Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Apel do miniaturek

Nie mam nic do miniaturek mężczyzn o ile nie są wredni i nie narzucają się mi

Polecane posty

Gość Apel do miniaturek

mi kobiecie ponad 170cm , irytują mnie uwagi na portalu randkowym typu "wydawałaś się być fajna, ale ten idiotyczny podpunkt o wzroście faceta... " itp. :D i oczywiście nie piszą tego Mężczyźni (czyli 180cm i więcej) tylko Miniaturki Mężczyzn, najczęściej sfrustrowani 172-177 cm :O Zrozumcie - dla was są niskie kobietki, po co startujecie do wysokich ? nieraz nawet do wyższych od siebie samych? chcecie mieć wysokie dzieci? niestety ale macie słabe geny i bierzcie niskie kobiety, one mają ładne twarze, módlcie się o urodzenie córeczki, jak się urodzi kolejny Chłopiec miniaturka to zapewnijcie mu chociaż dobry start, kasę, bo bez wzrostu będzie miał przerypane. Chociaż ja bym wolała wysokiego biedaka niż niskiego bogacza.

Gość gość
jak widzę takiego na ulicy to pękam ze śmiechu

Gość gość
a najgorzej jest jak nie dosc, ze niski to jeszcze gruby. I toczy sie taka kula po ulicach.

Gość gość
to niskie kobiety mają ładne twarze, a wysokie nie?

Gość gość
ja na takich nawet nie patrzę, bo wolę trzymać głowę prosto niż ciągle w dół :classic_cool:

Gość Apel do miniaturek
wysokie też maja ładne twarze, ale rzadziej, widzę to po swoich koleżankach, te do 160 cm zwykle są ładniejsze, mają małe noski, duże oczy, oczywiście o ile są szczupłe, ale grubych niskich chyba nie znam, z wysokich takich od 165 cm znam kilka brzydkich, sama mam 173cm i twarz taką przeciętną (mam długie kości i długi nos :( )

Gość gość
Nawet jeśli to co mówisz jest logiczne, to zapominasz że te wszystkie kruszynki 1.45-1.55 m też lecą głównie na chłopów ponad 183 centymetry i w d***e mają to jak dziwnie czy groteskowo to wygląda.