Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

straciłam dobre zdanie o mężczyznach po tym incydencie

Polecane posty

Gość gość

a właściwie po związku. Kochałam swojego chłopaka, chciałam dla nas szczęścia. Nigdy nie byłam dla niego złośliwa, nie dawałam powodów do zazdrości a on podczas kłótni wyzwał mnie od pie*dolonych c*ip, szmat. Czy tak się zachowują wszyscy mężczyźni?

Gość gość
nie,nie zachowują się tak. Bywają normalni, którzy szanują kobiety. Ale wierz właściwie to dobrze się stało, wiesz jaki jest naprawdę,powinnaś spakować swoje rzeczy i odejść bez żadnych wyjaśnień.

Gość gość
w tych czasach bydlo wychowane na po\rnusach, czego sie spodziewac?

Gość gość
przejdzie Ci .... do następnego razu :O

Gość gość
powinnaś się cieszyć z tego że już teraz pokazał swoje prawdziwe oblicze, gorzej byłoby gdybyście mieli dziecko lub byli po ślubie, a tak to wiesz, że to d**ek i masz szansę na znalezienie kogoś normalnego :)

Gość gość
Dlaczego d**ek, wy macie tak jak tajni wspólpracownicy i złodzieje, nie można was tak nazywać bo to narusza wasze dobra osobiste? :D

Gość gość
to jest cos normalnego:-))) ciesz sie ze w pysk nie dostalas

Gość gość
na szczęście nie będzie mieć już ku temu okazji. Nie mam zamiaru się już do niego odzywać. Zresztą on do mnie chyba też nie. Obraził się... sama nie wiem czemu ale na to wygląda, że się oburzył. No cóż.. w każdym razie bardzo mnie to boli, cholernie męczy że tak zrobił bo ja go kochałam i nie wyobrażałam sobie że w ramach złego humoru tak po prostu mnie potraktuje.

Gość staraDpo50tce
wyzwał Cię i się obraził? fajnie to typowy psychopata - nawiwijać a potem obarczyć druga osobe poczuciem winy . typowe

Gość gość
Nie wszyscy sa tacy tylko ci których wybierasz :)

Gość gość
Ale autorko, zostaniesz z nim,a jak tak to dlaczego?

Gość gość
nie zostanę z nim, wiele mogłabym znieść ale nie wszystko. Mam swój honor i swoją godność nie pozwolę się tak traktować zwłaszcza kiedy wiem, że to było "za darmo''. Może sobie kiedyś to przemyśli i zrozumie ale nie chcę nawet o nim słyszeć. Na każde wspomnienie o nim serce mi pęka. Chcę zatem trzymać się z daleka od niego i szybko zapomnieć o ile to możliwe.

Gość gość
Jeszcze jedno pytanie złożone (dla rozpoznania przyczyn takiej agresji na kobietę): jaka jest jego generalna atrakcyjność (w tym wzrost), praca (czy stresująca) i stosunki społeczne (znajomi, grupy w pracy etc)?

Gość gość
jeśli chodzi o urodę to raczej wielkim przystojniakiem nie jest.. z tym, że on jest bardzo pewny siebie... wysoki 190. Pracy nie ma stresującej. Ma raczej wiele rzeczy podsuniętych pod nos jeśli tak można to określić. O stosunkach społecznych ciężko mi coś powiedzieć.

Gość Taki_jeden_964
"wyzwał mnie od pie*dolonych c*ip, szmat" xxx czemu ??????????????

Gość gość
Rozumiem. Jeśli więc go faktycznie zostawisz (ale na dobre) to postąpisz słownei i uczciwie wobec siebie, bo najprawdopodobniej (ze względu na typ jaki przedstawiłaś) nigdy specjalnie nie szanował i nie będzie kobiet (na takiego typa lecą jak muchy do g.... więc ma łatwiej) a zapewne będzie zdradzał, o ile jeszcze tego nie robi.

Gość gość
dobre pytanie Takijeden :) wiesz pewnie zostanę zaraz zarzucona uwagami że sobie czymś zasłużyłam ale to naprawdę nie jest tak. Po prostu kłóciliśmy się o bzdurę w zasadzie ale nas poniosło, mnie też przyznaję. Ale nie wiem czy to był powód..