Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bliźnięta tak różne, jak to mozliwe ?

Polecane posty

Gość gość

Jak to jest. Moja kuzynka ma bliźniaki - dziewczynkę Sarę i chłopca Ksawerego. Sara jest spokojna, woli usiąść na kolanach, tulić się, jest taka po ukladana i podobna to męża kuzynki, a Ksawery rozczepany, wszystko sam, wygadany, uparty i jest takim mieszancem pół kuzynki, pół jej męża. Przecież to rodzeństwo, do tego bliźnięta, a tak różne jak to możliwe ?

Gość gość
Tak to już jest, w rodzinie mojej mamy jest sporo bliźniaków. Pierwsze z brzegu: dziewczynka i chłopak. Ona okraglejsza od brata, wyższa od niego o głowę, jest spokojna. On z kolei, niższy, chudy jak szczypior jest roztrzepany i dużo gada.

Gość gość
całkowicie normalne, bliźnięta dwujajowe - różnice wyglądu, do tego płeć, charakterek każdy inny , u jednojajowych tez tak jest

Gość gość
może być, jak są dwu jajowe. ja mam syna i córkę, syn normalnie biega a nie chodzi, wszędzie go pełno,żywe srebro. Córka choć mała jest całkiem inna niż jej brat tym samym wieku, spokojna, poważna, ciągle uśmiechnięta(choć to może być ich cecha wspólna)widać że będzie spokojnym u ułożonym dzieckiem.

Gość gość
przecież to, że dzieci są bliźniętami nie determinuje ich charakterów

Gość gość
Mają po 1,5 roku mówią pięknie i można ich zrozumieć. Co do figury to oboje są szczupli i wysocy, ale jednak Ksawery jest wyższy.

Gość gość
Przeciez bliznieta to nie klony, kazde z nich jest oddzielna istota. Ja mam jednojajowe I maja zupelnie rozne charaktery I temperamenty.

Gość gość
Byliśmy na komunii. Sara całą msze siedziała na rękach przytulona, a później wyszli na dwór, bo Ksawery po pół godzinie się znudził siedzeniem.

a coz w tym takiego niespotykanego? U mnie identycznie było i jest, corka zawsze była bardzo energiczna , niepokorna , powsinoga ,śmiała bez wstydu,uwielbia wyzwania ,ma preferencje dominacyjne, a synek przeciwieństwo, lękliwy, spokojny, ostrożny i pokorny z natury , problemów wychowawczych nie sprawiał To ze bliźniaki to znaczy ze lustrzane odbicie ma być i z wyglądu i z charakteru? nonsens Ja mam bliźniacze odwrotności pod każdym względem :)

Gość gość
Sara to taki cycuś tatusia, u wszystkich dobrze, ale u taty najlepiej, Ksawery to taki jak wiatr zawieje. Jak chce grać w piłkę to do taty, a do mamy jak Tato jest zajęty.

Rodzeństwo nawet nie bliźniacze tez nie zawsze a taki sam charakter Jedno aniołek bezproblemowy ,drugi diabeł wcielony od urodzenia dając popalić , normalka

Gość gość
"rozczepany" :D Hahahahaha, analfabetka jedna :D

Gość gość
już skończ z ta cała sara i ksawerym :/ co to kogo obchodzi durny babolu?

Gość gość
Moja kuzynka jest energiczna, wesoła, i też taka trochę rozczepana, niecierpliwa, a jej mąż jest raczej spokojny, ale też nie ciepłe kluchy, bo pazura umie pokazać.

Gość gość
rozczepany, rozczepana ja pie@@@@ :/

Gość gość
rozczepany:D dobre. hehe. ja mam w rodzinie blizniaczki. jedna blondynka,jasna karnacja,druga brunetka,sniada karnacja. nawet jak siostry nie wygladaja. charaktery tez zupelnie inne.