Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem Europy

Nie rozumiem Europy. Woli babę z brodą od ładnych Rosjanek?

Polecane posty

Gość nie rozumiem Europy

Już naprawdę tego nie rozumiem. Wygrał jakiś transwestyta i wszyscy są nim oczarowani, a takie ładne dziewczyny z Rosji zostały wygwizdane. Europa zeszła na psy :(

Gość nie rozumiem Europy
Ale te dziewczyny też ładnie śpiewały. Poza tym wiadomo, dlaczego Conchit wygrał, bo jest transem.

Gość zapent
w czasie konkursu chopinowskiego najlepszy jest ten, który w ogóle nie zagra, tylko łbem zarzuci przy fortepianie , bo jury tak chciało

Gość gość
Jury najwidoczniej też było niezłe gejowskie. Ciekawe, czy mają między sobą dobre STOSUNKI.

Gość gość
polityka wygrała.Swoją drogą obecnie też wolałabym babę z brodą niż ładne Rosjanki

Gość nie rozumiem Europy
A ja tam wolę ładne Rosjanki. Co one niby mają wspólnego z polityką?

Gość gość
A mi było tych dziewczyn szkoda... Czy to ich wina, że pochodzą akurat z TEGO kraju? One po prostu chcą spełniać marzenia, jak każdy z występujących.

Gość gość
Pochodzenie z Rosji to żaden wstyd. Kraj i ludzie są w porządku, politycy tylko są nienormalni.

Gość gość
a ja mam je w d***e i nie jest mi ich szkoda.Te cholerne kacapy popierają Putinba i cieszą się, że mają Krym a reszta Europy odczuwa przed ich prezydentem strach. Rosjanie są winni bo popierają politykę swojego prezydenta!

Gość zapent
obstawiam, że Putin już nigdy więcej nie pozwoli swoim obywatelom jechać na konkurs 'żenady'

Gość nie rozumiem Europy
Rosjanie popierają politykę Putina, bo wciska im się niezłą propagandę, że bez niego nastąpi głód, wojna, koniec Rosji, itp. Poza tym nie mamy pewności, czy siostry Tolmachevy popierają Putina. Może wcale go nie popierają, ale głośno nie mogą tego powiedzieć.

Gość gość
nie gadaj, to już nie są czasy Żelaznej Kurtyny , są różne źródła informacji, no chyba że ktoś chce wierzyć propagandzie i nie chce sięgać do innych informacji. Ci z Kaliningradu przyjeżdżają do Trójmiasta i widzą i słyszą na pewno nie putinowską propagandę i co? Wierzą ,że tutaj stzrelają do nich!

Gość gość
I znowu z "normalnego" tematu zrobił się polityczny... Czy naprawdę inaczej się nie da??

Gość gość
bo to był ustawiony konkurs chodzi o gender

Gość nie rozumiem Europy
Wciska się Rosjanom propagandę a oni w to wierzą i wcale czasy żelaznej kurtyny, przynajmniej dla Rosji się nie skończyły. Poza tym jak już ktoś wspomniał, temat nie miał być polityczny

Gość zapent
ciekawy jestem, czy Rosja pokazała on-line ten festiwal żenady i wygwizdanie Rosjanek ?

Gość gość
Pewnie nie pokazała Rosjanom wygwizdywania, tak samo jak nie pokazała nieotwartego kółeczka w Soczi :D

Gość gość
Jak zwykle piszecie odwrotnie, tylko tak, żeby nie zgodzić się z autorem tematu. Wczoraj wszyscy bronili Rosji, dzisiaj po niej jadą. Chyba, że to efekt wczorajszej Eurowizji i Conchita całkowicie wyżarła wam mózg.