Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Zajsoneczek20

możliwa ciąża?

Polecane posty

Gość Zajsoneczek20

Witam. Spóźniła mi się miesiączka 4 dni, (miałam dostać w niedzielę 30.04 , a dostałam w czwartek 04.05) chociaż od niedzieli bolał mnie brzuch jak na miesiączkę, co chwila latałam do łazienki sprawdzić czy ją dostałam.. Gdy już przyszła była inna niż te poprzednie.. Trwała tylko 3 dni, a zawsze trwa ok. 6/7 dni. Była o wiele mniej bolesna i nie była obfita chociaż zawsze właśnie taka jest. Od 08.05 odczuwam kłucie w lewym jajniku, temp. w pochwie 37,20st., mam napięty brzuch, czasami pobolewa podbrzusze. Cały dzień mogłabym przespać. Pojawiła mi się niebieska żyłka na piersi. Zrobiłam już od tamtej niedzieli 4 testy każdy dał wynik negatywny. Czy jest możliwe, że test 4 razy się pomylił ? Dodam, że uprawiałam seks z narzeczonym od dni płodnych do 3 dnia przed miesiączką (z przerwami). Czy mogło dojść do zapłodnienia właśnie 3 dnia przed miesiączką? Boje się, że może to być coś innego niż ciąża. 3 lata temu poroniłam, jutro wybieram się do lekarza, ale może któraś z was już tak miała. Proszę o pomoc...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować