oczywiste, ze Twoje zdjęcia kojarzą mu się z tą przykra dla niego sytuacją, wiec nie klika. Choć byś nie wiem jakie cudo wstawiła. Kiedyś jak nabierze dystansu, zapomni, to może znów zacznie bo będziesz mu obojętna jako kobieta Ja na profil byłej, nawet nie wchodzę, bo mam przykre wspomnienia i nie chcę tego sobie ciągle przypominać. Bo po rozstaniu to co ona wstawiała nabrało zupełnie innego wyrazu i znaczenia. Ale zwykłe kliknięcia, trochę zluzować trzeba.

Gość gość
Chce, żeby go lubiły hahaha inne, ukarać haha :) może coś na uspokojenie ? Tutaj same wariatki przewrażliwione. Boskie ideologie z fb

Gość gość
a co w tym takiego glupiego? nie wiesz jacy szczeniaccy potrafia byc faceci? ludzie tacy sa, nie ma co byc naiwnym ze kazdy jest madry i robi madre rzeczy :) pewnie sam klikasz najety pod samojebkami swoich brzydkich kolezanek...;)

Gość gość
Bo jest buhajem i może zaliczyć kilka różnych w przeciągu doby.

Gość gość
Ewidentnie autorka jest zawiedziona, ze jej zdjec juz "nie lajkuje". Niby dala mu kosza, a jednak odzywa sie pierwotny instynkt, ze tez by chciala, on niestety tego nie robi i "bol d**y" sie pojawil. Niestety wszystkiego miec nie mozna. Smieszne jest to jak sie pociesza w pierwszym poscie, ze on tak wszystkim lajkuje, bez wiekszego sensu.