Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Łowcy nagród na kanale Polonia1 CZY WARTO??

Polecane posty

Gość gość

Czy warto dzwonić? Czy naprawdę nikt do nich nie dzwoni czy oni mają ludzi za debili?

Gość gość
Dzwonią, dzwonią tylko nie trafiają na "otwartą linię" a za połączenie (nawet nietrafione) płacą jak za zboże :P

Gość gość
ściema i jawne pranie kasy. tysiące ludzi dzwoni, a "głupkowate" prowadzące swoimi tekstami przez dwie godziny sugerują, że linia jest wciąż wolna i czeka właśnie na Ciebie.... zadzwonisz to się dowiesz, że jednak nie jesteś jedyny, a za połączenie już zapłaciłeś. aż dziwne, że jeszcze są naiwni którzy dają się na to nabierać. ja czasami popatrzę na "prowadzące idiotki" ale tylko i wyłącznie żeby się z nich pośmiać. ot cała zabawa, bo to one robią z siebie pośmiewisko :D

Gość gość
nie warto bo niby nikt nie dwoni ja zadzwonilam i okazalo sie nie nie bylam najszybsza to jest zciema

Gość gość
To oczywiście oszustwo, dlatego zastanawia mnie dlaczego jeszcze prokuratura nie zajęła się tym tematem.Dzwoniłem dwa razy w programie w zagadce z tygrysem i zauważyłem że na obrazie 3 nad okiem wzór był odwrotnie do trzech pozostałych. Kiedy zadzwoniłem zadano mi pytanie kiedy był 3 rozbiór Polski ,podano dwie daty i odpowiedziałem na prawidłową. Pani jednak odpowiedziała odpowiedź była prawidłowa ale niestety zadzwoniłeś za późno i koniec.

Gość Goście Goście

https://www.youtube.com/watch?v=4EK3WFyxY3Q i tyle w temacie

Gość Marzena123

Maja  caly  czas linie zajeta