Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

panowie w kieckach przeciez to małorozgarnięci ludzie z którymi ciężko rozmawiać

Polecane posty

Gość gość

ludzie omijają dziadów, dziwoląg starej daty z bardzo specyficnym podjesciem do zycia,odezwiesz sie zaraz wygarnie taki osesek na kazaniu.Nie dziwie sie że maja wspólny jezyk z chłopakami pedofile

Gość jagoda rozgnieciona
Dewiacje tak - kościół, bogowie i religie nie.

Gość gość
odpowiedni ludzie to darmowe usługi dla nich ,tam sie poniżą żeby 2 zł nie wydać

Gość gość
dlatego mądrzy walą na adwokatów i doktorów :)

Gość kollorove jarmarrki
Kim jest k/ a/ płan? Św. Jan Maria Vianney odpowiada: To ten, co otwiera nam łaski B/ o/że. To człowiek, który zastępuje B/ o/ ga, który jest wyposażony w moc B/ o/żą. Pan J/e/ zus mówi do k/ a/ płanów: "Jak Ojciec mnie posłał, tak i Ja was posyłam. Dana mi jest wszelka władza na niebie i na ziemi. Idźcie i nauczajcie wszystkie narody. Kto was słucha, Mnie słucha. Kto wami gardzi, Mną gardzi".

Gość jagoda rozgnieciona
Kapłan to gó/wno w każdej religii. Żeby pół świata żydom wierzyło, a kolejne pół arabom. Straszne.

Gość gość
nie zasłaniaj sie Bogiem , bog wam tez rozkazał g****ic dzieci ? okradać ludzi i brać za to pieniądze??? w takim razie wiara to jeden wielki złodziej ! po cholere wciskasz jakieś komentarze?! wytłumacz sie ?co nie potrafisz, nie masz usprawidliwienaia

Gość gość
Bez ich posługi J / e/ z/ us nie mógłby pozostawać z nami aż do skończenia świata. Bez nich nie mógłby zb/ awić ludzi. To k/ a/ płani przedłużają Jego obecność na ziemi. Gdyby dziś wszystkich k/ a/ pła/ nów usunięto ze wszystkich krajów świata, to za sto, może za 50 lat, ludzie zaczęliby czcić słońce, drzewa, czy zwierzęta. Staliby się poganami. Nie znaliby prawdziwego B/ o/ ga i Jego Syna J/ e/ zusa Ch/ rys/ tusa

Gość gość
Lekarze, nauczyciele, trenerzy sportowi też gwałcą dzieci, kradną, piją, a do kościoła ciągnie mnóstwo ludzi którzy chce go niszczyć od wewnątrz, wiem bo mam w rodzinie ludzi którzy lata temu byli w seminariach i wiedzą kto tam szedł i po co - żeby niszczyć. Ale to tylko część.

Gość gość
Hehe autor nie excytuj się tak, bo Ci żyłka pęknie :D Tym tupaniem nóżkami i agresji nic nie wskórasz. Księ.ża są i będą, bo są potrzebni. Po prostu.

Gość gość
Oni nie są prawdziwymi kapłanami tylko mącicielami ale jest wielu świętych w tych szeregach i na nich złego słowa nie można powiedzieć. Modlić się trzeba za jednych i za drugich.

Gość kollorove jarmarrki
Gdyby nie było k/ ap/ łaństwa, nie mógłbyś mieć u siebie naszego Pana. Kto Go umieścił w tabernakulum? - k/ a/ płan.

Gość gość
11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Lekarze, nauczyciele, trenerzy sportowi też gwałcą dzieci, kradną, piją, a do kościoła ciągnie mnóstwo ludzi którzy chce go niszczyć od wewnątrz, wiem bo mam w rodzinie ludzi którzy lata temu byli w seminariach i wiedzą kto tam szedł i po co - żeby niszczyć. Ale to tylko część. 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość i włAsnie zauważcie że BRONIĄCY SIE KSIĘŻULEK ,KTÓRY MA NAJWIECEJ Z A USZAMI BRONI SIE BOGIEM I KOŚCIOŁEM, LUDZI ,WIERNYCH STRASZY BOGIEM , BIADA WAM, "kto podnosi reke na ks podnosi je na Boga\\ ta ta iwarą ludzi uciekaja słysząc takie :D :D smieszności.słaby ksiadz który atakuje w podobny sposób będzie niegodnie przyjęty " ,nic dodoac nic ująć

Gość kollorove jarmarrki
Czy idziemy spowiadać się do świętej Dziewicy? Albo do a/ nioła? Czy dają oni rozgrz/ esz/ enie? - Nie. Czy podają Ciało i Krew naszego Pana? - Nie. Święta Dziewica nie może kazać swojemu Synowi, aby wstąpił do Ho/ stii.

Gość kollorove jarmarrki
Kto podaje nam pokarm, abyśmy mieli siłę w waszym pielgrzymowaniu? - k/ a/płan.

Gość kollorove jarmarrki
Gdybyś miał po swojej stronie 200-tu aniołów, nie mogliby ci odjąć twoich g/rz/ echów. Ksi/ ądz - nawet ten prosty i skromny - może ci powiedzieć: "Ja odpuszczam ci twoje g/rz/ echy. Idź w pokoju!"

Gość kollorove jarmarrki
Kiedy chciano zniszczyć r/ e/ ligię, najpierw atakowano k/a/ pł/ anów. Ponieważ gdzie nie ma k/ a/płana, nie ma Na/ jświ/ ętszej Ofiary, a gdzie Jej już nie ma, umiera wiara

Gość gość
mnie rozgrzsza sam Bóg, bo tylko Jemu powierza swoje grechy a nie jakiemus zwyrodnialcowi który ma wiele gorsze nieczystości :D omijam ich

Gość gość
"i włAsnie zauważcie że BRONIĄCY SIE KSIĘŻULEK ,KTÓRY MA NAJWIECEJ Z A USZAMI BRONI SIE BOGIEM I KOŚCIOŁEM, LUDZI ,WIERNYCH STRASZY BOGIEM , BIADA WAM, "kto podnosi reke na ks podnosi je na Boga\ ta ta iwarą ludzi uciekaja słysząc takie smiech.gifsmiech.gif smieszności.słaby ksiadz który atakuje w podobny sposób będzie niegodnie przyjęty " ,nic dodoac nic ująć lapka.gif" Zaszedł ci ten ksiądz za skórę co? Bo powiedział kilka słów prawdy - celowo lub całkiem opatrznie trafił w sedno - na temat twojego życia, tak? A tak ciężko pogodzić się z faktami jak ci ktoś zwraca uwagę? I boli? Więc trzeba zniszczyć psychicznie kogoś takiego? Powtórz sobie 7 grzechów głównych w kontekście swojego życia - zwłaszcza pierwszy.

Gość gość
Jeden ksiądz sprawił że nienawidzisz wszytskich? A czy zdajesz sobie sprawę jak bardzo jątrzysz i co wyprawiasz? Jak wielka jest twoja nienawiść? Ile złych emocji w twoim życiu? Bóg wątpię żeby cię rozgrzeszał z tego co wyprawiasz. Błądzisz po omacku.

Gość gość
KAPŁAN TO WZOROWY I NIESKAZITELNY CZŁOWIEK , tylko taki zasługuje na miano kapłana , a nie rozbestwiony ,dziad pełen przewinien który czesto gości na czerwonych dywanach i g***** swoja dupodajkę, ,której rozpieprzył małżenstwo , bujaj sie głupcze ,nieudaczniku

Gość kollorove jarmarrki
O, jak wielki jest k/ a/ płan! Bez niego B/ o/ ża łas/kawość jest dla nas bezużyteczna jak dom pełen złota, gdy nie ma, kto by go nam otworzył.

Gość gość
A ty swojego małżeństwa nie rozpieprzasz? Żywisz się tylko złymi emocjami i urojeniami, czemu nie spędzasz teraz czasu z rodziną? Po co ta fiksacja na jakimś człowieku? Jednym lub drugim? Jesteś omotany przez nienawiść, mściwość i wiele złych emocji.

Gość gość
Haha ''wzorowy nieskazitelny'',kochana tacy to po ziemi nie chodzą, ci co są już nieskazitelni są w nie/ bie :)

Gość jagoda rozgnieciona
kapłan to jest gó/wno tak i jego bożek morderca dzieci! jahwe to kał, je/zus to kał, allah to kał, każdy bóg to kał!

Gość jagoda rozgnieciona
To ludzie stworzyli boga i nadali mu cechy ludzkie. Bogowie są zmyśleni przez ludzi.

Gość kollorove jarmarrki
Bez k/ a/ płana byłaby męka i śmierć naszego Pana dla nas daremna.

Gość gość
zalazł? Nie traktuje tego kogos jako ks :) po prostu , zwyczajnie, to żaden ks. zła w sobie nie mam. Moge powiedzieć w twarz :) dla mnie to żaden problem .co masz do mojego zycia? :)Przecież ono jest tylko moje i nikt nie ma prawa w nie ingerować ,:)) jesteś ks i nie wiesz o tym :D? Wiec, daj ludzieom żyć.Popraw sie, może ludzie zaczną dostrzegać w tobie ks ,

Gość kollorove jarmarrki
K/ a/ płaństwo jest serdeczną miłością Ch/ r/ ys/ tusa. ).

Gość gość
oni są sprytni :) na swój sposób ,mamona nie daje im sie skupić :D