Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Wasze dzieci,które jak były małe i spały do 6 6.30 rano

Polecane posty

Gość gość

będąc starsze tez tak krotko spaly? corka ma 1,5 roku i tak wstaje i chcialabym wiedziec czy jest szansa na to,ze jak bedzie troche starsza to pospi dluzej czu juz jej tak zostanie

Gość gość
Moja corka od urodzenia wstawala ok 6 gora 7 nie wazne o ktorej poszla spac. Do dzis tak wstaje a ma 4 lata.

Gość gość_milka
Moja gdy miała 1,5 roku wstawała o 5.30 rano, potem zaczęła wstawać o 6-6.30, teraz ma 6 lat i w końcu wstaje 7.30-8.00, czasami ją oszukujemy i mówimy, że jutro do przedszkola to śpi dłużej, a jak wspomnimy że jest weekend, to wstaje o 7 rano:)

Gość gość
moje wstawały kolo 8, jak poszły do przedaszkola, to zawsze godzinę wcześniej trzzeba było budzić, bo nierzytomne, a w weekendy przzed 10 to nawet mowy nie było, żeby wstały i tak jest do dzisiaj, chociaż juz duze

Gość gość
moja ma 12 lat i od urodzenia wstaje o 6 ;-) teraz już luzik, bo jak wstanie to sobie czyta albo coś robi, ale kiedyś byłam niepocieszona... małego mam śpioszka - śpimy do 7 zawsze, czasami dłużej ;-)

Gość gość
A o której chodzi spać? Ja syna poltorarocznego kładę spać o 21 i wstaje między 7 a 8. Często o 7:40.

Gość gość
moje dziecko zawsze lubiło spać do południa nawet jak był noworodkiem to śpioch z niego był okropny i tak już zostało...ma 15 lat i może spać nawet do 14:) w weekendy

Gość gość
Moja 6 latka chodzi tak jak jej siostra o 20-stej.

Gość gość
to ja autorka, corka bez wzgledu na to o ktorej pojdzie spac zawsze tak wstaje najczesciej o 6, czasem 6.30 bardzo rzadko do 7 a do 7.30 -8 zdarzylo jej sie tylko kilka razy, zdarza jej sie tez wstac jeszcze wczesniej ale na szczescie rzadko

Gość gość
Moja jak była młodsza, jakiś rok, półtora to budziła się koło 7-7.30, chodziła spać o 21. Teraz ma 2 lata, zasypia koło 22, budzi się koło 8.

Gość gość
mój nawet i o 5 wstawał, potem spał nawet i do 10 już nie pamiętam ile wtedy miał.. Potem znowu maks do przed 7 zaś do 10 i teraz ma 16 mcy i wstaje ok 7-8 :D