Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miał być ślub będzie rozstanie jak odwołać gości?

Polecane posty

Gość gość

Mój facet jest totalnym...... ale nie ważne, on myśli, że ja żartuje, że odwołam to wszystko ale ja to zrobię tylko nie wiem jak. Orkiestrę, sale, fotografa itd nie ma problemu ale goście? Takie to głupie i przykre. No ale lepiej teraz niż zostawić go przed ołtarzem przy wszystkich. Ma ktoś doświadczenie w takiej sytuacji?

Gość gość
a czmeu się rozstajecie?

Gość gość
ma to jakieś znaczenie?

Gość gość
ale w czym problem? dzwonisz i mówisz, że zaproszenie już nieakutalne Przecież na 3 miesiące przed ślubem jeszcze do fryzjera sobie fryzur nie poszły robić 🖐️

Gość gość
Miesiąc temu ich prosiłam a teraz co im powiem? Zaczną gadać dopytywać. Wezmą mnie za wariatkę, i pewnie będą mieli racje.

Gość gość
No dzwonisz i mówisz że bardzo Ci przykro ale wesele odwołane, przepraszasz za zamieszanie a jak się zaczną dopytywać czemu to tak i w ogóle to mówisz, że wolałabyś nie rozmawiać na ten temat, do widzenia i się rozłączasz

Gość gość
jeśli to z winy faceta, to mówisz, że szczegóły wyjaśni on

Gość gość
No tak, takie to proste....

Gość konkaikonka
Jeśli odwołujesz ślub z weselem, prawdopodobnie planowany od dawna itp. to chyba osoby zaproszone domyślą się, że powodem nie jest jakaś pierdoła, tylko stało się coś naprawdę z*****ego. Taktowni nie będą się dopytywać co się stało, tylko może spytają czy jakoś mogą pomóc, a nietaktownymi plotkarzami się nie przejmuj - to sprawa osobista.

Gość Ale to już było
Dzwonisz do zaproszonych gości i odwołujesz zaproszenie.Jeżeli stało się to z winy partnera powiesz że on to wyjaśni.Przeproś i po sprawie.Lepiej teraz, jak by było po ślubie.Straty będą oczywiście,ale trudno, czasami tak trzeba.Nie przejmuj się ludzmi, oni zawsze gadają, najważniejsze że poczujesz ulgę i wolność.

Gość gość
Tylko, że jego wersja wydarzeń jest zupełnie inna, i tak każdy twierdzi, że rzeczy o które się kłócimy to pierdoły bo facet mnie nie bije, nie zdradza to już powinnam być szczęśliwa. Jego rodzina jest ze wsi i ma trochę inne wyobrażenie, co ludzie powiedzą, a i tak niedoszły pan młody będzie święty a ja będę tą złą. Już sama nie wiem. Świeża sprawa z tym odwoływaniem dlatego nie wiem i tutaj pytam

Gość zapent
odwołaj ślub póki jeszcze czas i póki pieniądze nie zostały zainwestowane

Gość gość
część już została ślub miał być za miesiąc

Gość gość
a skad jestes?

Gość gość
a co chcesz poślubić tego "pana"?

Gość gość
nie. bo tez mamy wesele w rodzinie za miesiac. moze to oni. a termin 14 czerwiec?

Gość gość
Szkoda bym jeszcze dopłaciła. Nie, nie tydzień później

Gość gość
Co cie to obchodzi, co sobie pomysla. Przecież nie wezmiesz z nim ślubu dla pozorów. Po prostu, dzwonisz i odwolujesz, krótko i konkretnie. Przygotuj sobie formułke.

Gość gość
u mnie w rodzinie odwolali slub i wesele miesiac przed, nawet nie zawiadamiali o tym sami tylko przez 1 z rodzicow, nikt sie nie wypytywal, bo glupio, ludzie przyjeli do wiadomosci i ok. Zdarza sie nie ma co robic problemow

Gość gość
oo przez rodziców dobry pomysł, wręcz idealny ;)