Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

panowie w kieckach przeciez to małorozgarnięci ludzie z którymi ciężko rozmawiać

Polecane posty

Gość jagoda rozgnieciona
To ludzie stworzyli boga i nadali mu cechy ludzkie. Bogowie są zmyśleni przez ludzi.

Gość gość
Twoje życie i działanie powiązane jest z życiem innych ludzi. A kto jeszcze powinien być nieskazitelnym i wzorowym człowiekiem? Może lekarz? I nauczyciel? A czy taki lekarz jest wzorowym człowiekiem? Jak jego postępowanie wpływa na innych? Może wyrządza dużo szkód? I może lepiej żeby zaczął nienawidzić to zło, które ma w sobie? Chyba tak by było lepiej dla niego. Taka fiksacja na potencjalnych krzywdzicielach - prawdziwych i urojonych, odwraca uwagę od własnego złego postępowania. I to oklepane, ale jakże trafne - bez winy jesteś, to rzuć kamień. Nie rzucisz.

Gość kollorove jarmarrki
Autorem cytowanych przeze mnie słów jest Jan Maria Vianey-świę/ ty k/s/ iądz z Ars.

Gość jagoda rozgnieciona
To ludzie stworzyli boga i nadali mu cechy ludzkie. Bogowie są zmyśleni przez ludzi.

Gość gość
11.05.14 gość Dokładnie tak...

Gość gość
Jagódko gdybyś tak bluzgała na islam, w muzułmanskim kraju faktycznie byłabyś już dawno rozgnieciona.

Gość jagoda rozgnieciona
Rzygam na ciebie i życzę ci z całego serca zdechnięcia na raka! Długiego z przerzutami, tak z 5 lat męki. Allah akbar!

Gość jagoda rozgnieciona
Niewypowiedzianie szczęście daje mi myśl że codziennie w hospicjach zdychają ludzie wyznający jahwe. Ich cierpienie napełnia mnie radością. Allah akbar.

Gość gość
Wez pigulke. wez pigulke.

Gość gość
O proszę, niewierząca w Boga jagoda vel fubu vel pacjent oddziału psychiatrii, a wierzy w nadprzyrodzoną moc zaklęć i rzucanych słów. Typowy schizofrenik. Ależ ty się karmisz fubu złą energią, jak ktoś odpowie na twoje zaczepki. Ale widzę: leki zmienione, bo spadek twojej kondycji intelektualnej i inwencji jest wyraźny. No nic. Zdrowia życzę.

Gość gość
hee ale ja sie nie uważam za świętą, ani tez za wyjątkowa grzesznicę :) wystarczy sie zatrzymac na sekundę w celu "dzien dobry|" i juz do uszu dochodzą zastrzeżenia , jakieś niepryzwoite zachowania , jednym słowem robienie lud******onia :D :D :D tutaj decyduej grubosc koperty :) szczera prawda, której nawet lekarz nie brzydziłby się , taka prawda.

Gość gość
Hahahaa :D racja że też nie poznałam. Fubs/malina/jagoda.

Gość gość
"hee ale ja sie nie uważam za świętą, ani tez za wyjątkowa grzesznicę (...) szczera prawda, której nawet lekarz nie brzydziłby się , taka prawda." Twoja prawda kończy się tam, gdzie zaczyna się symulowanie bycia kobietą.

Gość gość
19-26,-praca przy kopaniu rowów,to byłaby terapia lepsza niż leki.

Gość jagoda rozgnieciona
Do pięt mi nie dorastacie debile i na żadne pytanie odpowiedzieć nie umiecie debile - zdychajcie debile. Wylew, rak to moja działka. Debile.

Gość gość
19:32 Czasami nie da rady, bo leki przeciwpsychotyczne wyciągają energię z takich ludzi, śpią całymi dniami. Ten widać jeszcze ma.

Gość jagoda rozgnieciona
Nie trzeba wierzyć w zmyślonych bogów debile, aby panować nad metafizyką debile. Wy nawet nie wiecie co to jest metafizyka debile bo znacie tylko religijne zmyślone książki dla debili.

Gość gość
gdzie ksiądz tam piekło uciekam w dogodniejsze klimaty )

Gość jagoda rozgnieciona
Co mi teraz powiecie debile? Idioci, bałwany, pustaki, tępaki, naiwne rozumki, ćwoki. Jak dzieci k***a w bajki wierzą debile i chcą mi wciskać że to prawda. Wciśnijcie sobie k***a enter.

Gość jagoda rozgnieciona
głupi tępy ćwok. Do pięt mi nie dorastasz i mógłbym to udowodnić wybornie, wyśmienicie, porażająco prawdziwie i obiektywnie.

Gość gość
a - Życie uczuciowe » Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Dodaj do ulubionychZaloguj Odpowiedz na ten temat panowie w kieckach przeciez to małorozgarnięci ludzie z którymi ciężko rozmawiać 12 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Twoje życie i działanie powiązane jest z życiem innych ludzi. A kto jeszcze powinien być nieskazitelnym i wzorowym człowiekiem? Może lekarz? I nauczyciel? A czy taki lekarz jest wzorowym człowiekiem? Jak jego postępowanie wpływa na innych? Może wyrządza dużo szkód? I może lepiej żeby zaczął nienawidzić to zło, które ma w sobie? Chyba tak by było lepiej dla niego. Taka fiksacja na potencjalnych krzywdzicielach - prawdziwych i urojonych, odwraca uwagę od własnego złego postępowania. I to oklepane, ale jakże trafne - bez winy jesteś, to rzuć kamień. Nie rzucisz. 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] kollorove jarmarrki Autorem cytowanych przeze mnie słów jest Jan Maria Vianey-świę/ ty k/s/ iądz z Ars. 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] jagoda rozgnieciona To ludzie stworzyli boga i nadali mu cechy ludzkie. Bogowie są zmyśleni przez ludzi. 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość 11.05.14 gość Dokładnie tak... 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Jagódko gdybyś tak bluzgała na islam, w muzułmanskim kraju faktycznie byłabyś już dawno rozgnieciona. 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] jagoda rozgnieciona Rzygam na ciebie i życzę ci z całego serca zdechnięcia na raka! Długiego z przerzutami, tak z 5 lat męki. Allah akbar! 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] jagoda rozgnieciona Niewypowiedzianie szczęście daje mi myśl że codziennie w hospicjach zdychają ludzie wyznający jahwe. Ich cierpienie napełnia mnie radością. Allah akbar. 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Wez pigulke. wez pigulke. 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość O proszę, niewierząca w Boga jagoda vel fubu vel pacjent oddziału psychiatrii, a wierzy w nadprzyrodzoną moc zaklęć i rzucanych słów. Typowy schizofrenik. Ależ ty się karmisz fubu złą energią, jak ktoś odpowie na twoje zaczepki. Ale widzę: leki zmienione, bo spadek twojej kondycji intelektualnej i inwencji jest wyraźny. No nic. Zdrowia życzę. 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość hee ale ja sie nie uważam za świętą, ani tez za wyjątkowa grzesznicę usmiech.gif wystarczy sie zatrzymac na sekundę w celu "dzien dobry|" i juz do uszu dochodzą zastrzeżenia , jakieś niepryzwoite zachowania , jednym słowem robienie lud******onia smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif tutaj decyduej grubosc koperty usmiech.gif szczera prawda, której nawet lekarz nie brzydziłby się , taka prawda. 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Hahahaa smiech.gif racja że też nie poznałam. Fubs/malina/jagoda. 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość "hee ale ja sie nie uważam za świętą, ani tez za wyjątkowa grzesznicę (...) szczera prawda, której nawet lekarz nie brzydziłby się , taka prawda." Twoja prawda kończy się tam, gdzie zaczyna się symulowanie bycia kobietą. 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość 19-26,-praca przy kopaniu rowów,to byłaby terapia lepsza niż leki. 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] jagoda rozgnieciona Do pięt mi nie dorastacie debile i na żadne pytanie odpowiedzieć nie umiecie debile - zdychajcie debile. Wylew, rak to moja działka. Debile. 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość 19:32 Czasami nie da rady, bo leki przeciwpsychotyczne wyciągają energię z takich ludzi, śpią całymi dniami. Ten widać jeszcze ma. 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] jagoda rozgnieciona Nie trzeba wierzyć w zmyślonych bogów debile, aby panować nad metafizyką debile. Wy nawet nie wiecie co to jest metafizyka debile bo znacie tylko religijne zmyślone książki dla debili. 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość gdzie ksiądz tam piekło lapka.gif uciekam w dogodniejsze klimaty ) 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] jagoda rozgnieciona Co mi teraz powiecie debile? Idioci, bałwany, pustaki, tępaki, naiwne rozumki, ćwoki. Jak dzieci k***a w bajki wierzą debile i chcą mi wciskać że to prawda. Wciśnijcie sobie k***a enter. 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] jagoda rozgnieciona głupi tępy ćwok. Do pięt mi nie dorastasz i mógłbym to udowodnić wybornie, wyśmienicie, porażająco prawdziwie i obiektywnie. 12 dosyć!!!! tego !!! zawsze mówiłam ze ks to zło

Gość gość
Można powiedzieć, że tam gdzie lekarz, tam zło. Taka sama prawda.

Gość gość
gdzie lekarz tam choroby

Gość jagoda rozgnieciona
Allah akbar.

Gość Oddziałowa z wielką szprycą
a gdzie pielęgniarki tam ból tyłka ,fubek wypinaj dupsko zaraz dostaniesz zastrzyk i sie uspokoisz :D

Gość gość
Ksiądz, a lekarz :) :) niewiele mają współnego :)) dwie niezależne jednostki :)lekarze nie sa pozbawieni wrażliwości,sa skrajnie dobrzy ,dają wiecej z siebie aniżeli otrzymują ,dla większościz nich liczy sie bardziej człowiek :) a nie pieniądz

Gość jagoda rozgnieciona
Allah jest wielki, wyznaje że tylko Allah jest jedynym Bogiem, a Mahomet jego prorokiem. Allah akbar.

Gość gość
dopiero co pisała ze allach to g***o, zmiana zeznan, schizofrenicy tak mają albo zastrzyk zaczyna działać

Gość gość
zaczne usuwać tematy bo widzę ,że brak niektóym pohamowania :)

Gość jagoda rozgnieciona
Mahomet dup/czył Aishę z przedszkola i kozę, a 2 miliardy ludzi i tak go uwielbia.